Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον STENTOR........

Η "εργοστασιακη" ασφαλεια στο iec, αλλαχθηκε με μια ασημενια Hifi-tuning.Διαφανεια,αναλυση,διαχωρισμος οργανων,λεπτομερεια,χαμηλο,δυναμισμος.Αυτα,με εγγραφες "του σχοινιου και του παλουκιου".Απ' οσο θυμαμαι,το δευτερο καλυτερο αποτελεσμα που εχω παρει με 50 ευρω.Το καλυτερο αποτελεσμα,περιπου στην ιδια τιμη, ειναι με πληρως μεταλλικα ποδαρακια της Symposium Acoustics σαν αυτα που ανατριχιαζουν η "ανατριχιαζουν" τον Bλαδιμηρο.Φανταζομαι οτι εννοει τον ηχο του μεταλλου πανω σε επιπλο και συσκευη.
Αληθεια τωρα εδωσε τοσο διαφορα; γιατί οκ ενταξει ποσα και πόσα δίνουμε τωρα για να δωσουμε και 50 ευρω σιγα το ποσό να αλλαξουμε την εργοστασιακη ασφάλεια.
Να αλλαξω και εγω στον creek μου.
Και που τις βρικσεις αυτες; πρέπει να ξέρω και τι τιμη οσο αφορα την ασφάλεια η ολες ιδιες είναι;

Η "εργοστασιακη" ασφαλεια στο iec, αλλαχθηκε με μια ασημενια Hifi-tuning.Διαφανεια,αναλυση,διαχωρισμος οργανων,λεπτομερεια,χαμηλο,δυναμισμος.Αυτα,με εγγραφες "του σχοινιου και του παλουκιου".Απ' οσο θυμαμαι,το δευτερο καλυτερο αποτελεσμα που εχω παρει με 50 ευρω.Το καλυτερο αποτελεσμα,περιπου στην ιδια τιμη, ειναι με πληρως μεταλλικα ποδαρακια της Symposium Acoustics σαν αυτα που ανατριχιαζουν η "ανατριχιαζουν" τον Bλαδιμηρο.Φανταζομαι οτι εννοει τον ηχο του μεταλλου πανω σε επιπλο και συσκευη.
Εγω παντος στον creek εχω βαλει κατι ποδαράκια αχ δεν έχω φωτο ειμαι δουλειά θα βγαλω ομως και θα ανεβασω.κατι που μου ειχε προτείνει ο ορφεας και εβαλα να πατάνε στα μαμα ποδαράκια αυτα που εβαλα είναι με ελατήρια

Η "εργοστασιακη" ασφαλεια στο iec, αλλαχθηκε με μια ασημενια Hifi-tuning.Διαφανεια,αναλυση,διαχωρισμος οργανων,λεπτομερεια,χαμηλο,δυναμισμος.Αυτα,με εγγραφες "του σχοινιου και του παλουκιου".Απ' οσο θυμαμαι,το δευτερο καλυτερο αποτελεσμα που εχω παρει με 50 ευρω.
για τι συσκευή μιλάμε Παναγιώτη;;

Το καλυτερο αποτελεσμα,περιπου στην ιδια τιμη, ειναι με πληρως μεταλλικα ποδαρακια της Symposium Acoustics σαν αυτα που ανατριχιαζουν η "ανατριχιαζουν" τον Bλαδιμηρο.Φανταζομαι οτι εννοει τον ηχο του μεταλλου πανω σε επιπλο και συσκευη.
ανατριχιάζουν σίγουρα!
όταν τραβάω τον ενισχυτή στο μάρμαρο που πατάει.. μέταλλο να τρίβεται σε μάρμαρο...μπρρρρρρ... ανατρίχιασα στην σκέψη και μόνο!

όσο για τριβή του μετάλλου πάνω σε έπιπλο από ξύλο ή παράγωγά του, θα κάνει κάτι χαρακιές, μούρλια...

Ολες οι συσκευες ωφελουνται απο την καταλληλη στηριξη.Κατι αναλογο αν προκειται για cd.Το ενα ποδαρακι,κατω απο το συρταρι.
ξύνεις πληγές με το cd.....

άσε μπας και καταφέρω να φτιάξω το audiolab και εδώ είμαστε να μου πεις τι, πως και γιατί....

στο marantz του '90 δεν κάνω τίποτα, μην τσαντιστεί και χαλάσει και αυτό.

