Ενα ακόμη High End Show για εφέτος!!

Κάποια άποψη για τα πολυσυζητημένα Harbeth monitor 30.1;

Με Sulgen έπαιξαν έξαιρετικά αν και με κούρασε λίγο το πρόγραμμα. Τυπικός ήχος ανοικτού ηχείου μαζί με τάξη Α. Πιστεύω οτι το συγκεκριμένο σετάπ θα μπορούσε να παίξει πολύ καλύτερα με άλη πηγή και πιό προσεγμένο στήσιμο.

Τα κορίτσια στα κινητά γενικότερα και την Άντζελα της Samsung me tin OLED ειδικότερα... Που Εχει και τηλεόραση plasma!!!

Κανεις δεν προσεξε τα κοριτσια που διαφημιζαν το spotify της cosmote? Πηγα σημερα με το ετερον ημισυ και αφου δεν μου εφερε καμια curved led tv στο κεφαλι...

Στο θεμα μας, μακραν το πιο καταθλιπτικο corner αυτο της philips, κριμα για τετοια εταιρια.

Εγώ επιτέλους άκουσα δωμάτιο της Solid Foundation με εξαιρετικό ήχο. Τα γαιδούρια ATC με Bryston ενισχυτικά. Το αγαπημένο μου δωμάτιο.
Επίσης για πρώτη φορά εδώ και καιρό άκουσα σε έκθεση μουσική που μου αρέσει "Bettie Davis" στην αίθουσα της Audio Evolution.

Στα PMC εμένα κάτι δεν μου έκατσε. Λίγο θολά, λίγο αργά, δεν ξέρω.

Εξαιρετικά τα νέα Olympica της Sonus Faber. Εξωγήινη σχεδίαση, εξαιρετικός ήχος. Τα Venere 2.5 υποδεέστερα.

Απίθανος ήχος και στο χώρο του Γιώργου. Τα Jojeph εκπληκτικά. Ξεκούραστος ήχος, ανοιχτή σκηνή και στερεοφωνική εικόνα και επαρκέστατο μπάσο για ηχείο βάσης. Να ήταν και λιγότερο αλμυρά...

Τα Joseph όντως εκπληκτικά. Εκεί που τα είδα όλα είναι στο συνδυασμό Rhaido c2 / Dartzeel 8550. Εξωγήινες επιδόσεις (βέβαια, 35.000 είναι αυτά)..

Η έκθεση ήταν πολύ όμορφη. Ο ήχος καλύτερος απ ό,τι είχαμε συνηθίσει, η ατμόσφαιρα ζεστή, οι εκθέτες προσεκτικοί, ο κόσμος ορεξάτος...τα κορίτσια γελαστά...
Προσωπικά με εντυπωσίασε το ηχείο του Μανώλη (Tune Audio), όπως ελεγε και κάποιος ακροατής, πονηρός ήχος... κι άρτιος θα προσθέσω.

Θα συμφωνίσω οτι τα Rhaido c2 ήταν τα ηχεία θαύματα αλλά αν προσέξατε ο ενισχυτής έπαιζε στο τέλος του ποτενσιόμετρου. η τιμή τους βέβαια.....απο άλλο πλανήτη εμ διαμάντια είναι αυτά.....
τα ATC τα 11 να προσθέσω οτι ήταν ωραία αν και όταν τα έβαζαν συνήθως άνοιγαν και το sub της REL απο κάτω για να γεμίσει ο χώρος άρα όσοι άκουσαν εξωπραγματικό μπάσο απο τα 11αρια ίσως ήταν απο αυτό.
τα 40άρια τα είχαν άστρωτα και δεν έδειναν το 100% τους αλλά και ο χώρος δεν τους άρμοζε μπορούν ακόμη παραπάνω.
τα joseph AUDIO εντάξει τι να λέμε σούπερ όπως τα περιμέναμε.
απλά θα ήθελα να πω οτι σε αυτή την έκθεση υπήρχαν οι εκθέτες με τα ηχεία και τους ενισχυτές τους και η MF audio με τα rockport - Lamm που όταν έμπαινες στο δωμάτιο νόμιζες οτι έμπαινες σε συναυλιακό χώρο...θέατρο...κάτι τέτοιο, καμία σχέση με το σετάρισμα της έκθεσης του οκτωβρίου. Μπαίνεις ακούς τη φωνή του Θεου και φεύγεις εξαγνισμένος...

