Ενα πουλάκι μου σφύριξε..

Να μην αμφιβάλει πες στον φίλο σου.
Το "έργο" όμως είναι πολύ κουραστικό,αφού κάνει σπασίματα κάθε τρεις και λίγο με αποτέλεσμα οι χρήστες του να κλαίνε τα λεφτά τους...

Γιάννη υπάρχουν λύσεις by adsl key sharing απο κάτι Κύπριους :p Οχι ότι είναι αξιόπιστες ( μεγάλο ping σταματάει την εικόνα και καμιά φορά ο server είναι down ) Βέβαια εγώ ετοιμάζω νόμιμες διαδικασίες σε 5 τηλεοράσεις στο σπίτι εδώ :) εφόσον είναι share εντός σπιτιού right ;

Γεια σας,, -bye-
λογω της δουλειας μου συνεργαζομαι με ενα μεγαλο καταστημα με δορυφορικα. Ετοιμαζομαι να μπω στο καινουριο μου σπιτι και πηρα να ρωτησω τι μπορω να βαλω για να πιανω και κανα καναλι απο δορυφορο, ελευθερο οχι κατι ιδιαίτερο. Ελα ομως που ο τυπος χωρις να του κανω αναφορα για κατι μου προτεινε ενα πακετακι των 100 ευρω τον χρονο και μαλιστα με εναν Dreambox ethernet δεκτη και χωρις τραπουλες και τα λοιπα. Μονο μια μοντουλα στο δεκτη μου λεει :chinscratch: ενα adsl(δεν χρειαζεται pc μονο ενα μοντεμ που να συνδεεται μονο του) και θα τα εχεις ολα. Οπως ηταν φυσικό του λεω: Εισαι σίγουρος οτι δεν θα εχω προβλημα και θα δουλεψει? Μου λεει ναι εγω το δουλευω ετσι 3 χρονια :chinscratch:
Λετε να το προσπαθήσω..??? ή θα κλαίω τα λεφτά μου ???:bigcry:

Αν ομως πραγματικα δουλεψει θα γλυτωσω αρκετα :lehrer:

Κάπως έτσι είναι , απλά υπάρχουν και αυτοί που πάνε με τον μήνα ή και με το 3μηνο ( αυτό δοκιμάζω για εκπαιδευτικούς λόγους ) με κόστος κοντά σε αυτό που λες ... just pm ... Tα προβλήματα τα ανέφερα και πιο πάνω ...

Αυτό που ήθελα να ρωτήσω "πέφτει" σε αυτή τη κατηγορία, οπότε ρωτάω εδώ.
Γενικά είμαι άσχετος από δορυφορικά...

Μου είπανε για δέκτη με σύνδεση με Ethernet με 100+ κανάλια ...και τα περι ου ο λόγος.... ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ "ΠΡΟΣΦΟΡΑ" στο μαγαζι...παρά μόνο ένα αρχικό ποσό για τον δέκτη (μεγάλο είναι η αλήθεια...380euro). Από ότι κατάλαβα δίνεις συγκερκιμένο IP στο μηχάνημα και μετά.....τι?????

Αν θέλει κάποιος να με ενημερώσει ας γράψει εδώ ή ας μου στείλει ένα PM.

Σκέφτομαι να το κάνω.....

Η κάρτα δουλεύει αλλά να μην ξεχνάμε πως η Nova χρησιμοποιεί ταυτόχρονα κάρτες 2.2,4.1 και version 5 έτσι πχ αν οι έν λόγω "κύριοι" έχουν κάνει dump το rom της 2.2 η Nova χρειάζεται να αλλάξει μόνο τις 2.2 κάρτες κάτι που μπορεί να γίνει άμεσα εξάλλου μετά την έκδοση 5 υποστήριζεται και rom update over air όπως και στις τελευταίες κάρτες της Nagravision.
Οπότε καλό θα είναι μην δίνουμε λεφτά σε τέτοιους απατεώνες....εξάλλου όπως και με τις άλλες κάρτες opos,titanium,k3 και πολλές άλλες μόλις βγει κάποιο emu τότε σταματάει και η υποστήριξη.

Απάντηση: Re: Ενα πουλάκι μου σφύριξε..

