Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Re: Απάντηση: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Θα ήθελα και εγώ δύο αν γίνεται !
Οκ σου απάντησα με PM
Σκέφτομαι να μοιράσω την παραγγελία σε 2 πακέτα (5+4) μήπως και γλυτωσουμε το τελωνείο.
Κύριοι συντονιστές μήπως πρέπει να ανοίξω νέο νήμα;

Sent from my C6833 using Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Οκ σου απάντησα με PM
Σκέφτομαι να μοιράσω την παραγγελία σε 2 πακέτα (5+4) μήπως και γλυτωσουμε το τελωνείο.
Κύριοι συντονιστές μήπως πρέπει να ανοίξω νέο νήμα;

Κανονικά πρέπει να ανοίξεις νέο θέμα.

Ο κίνδυνος τελωνίου αυξάνεται όσο αυξάνεται το βάρος και το μέγεθος του πακέτου.

Εάν περάσει τελωνείο η αξία πακέτου μέχρι 22 ευρώ είναι ατελώς, από 22 ευρώ έως 150 ευρώ πληρώνεται μόνο ΦΠΑ και πάνω από 150 ευρώ ΦΠΑ, Δασμοί κλπ

Όσο πιο πολλά πακέτα τόσο καλύτερα (δυο έως τρία το πολύ κομμάτια ανά πακέτο, το ιδανικό είναι ένα) .

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Κανονικά πρέπει να ανοίξεις νέο θέμα.

Ο κίνδυνος τελωνίου αυξάνεται όσο αυξάνεται το βάρος και το μέγεθος του πακέτου.

Εάν περάσει τελωνείο η αξία πακέτου μέχρι 22 ευρώ είναι ατελώς, από 22 ευρώ έως 150 ευρώ πληρώνεται μόνο ΦΠΑ και πάνω από 150 ευρώ ΦΠΑ, Δασμοί κλπ

Όσο πιο πολλά πακέτα τόσο καλύτερα (δυο έως τρία το πολύ κομμάτια ανά πακέτο, το ιδανικό είναι ένα) .
Ok αλλά μιλάμε για 9 τμχ. μέχρι στιγμής.
Και πως ανοίγω νέο νήμα;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Ok αλλά μιλάμε για 9 τμχ. μέχρι στιγμής.
Και πως ανοίγω νέο νήμα;

Πας στην ενότητα "Gadgets, Εργαλεία & EDC" και πάνω αριστερά η κάτω πατάς το [+ Δημιουργία νέου θέματος], η συνέχεια είναι ίδια όπως γράφεις ένα post αλλά επιπλέον πρέπει να συμπληρώσεις και τον Τίτλο του Θέματος.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Πας στην ενότητα "Gadgets, Εργαλεία & EDC" και πάνω αριστερά η κάτω πατάς το [+ Δημιουργία νέου θέματος], η συνέχεια είναι ίδια όπως γράφεις ένα post αλλά επιπλέον πρέπει να συμπληρώσεις και τον Τίτλο του Θέματος.
Οκ ευχαριστώ Γιάννη

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω αυτό απο amazon.de
http://www.amazon.de/Bosch-Keo-Säge..._UL160_SR160,160_&refRID=133DJ2ZS7MRDJP11AJDP

οπότε όταν θέλει κάποιος να κάνουμε μια ομαδική απο amazon να με βάλετε μέσα..

Επίσης θα ήθελα αν θέλει και κανεις άλλος από εδώ μέσα να παραγγείλουμε σετ από ουπατ (πχ fisher) με τις βίδες του σε όλα τα μεγέθη..

Κανενα λειζερ σταυρου θα βρουμε να παρουμε?
Για πειτε οι κατεχοντες!
Quigo 2 Qubix κλπ κλπ
Ναι ναι! Ψήθηκες που το λέγαμε τις προάλλες ε? Άντε γιατί κι εγώ πρέπει να πάρω...

Και κανένα τορνο
Για Τορνο έχω πάρει από administer.co.uk τη βάση στην οποία κουμπώνει δραπανο και γίνεται ξυλοτορνος.
Αν μιλάς για μεταλλου αλλάζει τελείως το πράγμα.

Για Τορνο έχω πάρει από administer.co.uk τη βάση στην οποία κουμπώνει δραπανο και γίνεται ξυλοτορνος.
Αν μιλάς για μεταλλου αλλάζει τελείως το πράγμα.

Αξίζει?

Για πειτε οι κατεχοντες!
Quigo 2 Qubix κλπ κλπ

To original quigo που εχω, ερχεται με μια πολυ καλη μεγγενιτσα ενω το νεο ερχεται με τριποδο (ειναι κοντο στο 1.30μ). Η μεγγενη βεβαια μπορει να αγοραστει και ξεχωριστα.
Το νεο εχει και υποδιαιρεσεις στην προβολη της οριζοντιας γραμμης οι οποιες δεν ξερω ποσο πρακτικα χρησιμες μπορει να ειναι.