H ΜF AUDIO σε άλλο επίπεδο. Τα άστρωτα ακόμη Rockport μαζί με το ταϊσμα από τα LAMM και το Sati ήταν αλλού. Τι να λέμε τώρα...
Η TUNE AUDIO παραμένει μία ακόμη αγαπημένη επιλογή. Δικαίως γίνεται πάρτυ στο εξωτερικό.
Τα Joseph μια χαρά ,αν και πέρυσι μου άρεσαν περισσότερο.
Για τα Harbeth ότι και να έχει γραφτεί, το αξίζουν. Τα 30.1 με σωστό ταίριασμα και χώρο, παίζουν μουσική πολύ πιο πάνω από τα λεφτά που ζητούν.
Γούσταρα και την άποψη του Παντελή με πολύμπριζο στον αέρα, καλώδια προσιτά, τον υβριδικό Croft του χιλιάρικου κ.τ.λ
Οι αιρετικοί πάνε το χόμπυ μπροστά.

Μπράβο σε όλους τους αντιπροσώπους.

Υ.Γ. Η στραβιά τηλεόραση της Samsung μας ξεστράβωσε. Ωραίο δωμάτιο γενικά.

Re: Απάντηση: Ενα ακόμη High End Show για εφέτος!!

...Για τα Harbeth ότι και να έχει γραφτεί, το αξίζουν. Τα 30.1 με σωστό ταίριασμα και χώρο, παίζουν μουσική πολύ πιο πάνω από τα λεφτά που ζητούν.
Γούσταρα και την άποψη του Παντελή με πολύμπριζο στον αέρα, καλώδια προσιτά, τον υβριδικό Croft του χιλιάρικου κ.τ.λ
Οι αιρετικοί πάνε το χόμπυ μπροστά...
+1!!!!!!!!!!

Από κει και πέρα λίγο πολύ όπως τα έχουν πει και πιο πάνω οι φίλοι.
Τα Joseph κλασική αξία με ήχο μάλλον καλύτερο απο την προηγούμενη έκθεση... απο τους καλύτερους ήχους στην έκθεση (μην ξεχνάμε και το Vaughan ε; ).
Τα ATC μου άρεσαν πολύ. Νομίζω πως το νέο τουιτερ είναι πολύ ουσιαστική αναβάθμιση και οι αλλαγές που έφερε βέβαια.. Επίσης όπως φαίνεται το νέο Benchmark παιζει πολύ καλά!!!
Rockport - Lamm εξαιρετικά! Αν και δεν άκουσα πολύ ωρα
Θα αναφέρω και τα Dynaudio στον ημιόροφο... αν και γενικώς το στησιμο και το μουσικό πρόγραμμα είχε θέματα τα ηχεία είναι σαφώς υψηλής κλάσης!!!
TUNE AUDIO !!!!!!
Τα μεγάλα Sonus αλλά και τα "μικρά"!!!
Rhaido οπωσδήποτε (αλλά με τόσα λευτά θα έπαιρνα τα TAD χωρίς δευτερη σκέψη )
Το σετάκι της Auralic dac - εν/της ακουστικών!!!! Αλλά ακριβό ρε γμτ! Πολύ θα ήθελα να ακουσω τα Audeze με αυτά

Πάντως γενικώς η αισθηση μου ήταν πως σε όλα τα δωμάτια ο ήχος ήταν καλός! Δεν ήταν κάπου που έμπαινες και ήθελες να βγεις... και οι μουσικές σε γενικές γραμμές προσεγμένες (καλά όχι όλες αλλά οι πιο πολλές)

Η έκθεση ήταν πολύ όμορφη. Ο ήχος καλύτερος απ ό,τι είχαμε συνηθίσει, η ατμόσφαιρα ζεστή, οι εκθέτες προσεκτικοί, ο κόσμος ορεξάτος...τα κορίτσια γελαστά...
Προσωπικά με εντυπωσίασε το ηχείο του Μανώλη (Tune Audio), όπως ελεγε και κάποιος ακροατής, πονηρός ήχος... κι άρτιος θα προσθέσω.

Θα συμφωνήσω με τον Νικόλα... Φοβερό ηχείο το Prime... είχε το κάτι...που σε έκανε να λες μήπως.... ??

