Για το θερμοπομπό μάλλον θα με πάρουν αύριο είπαν μόλις τους παραλάβουν και για το υπέρυθρο θα βάλω το χρήμα τέλος του μήνα και μετά θα το στείλουν .:ernaehrung004:Μητσο κανα νεο? τα ελαβες τα θερμαντικα?
Φορτώσανε απ ότι μου είπανε .Πυρηνόξυλο έχουν διασφαλίσει για όλη τη χρονιά? Δεν νομίζω ότι παίζουν μεγάλες ποσότητες στην αγορά.
Μόλις πρίν μία ώρα πήρα αυτόν εδώ http://www.robax.gr/p.DIMPLEX-ECW-934-THermopompos-dapedou-me-2-skales-apodosis.495788.html για δωμάτιο 10-12 τμ.
Θα ''δώ'' τι αποτελέσματα θα έχει και θα επανέλθω με σχόλια.
Δεν τον αγόρασα απο το συγκεκριμένο κατάστημα αλλά από τον Καυκά.
Το συγκεκριμένο κατάστημα του link που έβαλα έχει την πιο καλή τιμή απ' ότι είδα στον skroutz.
Αυτο θα εχει καταναλωσει 0,10 την ωρα στα 1000w?Καλημέρα.Για όσους τυχόν ενδιαφέρονται για έναν φορητό θερμοπομπό σαν τον συγκεκριμένο,έχω να πώ ότι θερμαίνει ικανοποιητικά βορινό δωμάτιο 10-12 τμ όταν το χρησιμοποιώ στην πρώτη ''σκάλα'' που καταναλώνει ισχύ 1000W.
Σίγουρα θα θερμαίνει πιο γρήγορα στα 2000W αλλά θα είναι πολύ πιο αντιοικονομικό.
Παιδιά έχω ερωτήσεις
Οι μπριγκέτες μπαίνουν σε ενεργειακό τζάκι ?
Ποιος έχει στην Αθήνα για πώληση ?
Αν έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει τις εντυπώσεις του
Το σημαντικότερο δεν το είπατε... Η μόνωση... Αν το σπίτι δεν είναι μονωμένο και ειδικά αν δεν έχει πόρτες και παράθυρα που να είναι από αλουμίνιο με διπλό τζάμι, για να μην μπαίνει αέρας, όλα τα άλλα είναι πεταμένα λεφτά.
Αν επίσης έχεις ξύλο η χαλιά στο πάτωμα κερδίζεις ακόμα περισσότερο.
Έχω δει σπίτια με καλή μόνωση να ανοίγουν για λίγα λεπτά το καλοριφέρ και στο σπίτι να γίνεται καλοκαίρι και κάτι ρετιρέ να μην ζεσταίνονται με τίποτα!
κατσε καλα ειναι λεμε..........:Banane0:Για χασισόλαμπα κάνει?
Για χασισόλαμπα κάνει?
auriga pellet 2.500 euro επαθα πλακα σας λεω, το εχει βαλει ενα δικος μου.
![]()
Αυτό το συγκεκριμένο προϋποθέτει να ανοίγεις και το καλοριφέρ σου; Σε πόση ώρα ζεσταίνει τα σώματα του σπιτιού; Πρέπει να καίει όλη ημέρα ή έχει άμεση απόδοση σαν το καλοριφέρ μου;
Με προβληματίζει η κατανάλωση ρεύματος στα 450W...
Πάντως από διαστάσεις δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, αν μετατοπίσω το πάσο της κουζίνας-σαλόνι ούτε καν θα φαίνεται. Εκεί δίπλα στα 20 εκ. περνάνε οι κεντρικές σωλήνες του διαμερίσματός μου, από την άλλη μεριά του τοίχου είναι αυτό το κουτί για τα καλοριφέρ που βρίσκεται έξω από τα διαμερίσματα. Επίσης η σωλήνα εξαγωγής του μπορεί πολύ εύκολα να περάσει από εκεί που έχω τον απορροφητήρα μου.
Και από κόστος δεν λέει τίποτα, ένα τζάκι με την διακόσμησή του κοστίζει 1500 ευρώ...
Για χασισόλαμπα κάνει?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.