Ενα ακόμη High End Show για εφέτος!!

Ωραία ήταν!
Τα συστήματα που ξεχώρισα με βάση το συνολικό άκουσμα:
1. Raidho c2.0 / Dartzeel - απίστευτος ήχος! Δεν θυμάμαι να έχω ακούσει κάτι γενικά καλύτερο..:SFGSFGSF:
2. Sonus Aerterna / TLA - ίσως ο καλύτερος Ελληνικός ήχος που μάλλον άκουσα ποτέ (εξαίρεση τα μεγάλα ηχεία της Tune Audio σε παλαιότερη έκθεση)!:worshippy:
3. Τα μικρά Joseph Audio!! Μάλλον δικαιολογούν απόλυτα την τιμή τους! Αδύνατον να αντισταθείς στον ήχο τους.

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να αξιολογήσω σωστά κάποια συστήματα (π.χ. Rockport / Lamm - μάλλον πολύ αναλυτικό για τα γούστα μου) καθώς και τα Audeze LCD-2, λόγω του ότι άκουγα συνεχώς τα Joseph τον ίδιο χώρο, όσο και αν ανέβαζα την ένταση.

Attachments

• DSC_0751.jpg
    DSC_0751.jpg
    95.5 KB · Views: 459
  • DSC_0749.jpg
    DSC_0749.jpg
    71.6 KB · Views: 458
  • DSC_0745.jpg
    DSC_0745.jpg
    113.6 KB · Views: 459
Επίσης ο μικρός ενισχυτής ακουστικών/dac της Arcam. Σε μέγεθος πακέτου τσιγάρων Για εμένα που ταξιδεύω συχνά, αυτό , το λάπτοπ και τα ακουστικά μου είναι οτι καλύτερο για μουσική μου στα ταξίδια!!!

εγώ θα πάω δυστυχώς μόνο Κυριακή απο όσο πιο νωρίς μπορώ μέχρι τις 19:30 περίπου... θα πετύχω κάποιον;;

Άν πάς πρωί πρωί θα πετύχεις εμένα και τον Κώστα.

Υπάρχουν τα νέα 40άρια και 19άρια
Τα 40άρια άκουσα περισσότερο και παρ'ότι άστρωτα παίζουν καλά.
(Με τον ενισχυτή της εταιρείας που μάλλον δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης για το ματσάρισμα)
(Τα 19άρια πραγματικά μεγάλος ήχος απο ηχείο βάσεως... αλλά δεν τα άκουσα αρκετά. Ίσως πάλι αύριο)

Last edited:
Εγώ επιτέλους άκουσα δωμάτιο της Solid Foundation με εξαιρετικό ήχο. Τα γαιδούρια ATC με Bryston ενισχυτικά. Το αγαπημένο μου δωμάτιο.
Επίσης για πρώτη φορά εδώ και καιρό άκουσα σε έκθεση μουσική που μου αρέσει "Bettie Davis" στην αίθουσα της Audio Evolution.

Τα 11 άρια άκουσα της atc. Όντως μεγάλος ήχος από μικρό ηχείο... Αυτό που μου έκανε εξαιρετική εντύπωση ήταν το νέο ηχείο της tune audio το prime νομίζω..δεν ήθελα να βγω από το δωμάτιο.
Τα harbeth μου άρεσαν αλλά δεν ήταν μουσική αυτό που είχε βάλει ο αντιπρόσωπος..τα quad δε με εντυπωσιασαν...

Εγώ επιτέλους άκουσα δωμάτιο της Solid Foundation με εξαιρετικό ήχο. Τα γαιδούρια ATC με Bryston ενισχυτικά. Το αγαπημένο μου δωμάτιο.
Επίσης για πρώτη φορά εδώ και καιρό άκουσα σε έκθεση μουσική που μου αρέσει "Bettie Davis" στην αίθουσα της Audio Evolution.

PMC εννοείς μάλλον ε;

Απάντηση: Re: Ενα ακόμη High End Show για εφέτος!!

Τα 11 άρια άκουσα της atc. Όντως μεγάλος ήχος από μικρό ηχείο... Αυτό που μου έκανε εξαιρετική εντύπωση ήταν το νέο ηχείο της tune audio το prime νομίζω..δεν ήθελα να βγω από το δωμάτιο.
Τα harbeth μου άρεσαν αλλά δεν ήταν μουσική αυτό που είχε βάλει ο αντιπρόσωπος..τα quad δε με εντυπωσιασαν...

Τα 11άρια ήταν τα μικρά ξανθά?
Γουόου!