Εγώ και χτες και σήμερα rockport/lamm σα να ήταν για στρώσιμο! Τόσο άτυχος? έπαιξαν και δυνατά?

Josheph καλύτερα απο τον Οκτώβριο αλλά χειρότερα απο τον περσινό Οκτώβριο, imo.
Mε τον ολοκληρωμένο viva είχαν άλλη "χάρη" στα αυτιά μου και πάντα για τα γούστα μου. Ακούνε πολύ την αλυσίδα, όπως εύστοχα είπε φίλος.

Τune παρα πολύ καλό και χτες και σήμερα. Ισορροπημένο ηχείο για μεγάλα πράγματα.

Αudio Engine κανείς?
Εδώ τσίμπησα εγώ που αγχώνομαι με το near field!
Tα μικρά με το ενσωματωμένο dac όταν είναι διαθέσιμα θα έχουν την ευκαιρία τους τουλάχιστον για ακρόαση.

Μagnepan ολόκληρη επιστήμη,,, άλλη χάρη σε άδειο δωμάτιο, άλλη σε γεμάτο... με πλην και συν...
όποιος τα φέρει στα μέτρα του, τέλος....

Πολύ ενδιαφέρουσα υλοποίηση τα μικρά Μartin Logan στον ημιόροφο. Πιθανολογώ ότι θα είναι κατάλληλα για τους τυπικούς Ελληνικούς χώρους.
Αξίζουν ακρόαση (δυστυχώς ήταν στατικό δείγμα στην Αudio Evolution)

Tι άλλο, τι άλλο?
Α ναι!
Μικρά ηχεία βάσης, στημένα 4 μέτρα μεταξύ τους... γίνεται να παίξουν καλά, να γεμίσουν καμιά 30ριά (+) τμ και να νοιώθεις ότι είναι και μπαμπάτσικα???

Τα κατάφερα κι εγώ σήμερα να επισκεφθώ την έκθεση. Ήταν πολύ μεγάλη ή τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε.

Βασικά με πείραξε που κάποιοι πήγαν στην μία έκθεση και κάποιοι σε αυτήν. Θα ήταν καλύτερο όλοι οι έμποροι να ήταν παρόντες σε μία ή να ήταν μία κοινή διοργάνωση, μιας και αυτός ο διαχωρισμός στέρησε την αίγλη που θα μπορούσε να έχει μία έκθεση με όλους τους εμπόρους μαζί. Σε τέτοιες εποχές τέτοια γεγονότα πρέπει να γίνονται από κοινού χωρίς συμφέροντα και βλέψεις, για να ενισχύεται η ιδέα - ύπαρξη του audio σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς έστω και ψυχολογικά αν όχι τόσο, οικονομικά.

Μπράβο στους εκθέτες που ήταν παρόντες για δεύτερη φορά δείχνοντας πως στηρίζουν τον χώρο με διπλή προσπάθεια δίνοντας την αίσθηση ότι είναι κοντά στο κόσμο.

Χαίρομαι πολύ που είδα από κοντά φίλους και γνωστούς και είχαμε την ευκαιρία να τα πούμε.

κι εμένα ο ήχος μου φάνηκε γενικά καλύτερος από την προ μηνών έκθεση. Ίσως τα δωμάτια να ήταν λίγο μεγαλύτερα κ καλύτερα μονωμένα μεταξύ τους.

Καλύτερος ήχος έκθεσης imho (χωρίς σειρά):
- Rockport/Lamm κτλ
- Joseph Audio/Viva/Burson κτλ
- Tune Audio Prime/Audio Research κτλ

Καλός ήχος σε αρκετά δωμάτια, ξεχώρισα:
- Magnepan/Electrocompaniet
- Yamaha/Martin Logan
- Sonus Faber venere/YBA (Τα Olympica με τους Audio Research για κάποιο λόγο δεν "έπαιζαν" ή έπαιζαν με "θέματα")
- ATC/Benchmark
- PMC/Bryston

Ήχος έκπληξη!
- Harbeth 30.1/Integrated something/Sugden CD... Έπαιζε εκπληκτικά με βάση την τιμή του κ το στήσιμό του! Ψιλο-ειδικού σκοπού μεν (δεν είναι για όλα τα είδη μουσικής), πολύ μουσικό δε.
- Rois Καλυψώ. Μου άρεσε πολύ. All in one solution, ενεργό με class D, μόνο ψηφιακές εισόδους αν δεν κάνω λάθος κ η καλωδίωση της AUdio 4 soul μέσα στην τιμή! Με 3 χιλιάρικα παίρνεις εκπληκτικό ήχο κ χρειάζεσαι μόνο ένα PC...
- Crystal Audio keevos. Στα 350 στέλνεις ασύρματα μουσική με Bluetooth ή WiFi και ακούς παπάδες για τα λεφτά που έδωσες!