Εγω παντος στον creek εχω βαλει κατι ποδαράκια αχ δεν έχω φωτο ειμαι δουλειά θα βγαλω ομως και θα ανεβασω.κατι που μου ειχε προτείνει ο ορφεας και εβαλα να πατάνε στα μαμα ποδαράκια αυτα που εβαλα είναι με ελατήρια
δεν κάνεις μια δοκιμή να τα βγάλεις και να μας πεις το αποτέλεσμα;;

• Like
Reactions: mparaxir
δεν κάνεις μια δοκιμή να τα βγάλεις και να μας πεις το αποτέλεσμα;;
Το εχω κανει και πριν να καθετε κάτω ο ενισχυτής με τα δικα του πόδια και μετά αυτό που μου πρότεινε ο ορφεας.
Αυτο που διαπίστωσα με τα εξτρα ποδαράκια πήρα αερα στην σκηνή ειπαιζε ποιο διαυγείς ο ηχος

Το εχω κανει και πριν να καθετε κάτω ο ενισχυτής με τα δικα του πόδια και μετά αυτό που μου πρότεινε ο ορφεας.
Αυτο που διαπίστωσα με τα εξτρα ποδαράκια πήρα αερα στην σκηνή ειπαιζε ποιο διαυγείς ο ηχος
θα έρθω να σου κάνω blind test.. και άμα σε κόψω ότι πας να κλέψεις, την έβαψες!! :ROFLMAO:

• Haha
θα έρθω να σου κάνω blind test.. και άμα σε κόψω ότι πας να κλέψεις, την έβαψες!! :ROFLMAO:
Όταν θα εχεις κλειστα τα ματια το μονο που θα κανω να σε μπουκωνω με τον υπεροχο μπακλαβά που φτιαχνει η μανα μου🤣🤣

• Like
Reactions: christos56
Όταν θα εχεις κλειστα τα ματια το μονο που θα κανω να σε μπουκωνω με τον υπεροχο μπακλαβά που φτιαχνει η μανα μου🤣🤣
εγώ τα δικά μου μάτια ανοιχτά θα τα έχω.. τα δικά σου θα κλείσω για να βρεις πότε ο ενισχυτής πατάει στα εξτρά πόδια και πότε όχι...

τον μπακλαβά θα τον τσακίσω, δεν το συζητάμε.... :ROFLMAO:
(μετά το γλυκό όμως με πιάνει λιγούρα.. έχε και μια μπριζόλα έτοιμη...)
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Τα "Ορφικα" ποδια ειναι σαφως καλυτερο να πατουν απ' ευθειας στο σασι και οχι κατω απο τα ποδια της συσκευης.

• Like
για τι συσκευή μιλάμε Παναγιώτη;;
Ενα ταπεινο Primare Dvdi10.Επ' ευκαιρια και η Primare εχει τοποθετησει μια ατιμη τσοχα κατω απο τα ποδια της συσκευης,η οποια δεν αφαιρειται αν ξεβιδωσεις τα ποδια.Αυτα τα χιλιοστα που προσθετει η τσοχα ειναι εμποδιο στο να τοποθετηθουν τα Symposium κατω απο το σασι και να σηκωσουν τη συσκευη οποτε η ξεβιδωνεις τα εργοστασιακα ποδια η βιδωνεις 6 Symposium ανα 2,χρησιμοποιωντας το σπειρωμα τους.Τα εργοστασιακα ποδια ενω φαινονται μεταλλικα,ειναι πλαστικα και κουφια.
ανατριχιάζουν σίγουρα!
όταν τραβάω τον ενισχυτή στο μάρμαρο που πατάει.. μέταλλο να τρίβεται σε μάρμαρο...μπρρρρρρ... ανατρίχιασα στην σκέψη και μόνο
Σκεψου ομως και την ηχητικη ανατριχιλα.Το hi-fi απαιτει θυσιες! Επειδη ανοιξες το νημα για αλλο λογο κι εγω το εφθασα αλλου,παρασυροντας κι αλλους,σταματω εδω.Ο,τι θελετε και μπορω να απαντησω,με π.μ.Φυσικα,μπορω να δανεισω αντικραδασμικα σε οποιον θελει να ακουσει και να γραψει τη γνωμη του,αρκει να κατοικει στην Αθηνα ωστε να μπορεσουμε να συναντηθουμε.

Ενα ταπεινο Primare Dvdi10.Επ' ευκαιρια και η Primare εχει τοποθετησει μια ατιμη τσοχα κατω απο τα ποδια της συσκευης,η οποια δεν αφαιρειται αν ξεβιδωσεις τα ποδια.Αυτα τα χιλιοστα που προσθετει η τσοχα ειναι εμποδιο στο να τοποθετηθουν τα Symposium κατω απο το σασι και να σηκωσουν τη συσκευη οποτε η ξεβιδωνεις τα εργοστασιακα ποδια η βιδωνεις 6 Symposium ανα 2,χρησιμοποιωντας το σπειρωμα τους.Τα εργοστασιακα ποδια ενω φαινονται μεταλλικα,ειναι πλαστικα και κουφια.

