Αν κυκλοφορήσει σε EMU θα παίξει παντού.Kai gia εμας τιποτα ? (pc + skystar2):bigcry:
Εφτά κούπες και οι άσσοι!Ρε σεις, πιάσατε την "πρέφα" και δεν λέτε τίποτα ???![]()
![]()
Απο το καλοκαίρι του 2005 ξεκίνησε αυτή η μεθοδολογία με τους διαδικτυακούς δέκτες. VisionNet 8000s και Starbox 5400 οι ..ηγέτες.Αυτό που ήθελα να ρωτήσω "πέφτει" σε αυτή τη κατηγορία, οπότε ρωτάω εδώ.
Γενικά είμαι άσχετος από δορυφορικά...
Μου είπανε για δέκτη με σύνδεση με Ethernet με 100+ κανάλια ...και τα περι ου ο λόγος.... ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ "ΠΡΟΣΦΟΡΑ" στο μαγαζι...παρά μόνο ένα αρχικό ποσό για τον δέκτη (μεγάλο είναι η αλήθεια...380euro). Από ότι κατάλαβα δίνεις συγκερκιμένο IP στο μηχάνημα και μετά.....τι?????
Αν θέλει κάποιος να με ενημερώσει ας γράψει εδώ ή ας μου στείλει ένα PM.
Σκέφτομαι να το κάνω.....
Η κάρτα δουλεύει αλλά να μην ξεχνάμε πως η Nova χρησιμοποιεί ταυτόχρονα κάρτες 2.2,4.1 και version 5 έτσι πχ αν οι έν λόγω "κύριοι" έχουν κάνει dump το rom της 2.2 η Nova χρειάζεται να αλλάξει μόνο τις 2.2 κάρτες κάτι που μπορεί να γίνει άμεσα εξάλλου μετά την έκδοση 5 υποστήριζεται και rom update over air όπως και στις τελευταίες κάρτες της Nagravision.
Οπότε καλό θα είναι μην δίνουμε λεφτά σε τέτοιους απατεώνες....εξάλλου όπως και με τις άλλες κάρτες opos,titanium,k3 και πολλές άλλες μόλις βγει κάποιο emu τότε σταματάει και η υποστήριξη.
Το κόστος απόκτησης τέτοιου no name δεκτη είναι εξωφρενικό. Αλλά οι βρικόλακες δε σέβονται και δε φοβούνται τίποτα. Με έχει προβληματίσει το γεγονός ότι πωλούνται απροκάλυπτα και η θιγόμενη εταιρία σφυρίζει ανέμελα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.