Δεν πρόλαβα να ακούσω γνωστά σε μένα πράγματα όπως AVart, Geometric Harmony, Quad κ κάτι άλλα ψιλα.

Δεν εντυπωσιάστηκα από :
- Dynaudio αν κ την αγαπώ τη μάρκα, άκουσα δικό μου CD στο σύστημα κ δε μου άρεσε.
- Focal. Δεν τα πήγαινα ποτέ καλά με τη Focal. Στο συγκεκριμένο στήσιμο, μάλλον έπαιζε καλά, αλλά δε με συγκινεί η ήχος της.
- Raidho. Επειδή κάποιοι μου είπαν καλά λόγια έσπευσα να ακούσω. Το D-1 ήταν τραγικό κατά τη γνώμη μου. Με έντονο χαρακτήρα γλύκας και στρογγυλάδας στα ψηλά. Επιτηδευμένος ήχος.
Το D-2 (δαπέδου) τα πήγε πολύ καλύτερα, αλλά παρέμεινε το θέμα του χαρακτήρα που "έφτιαχνε" τις μεσαίες κ έκανε rolloff ψηλα. Τα κεραμικά δεν τα άκουσα, αλλά δε νομίζω να είχαν τόσο διαφορετικό ήχο, από τα υπόλοιπα.

Τέλος, μίλησα με αρκετούς Έλληνες κατασκευαστές: Sonus Aeterna, TLA, Tune Audio, Signal Projects κ χάρηκα για την κατάρτιση κ την άποψη των ανθρώπων "πίσω" από τις εταιρείες.

Τα Sonus Aeterna και τα TLA τα άκουγα πρώτη φορά.
Κανένα από τα 2 δεν ήταν "οικονομικής" προσέγγισης, όμως οι κατασκευαστές θεωρούν ότι με βάση τον κόπο, την έρευνα κ το αποτέλεσμα είναι ορθά τιμολογημένα.
Τα Aeterna είχαν αληθοφανείς χροιές και ενδιαφέρουσα κατασκευή. Κάτι όμως δε με κέρδισε overall.
Τα Prime της Tune Audio, έρχονταν πιο κοντά σε αυτό που μου αρέσει.
(Συγκρίνω αυτα τα 2 λόγω υλοποίησης κόρνας, έστω κ διαφορετικής προσέγγισης).

Υπάρχει σχόλιο όσον αφορά την απόδοση του συστήματος Aeterna/TLA?

Αυτά.
Τα φρέσκα κορίτσια έδιναν έναν ωραίο τόνο στην έκθεση με την παρουσία τους κ αυτό εκτιμήθηκε από όλους πολύ θετικά! :)

Καλές γιορτές σε όλους κ του χρόνου με μία μεγάλη και ολοκληρωμένη έκθεση!

εφαγα και εγω 6 ωρες στην εκθεση και το καταευχαριστηθηκα.
καλυτερη απο την προηγούμενη γενικα, μαλλον τα δωμάτια ηταν καπως καλυτερα σε θεματα ακουστικής. πολλοι έκθετες μεγαλη ποικιλια..μπραβο εξ αρχης!!