Σκεψου ομως και την ηχητικη ανατριχιλα.Το hi-fi απαιτει θυσιες! Επειδη ανοιξες το νημα για αλλο λογο κι εγω το εφθασα αλλου,παρασυροντας κι αλλους,σταματω εδω.Ο,τι θελετε και μπορω να απαντησω,με π.μ.Φυσικα,μπορω να δανεισω αντικραδασμικα σε οποιον θελει να ακουσει και να γραψει τη γνωμη του,αρκει να κατοικει στην Αθηνα ωστε να μπορεσουμε να συναντηθουμε.
δεν είναι το θέμα ότι το πήγες αλλού.. το θέμα είναι ότι οι εμπειρίες που περιγράφεις αφορούν cdp κατά κύριο λόγο ..αν κατάλαβα καλά.

εγώ μιλάω για έναν τελικό που έγινε επέμβαση στο κύκλωμα ισχύος που σίγουρα έδωσε το συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό βελτίωσης, 2ον αλλαγή σε καλώδια που μεταφέρουν το ήδη ενισχυμένο σήμα που σε κάποιο ποσοστό συμβάλλει και αυτό και 3ον αλλαγή στην στήριξη του μ/σ που ναι μεν ηχητικά μπορεί να μην συμβάλει σε "πρώτο χρόνο", αλλά βοηθάει στην ησυχία του μηχανήματος ,που ασήμαντο δεν το λες.

• Like
Reactions: christos56
δεν είναι το θέμα ότι το πήγες αλλού.. το θέμα είναι ότι οι εμπειρίες που περιγράφεις αφορούν cdp κατά κύριο λόγο ..αν κατάλαβα καλά.
Οχι,αφορουν καθε συσκευη.Kαποτε,χρησιμοποιουσα 4 τριαδες Symposium Acoustics Rollerblocks series 2,"καλυπτοντας" το cd,τον προενισχυτη και τους τελικους.Αυτα πατουσαν πανω σε 3 διαφορετικες βασεις Symposium,μια για το cd,μια για τον προενισχυτη και μια για το πικαπ.

• Like
Reactions: vlad66
θυμάσαι που σε είχα ρωτήσει μια φορά για το αν πρέπει να αλλάξεις τελείως τα πόδια του ενισχυτή σου με αυτά του Ορφέα;; :p
Οχι δεν το θυμάμαι, θυμάμαι ομως που μου ελεγες για κατι ποδαράκια για το πικάπ που μου ειχε δωσει ο ορφεας αλλα η τιμή ηταν αστα και θυμάμαι τι μου είπες αλλα δεν το αναφερω εδω

Οχι δεν το θυμάμαι, θυμάμαι ομως που μου ελεγες για κατι ποδαράκια για το πικάπ που μου ειχε δωσει ο ορφεας αλλα η τιμή ηταν αστα και θυμάμαι τι μου είπες αλλα δεν το αναφερω εδω
κάτι για τις ώρες του να φανταστώ;; 😂

• Haha
Τα "Ορφικα" ποδια ειναι σαφως καλυτερο να πατουν απ' ευθειας στο σασι και οχι κατω απο τα ποδια της συσκευης.
Τα εβαλα ποιο πίσω τα ποδαράκια στην ουσια ποιο πίσω από τα μαμα ποδαράκια πιστεύω είναι καλά εκεί και κατέβηκε ο ενισχυτής.
Γιατί οταν τα ειχα βαλει στα μαμα ποδαράκια πολύ ψηλα ειχε σηκωθει

Τα εβαλα ποιο πίσω τα ποδαράκια στην ουσια ποιο πίσω από τα μαμα ποδαράκια πιστεύω είναι καλά εκεί και κατέβηκε ο ενισχυτής.
Γιατί οταν τα ειχα βαλει στα μαμα ποδαράκια πολύ ψηλα ειχε σηκωθει
Εχει σημασια,το ενα να μπει κατω απο τον μετασχηματιστη και ολα να μπουν σε ισια επιφανεια,μακρια απο γωνιες.Φυσικα,δε φραζεις μ' αυτα τις οπες εξαερισμου της συσκευης και αν μπορεις να μπουν διπλα σε βιδες,ακουμπωντας τις.

• Like