Εχει καποιος να προτεινει καποιο καλο inverter κλιματιστικο για ζεστη και κρυο?
Αν ειναι και αθορυβο ακομα καλυτερα....
Ζέστη και κλιματιστικό δεν συνάδουν σαν έννοιες.
Αν μπορείς πάρε μια ξυλοσομπα για να ζεσταθείς. Φτηνη και καλη λυση
τα πτερύγια του daikin ανοίγουν από κάτω προς τα πάνω ενώ τα mitsubishi από πάνω προς τα κάτω έτσι το mitsubishi στέλνει ψηλά τον κρύο αέρα καλύτεραΤι εννοεις? Τι κακο εχουν τα πτερυγια?
Εχουν βγει αποτελεσματα τα 2-3 τελευταια χρονια οσον αφορα τι αποτελει πιο αποτελσματικο και οικονομικο τροπο θερμανσης?
Σε σειρα προτεραιοτητας τι θα βαζατε.... πχ πελετ, κλιματιστικα ινβερτερ, πετρελαιο, σομπες διαφορες κλπ?
Όσων αφορά στο αέριο και την ελληνική αγορά, μοιραία με την υποχρέωση διατήρησης του καυστήρα εξωτερικά έχουμε πολύ σοβαρές απώλειες (τουλάχιστον σε ατομικές εγκαταστάσεις), στο εξωτερικό οι καυστήρες τοποθετούνται εσωτερικά των διαμερισμάτων με αποτέλεσμα να μην υπάρχει μία απώλεια 10-20%
που έχουμε στην Ελλάδα λόγω νομοθεσίας.
Χαιρετώ την παρέα και σ αυτό το χώρο, πάμε κατευθείαν στο θέμα κι ελπίζω πρώτα απ όλα να είμαι στο σωστό νήμα. Το κλιματιστικό στο παιδικό δωμάτιο τα παιξε και δυστυχώς είναι ασύμφορη η επισκευή του, ευκαιρία λοιπόν για εναλλακτική μορφή θέρμανσης για το χώρο και θα θελα να μου πείτε τη γνώμη σας για αυτό. Πιστεύετε θα κάνει δουλιά;
Nαι. Και μάλιστα καλή δουλειά. Για 9τμ. θα το έχεις σχεδόν πάντα στήν πρώτη σκάλα (750w).
Σε σχέση με το κλιματιστικό κι αν ισχύει ότι καίει 750/1500 Watt, είναι το 1/4 περίπου σε κατανάλωση, απ την άλλη από πλευράς απόδοσης έχει κάποιος εμπειρία; Θα μου ζεστάνει το παιδικό δωμάτιο 9 τ.μ.;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις.
Εννοείς οτι το κλιματιστικό σου έκαιγε 3~5 kw για τον ίδιο χώρο 9τμ? Κάποιο λάθος υπολογισμό κάνεις.
Υ.Γ. Μαζί με το Total support που δίνει 4ετή εγγύηση και 4 αντικαταστάσεις, θα πάει στα 106 ευρώ τα οποία είναι το ταβάνι σε μπάτζετ αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο, ευχαριστώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.