απο εκει και περα για μενα τον καλυτερος ηχος ειχαν τα Raidhoμε τον ατιμο τον dartzeel....τι μηχανημα και αυτο?!!!. βεβαια πολλα λεφτα αλλα το άξιζαν.
πολυ καλο ηχο αν και ηταν στο στρώσιμο και δεν μπορούσες να βγαλεις ασφαλή αποτελέσματα ειχα τα olympica της sonus faber. ασε που ηταν κουκλια!!!!
τον καλυτερο ηχο για ηχεια βασης αναμφίβολα ειχα τα Joseph Audio που με τον viva επεζαν καλυτερα απο οτι στην προηγούμενη εκθεση!απαιχτα!
μεγαλη θετικη εκπληξη για μενα τα καινουργια ATC! η βελτίωση που δέχτηκαν ηταν περα του αναμενόμενου. δεν ξερω τι ακριβως κανανε αλλα ανεβασαν το ηχεια αρκετα σκαλια.!!
καλος και ο ηχος των harberth. με πολυ λιγα λεφτα φτιάχνει κανεις κορυφαιο αναλογικα συστημα.αψογος και ο παντελης..!!! γαμω τα παιδια...
με εντυπωσίασε ο ηχος του ενισχυτη της audio note που ειχε ο κυριος μενδρινος. αν κανεις πίστευε, χωρις να βλεπει τι παιζει , οτι αυτος ο ηχος με αυτα τα δυναμικα έβγαινε απο λαμπατο ενισχυτη ας εχροταν να μου το πει....´)

αν και λατρης της focal και ειδικότερα των scala απογοητευτικα πληρως απο το στήσιμο τους στο δωματιο της golden που μονο οπτικα ηταν εντυπωσιακό. κακο στήσιμο , υπερβολκος ηχος και κουραστικος. κατι πηγενε λαθος εκει. και επειδη τα ειχα ακουσει και στο μαγαζι ή οι conrand jonson δεν ταιριάζουν με τα focal ή (επειδη δε νομιζω οτι τα focal ειναι κακα ηχεια) οι cj ειναι για τα μπαζα!!!

εξισου ενυτωπσιακο δωματιο αλλα κακο ηχο ειχε και η audioevolution. τα dynaoudio φωναζανε χωρις λογο , ανισόρροπος ηχος δυνατος μεν αλλα και ασχημος παρολο που παιζανε με λαμπατους cary....τι να πω......¨(

δε με γοητευσαν ουτε οι lamm με τα rockport.

κορυφαια και πολυ ανετα τα μεγαλα της pmc να και οι bryston δε νομιζω να ειναι το ταιρι τους...

αλλη μεγαλη απογοητευση ...τα Geometric Harmony...με τους τσακιριδιδες παιζανε καλυτερα .

και το Rois Καλυψώ μου αρεσε σε γενικες γραμμες. καλη και λογικη λυση,,,

τα quad εξακολουθουν να μου ειναι αδιαφορα....
Magnepant +electrocopaniament τιποτα το ιδιαιτερο. καλες μεσουψηλες αλλα τα μπασο ηταν απόν
αλλου νταλου ηταν και το μπασο των martin logan. ειδικα αν το συγκρινες με αλλα ηχεια που ειχες ακουσει πριν έμπαινες στο δωματιο με τα martin l. και το μπασο ηταν σε αλλο δωματιο απο οτι το υπόλοιπο ηχειο. πλαδαρο και ασύγχρονο.

αυτα τα peachtree τι ομορφια!!!! πως να παιζουν εαραγε????

ειδα και το minxair της camprige audio.....με το που το ακουσα ειπα ...πολυ ωραιω για μια all in one συσκευη....αλλα οταν ακουσα την τιμη!!! επαθα εγκεφαλικο....4000 χιλιαρικα??????? δεν παω να παω τα herberth με εναν leben να ειμαι αρχηγός????????

καλες γιορτες και το 14 οτι καλυτερο για ολους και με αναλης ποιοτητας εκθεσεις ..!!

Last edited:
Ειναι αληθεια, καποιες μαρκες αλλαξαν προσφατα και "απροσμενα" ισως αντιπροσωπους.

Πολύ καλύτερη έκθεση από την προηγούμενη και για 'μένα. Μου άρεσε πάρα πολύ.

Οι εντυπώσεις μου είναι πολύ θετικές και υπήρχαν πολλά δωμάτια που 'έπαιξαν' καλά.

Rckport Technologies Avior - Lamm - Sati.