Αν η διαφορα τιμης με το stanley δεν ειναι απαγορευτικη, το bosch σου εμπνεει γενικοτερα μεγαλυτερη σιγουρια λογω ονοματος.

Απάντηση: Re: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Για πειτε οι κατεχοντες!
Quigo 2 Qubix κλπ κλπ

Έχω αυτό και είμαι ευχαριστημένος, όποτε το χρειάστηκα ήταν μια χαρά.
Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να βοηθήσω και πολύ, δεν ασχολούμαι με τα συγκεκριμένα εργαλεία κι έτσι δεν γνωρίζω και τον ανταγωνισμό, ούρε από τιμές ούτε από επιδόσεις.
Το μόνο που μπορώ να πω είναι οτι απο το συγκεκριμένο είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Μιχάλη εσύ αναφέρεσαι στο Quigo Plus το οποίο έχει τις υποδιαιρέσεις και το τρίποδο. Το Quigo II (όπως λέγεται τώρα) έρχεται κι αυτό με μέγγενη. Η διαφορά στην τιμή τους είναι περί τα 15-18 .

Μπάμπη ωραίο το CL2i αλλά για την περιστασιακή χρήση που προσωπικά το προορίζω, δύσκολα θα έδινα τις 100 λίρες που ζητάει πλέον.

Παρακολούθησα ένα video σύγκρισης μεταξύ των Quigo II, Stanley Cubix και ADA Cube (ρωσικό video με πορτογαλικούς υπότιτλους χαχαχα, ευτυχώς κάτι σκαμπάζω). Θα ήθελα φυσικά το Quigo να εκμηδενίσει τα άλλα δύο, αλλά τελικά μάλλον το ADA θα επέλεγα. Έχει μακράν την πιο ευρεία γωνία στο σταυρό, που σημαίνει πως τόσο η οριζόντια όσο και η κάθετη γραμμή έχουν μεγαλύτερο μήκος (δεύτερο το Cubix αλλά η γραμμή γίνεται γρήγορα πολύ αχνή), αλλά και σε ακρίβεια είναι μάλλον το καλύτερο. Επίσης έρχεται με μια πολύ βολική υφασμάτινη θήκη. Το θέμα... πού να το βρεις αυτό...

Αξίζει?
Κοίτα για τα λεφτά του είναι μια χαρα
Μην έχεις απαίτηση να γυρίσεις κορμό και να κάνεις το κηροπηγιο από ελιά που έφτιαξε κάποιος συνφορουμιτης.
Αλλά για χερουλια, λάβες κλπ. μικροκατασκευες είναι ότι πρέπει.

Κοίτα για τα λεφτά του είναι μια χαρα
Μην έχεις απαίτηση να γυρίσεις κορμό και να κάνεις το κηροπηγιο από ελιά που έφτιαξε κάποιος συνφορουμιτης.
Αλλά για χερουλια, λάβες κλπ. μικροκατασκευες είναι ότι πρέπει.

Από τέσσερα τεμάχια και πάνω η unimac μου κανει επιπλεον έκπτωση για boston

Μιχάλη εσύ αναφέρεσαι στο Quigo Plus το οποίο έχει τις υποδιαιρέσεις και το τρίποδο. Το Quigo II (όπως λέγεται τώρα) έρχεται κι αυτό με μέγγενη. Η διαφορά στην τιμή τους είναι περί τα 15-18 .

Μπάμπη ωραίο το CL2i αλλά για την περιστασιακή χρήση που προσωπικά το προορίζω, δύσκολα θα έδινα τις 100 λίρες που ζητάει πλέον.

Παρακολούθησα ένα video σύγκρισης μεταξύ των Quigo II, Stanley Cubix και ADA Cube (ρωσικό video με πορτογαλικούς υπότιτλους χαχαχα, ευτυχώς κάτι σκαμπάζω). Θα ήθελα φυσικά το Quigo να εκμηδενίσει τα άλλα δύο, αλλά τελικά μάλλον το ADA θα επέλεγα. Έχει μακράν την πιο ευρεία γωνία στο σταυρό, που σημαίνει πως τόσο η οριζόντια όσο και η κάθετη γραμμή έχουν μεγαλύτερο μήκος (δεύτερο το Cubix αλλά η γραμμή γίνεται γρήγορα πολύ αχνή), αλλά και σε ακρίβεια είναι μάλλον το καλύτερο. Επίσης έρχεται με μια πολύ βολική υφασμάτινη θήκη. Το θέμα... πού να το βρεις αυτό...

Κατάλαβα με Όλοι. Αναστεναζουν οι πορτογαλλεζες κάθε χρόνο στο Πόρτο ράφτη. Ααααχ γι αυτά ζω

Πορτογαλίδες φίλε Αχιλλέα.

Τι να πω, μου αρέσουν οι ξένες γλώσσες. :flipout:

Πορτογαλλεζες πορτογαλιδες πάντως ΕΣΥ α αισθανθηκες και τις ξένες γλώσσες και να μην αναφέρω και τι αλλο