Αυτό που ήθελα να ρωτήσω "πέφτει" σε αυτή τη κατηγορία, οπότε ρωτάω εδώ.
Γενικά είμαι άσχετος από δορυφορικά...

Μου είπανε για δέκτη με σύνδεση με Ethernet με 100+ κανάλια ...και τα περι ου ο λόγος.... ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ "ΠΡΟΣΦΟΡΑ" στο μαγαζι...παρά μόνο ένα αρχικό ποσό για τον δέκτη (μεγάλο είναι η αλήθεια...380euro). Από ότι κατάλαβα δίνεις συγκερκιμένο IP στο μηχάνημα και μετά.....τι?????

Αν θέλει κάποιος να με ενημερώσει ας γράψει εδώ ή ας μου στείλει ένα PM.

Σκέφτομαι να το κάνω.....
Απο το καλοκαίρι του 2005 ξεκίνησε αυτή η μεθοδολογία με τους διαδικτυακούς δέκτες. VisionNet 8000s και Starbox 5400 οι ..ηγέτες.
Στην αρχή ήταν όλα καλά. Στη συνέχεια αυξήθηκαν οι πελάτες και άρχισαν τα προβλήματα. Να και τα αντίμετρα απο την μονοπωλιακή εταιρία και οι πελάτες άρχισαν να δυσαρεστούνται.

Εσχάτως μαθαίνω ότι κυκλοφορούν κάτι no name ethernet δέκτες ακριβότεροι απο τους άλλους οι οποίοι συνδέονται σε διαφορετικούς σερβερς και παίζουν καλά. Για πόσο? Κανείς δε ξέρει. Θα αρχίσουν κι εκεί τα προβλήματα? Μάλλον ναι.

Το κόστος απόκτησης τέτοιου no name δεκτη είναι εξωφρενικό. Αλλά οι βρικόλακες δε σέβονται και δε φοβούνται τίποτα. Με έχει προβληματίσει το γεγονός ότι πωλούνται απροκάλυπτα και η θιγόμενη εταιρία σφυρίζει ανέμελα...

Απάντηση: Re: Ενα πουλάκι μου σφύριξε..

Η κάρτα δουλεύει αλλά να μην ξεχνάμε πως η Nova χρησιμοποιεί ταυτόχρονα κάρτες 2.2,4.1 και version 5 έτσι πχ αν οι έν λόγω "κύριοι" έχουν κάνει dump το rom της 2.2 η Nova χρειάζεται να αλλάξει μόνο τις 2.2 κάρτες κάτι που μπορεί να γίνει άμεσα εξάλλου μετά την έκδοση 5 υποστήριζεται και rom update over air όπως και στις τελευταίες κάρτες της Nagravision.
Οπότε καλό θα είναι μην δίνουμε λεφτά σε τέτοιους απατεώνες....εξάλλου όπως και με τις άλλες κάρτες opos,titanium,k3 και πολλές άλλες μόλις βγει κάποιο emu τότε σταματάει και η υποστήριξη.

Mπράβο ο Κώστας........:worshippy:

Re: Απάντηση: Re: Ενα πουλάκι μου σφύριξε..

Το κόστος απόκτησης τέτοιου no name δεκτη είναι εξωφρενικό. Αλλά οι βρικόλακες δε σέβονται και δε φοβούνται τίποτα. Με έχει προβληματίσει το γεγονός ότι πωλούνται απροκάλυπτα και η θιγόμενη εταιρία σφυρίζει ανέμελα...

Έ δεν είναι και τόσο εξωφρενικό όταν εκτός από το συγκεκριμένο σου παρέχει αρκετές "ευκολίες", μιλώντας πάντα για τον δεκτη που έχω στην κατοχή μου...

Το θέμα είναι ότι αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις, άσε που για κάποιες περιπτώσεις δεκτών η θιγόμενη δεν μπορεί να κάνει και τίποτα γιατί δεν "δουλεύουν" οι δέκτες αυτοί με τον τρόπο που δούλευε ας πούμε ο Vnet... και υπάρχει αρκετός κόσμος και στο εξωτερικό που υποστηρίζει αυτή τη "λύση"...