Μακράν ο καλύτερος ήχος για εμένα σε όλη την έκθεση, με την πολύ ζεστή και ανθρώπινη παρουσία του Φουάση που είναι πάντα ευγενικός, πρόθυμος και χαμηλών τόνων.
Όταν μπήκα μέσα και άκουσα τα Avior τα έχασα! Έχω χρόνια να νιώσω έτσι για μηχάνημα-ηχείο! Από εκείνη την στιγμή έχω χάσει τον ύπνο μου και το μυαλό μου είναι στα Rockport. Ήχος αβίαστος, καθαρός και ασυμπίεστος. Όλες τις στιγμές που έπαιζαν είτε σε χαμηλές εντάσεις είτε σε υψηλές ο πλούτος της λεπτομέρειας και της περιγραφής των ηχείων ήταν αστείρευτος. Η κατασκευή της καμπίνας από ρητίνες με ενίσχυση υαλονημάτων, ήταν υπεύθυνες για τον αχρωμάτιστο ήχο αλλά και για την έλειψη συντονισμών από πλευράς καμπίνας και επέτρεπε στα εξαιρετικά μεγάφωνα από ανθρακονήματα για τους κώνους και βυρήλιο για το τουίτερ να αναπτύξουν πλήρως τις αρετές τους στον χώρο. Τι ήχος .... Ερωτεύθηκα.... Έκατσα στο δωμάτιο ούτε κι εγώ δεν ξέρω πόση ώρα. Δεν μπορούσα να φύγω. Δεν ξέρω τι φταίει. Κάτι ο ήχος που με μάγεψε κάτι ο έρωτας που έχω για τα Rockport, με κράτησαν για πολλές ώρες στο δωμάτιο με τα Avior. Δωμάτιο το οποίο ήταν πολύ καλόγουστα στημένο με πίνακες που είχε φέρει ο ίδιος ο Φουάσης στήνοντας έναν χώρο πολύ ζεστό και λιγότερο ψυχρά επαγγελματικό. Ο καλύτερος ήχος για εμένα σε όλη την έκθεση που σίγουρα δεν οφείλεται μόνο στα ηχεία αλλά σε όλο το σύστημα όπως και στις εξαιρετικές μουσικές επιλογές . -

Μετά... Μου άρεσαν,

πάρα πολύ τα Joseph Audio με Burson, Viva, και M2Tech. Εξαιρετικός ήχος, εξαιρετικό σύστημα, καλοστημένο και προσεγμένο σε ένα ευρύχωρο δωμάτιο.

Τα PMC τα μεγάλα! Εξαιρετικά, αν και δεν θα ζούσα ποτέ μαζί με ένα ηχείο τόσο monitor, ήταν από τους καλύτερους ήχους που άκουσα. Ακρίβεια, διαφάνεια, καθαρότητα, δύναμη!

Magnepan 1,7 με τα Electrocompanient. Δεν το περίμενα σίγουρα. Έπαιζε τρομερά καλά με κατά την γνώμη εξαίρετο Value for money.

Τα Tune Audio με τα TLA. Έδιναν μαθήματα στερεοφωνικής εικόνας, εστιασμού και χρονισμού. Πολύ καλός ήχος!

Τα ενεργά ηχεία της ROIS. Παιδιά μπράβο! Πραγματικά πλήρες ηχείο σε όλο το φάσμα με αιρετικό σχέδιο ( Horn loaded ενεργά με ψηφιακή ενίσχυση.

Τα ηχεία βάσης του μπουλαμάτση με τα Arcam και το Σέρβικο πικάπ. Μπράβο στους Σέρβους για την παρουσία τους. Πολύ δυνατό σύστημα που καθήλωσε κόσμο για πολλές ώρες και προκάλεσε κάποιες στιγμές το αδιαχώρητο στο δωμάτιο. Υπεύθυνα τα ηχεία βάσης που μόνο σαν βάσης δεν έπαιζαν αφού τα λίτρα τις καμπίνας και το βάθος τις επέτρεπαν στις εξαιρετικές μονάδες να αναπτύξουν τις δυνατότητές τους!

Δεν μου άρεσαν

Τα μεγάλα συστήματα στον ημιώροφο. Αν και μιλάμε για εξαιρετικά μηχανήματα - υλοποιήσεις, αισθάνθηκα ότι και στις δύο περιπτώσεις δεν βοηθούσε ο χώρος ειδικά στα Dynaudio.

Μπράβο για άλλη μια φορά σε όλους τους Έλληνες κατασκευαστές για την δυνατή παρουσία τους.

Re: Απάντηση: Ενα ακόμη High End Show για εφέτος!!

Οι αιρετικοί πάνε το χόμπυ μπροστά.

+10000000