Ενισχυτες CAV, τι λενε οι ειδικοι;

Περισσότερος εσωτερικός κόσμος! (Λιγότερο καλή φωτό!).

Attachments

• ΝÎΒ₯ΓŽΒ§ΓŽΒ€ΓŽβ€’ΓŽΒ‘ΓŽβ„’ΓŽΒΓŽβ€” 2.jpg
    ΝÎΒ₯ΓŽΒ§ΓŽΒ€ΓŽβ€’ΓŽΒ‘ΓŽβ„’ΓŽΒΓŽβ€” 2.jpg
    78.9 KB · Views: 144
Και μία... αεροπλανική!

Attachments

• ΝÎΒ₯ΓŽΒ§ΓŽΒ€ΓŽβ€’ΓŽΒ‘ΓŽβ„’ΓŽΒΓŽβ€” 4.jpeg
    ΝÎΒ₯ΓŽΒ§ΓŽΒ€ΓŽβ€’ΓŽΒ‘ΓŽβ„’ΓŽΒΓŽβ€” 4.jpeg
    42.1 KB · Views: 141
Εαν κατάλαβα καλά, μιλάς για τα transistor. Στην κάθε πλευρά του... V υπάρχουν 8 μεγάλα TOSHIBA και 4 μικρά SK.

Ποιά είναι τα εξόδου; (Υποθέτω τα μεγάλα τα TOSHIBA).

Kαι όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο;

Θεωρούνται πολλά η λίγα αυτά που έχει;

Νάτα τα... παιδιά! (Δεν φαίνονται όλα!).

Attachments

• ΓŽΒ€ΓŽβ€˜... ΓŽΒ ΓŽβ€˜ΓŽβ„’ΓŽβ€ΓŽβ„’ΓŽβ€˜!.jpg
    ΓŽΒ€ΓŽβ€˜... ΓŽΒ ΓŽβ€˜ΓŽβ„’ΓŽβ€ΓŽβ„’ΓŽβ€˜!.jpg
    62.1 KB · Views: 124
Δεν υπαρχει και τιποτα το ψαρωτικο στην ολη κατασκευη απ οτι φαινεται στις φωτο.Αλλα αυτο βεβαια λιγη σημασια εχει ,το ζητημα ειναι να παιζει καλα

Yπ´όψη πως αυτό που φαίνεται είναι ο... δεύτερος όροφος. Υπάρχει πολύ... πράμα και στον πρώτο! Και οι δύο όροφοι περιβάλλονται από τεράστιες ψύκτρες.

Σε ορισμενα πραγματα η απλοτης και οχι η απλοικοτητα ειναι καλο,αλλα πανω απο ολα μετραει το αποτελεσμα.Παντα βεβαια υπαρχουν και καποιοι που θελουν να εντυπωσιασουν ...,οπως και καποιοι αλλοι που σε κατασκευες πανακριβες ,βαζουν υλικα που ειναι για γελια

Για μένα στον Α12 υπάρχει η σωστή μίξη όσων λες! Επι πλέον, για 2x250 WRMS στα 6 ΩΜ που παίρνω, και με την εμφάνιση αυτή! Άστα!

Καλε μου φιλε,επειδη τα εχουμε ξαναπει οι δυο μας παλιοτερα,εχε τα ματια και τα αυτια ανοικτα και ακου -βλεπε.Μην κολλας πουθενα ουτε σε ονοματα ουτε σε τιποτε,απλα ομως μην φθανεις στην αλλη οχθη και απαξιωνεις τα παντα,οπως κανει συστηματικα καποιος αλλος σε αυτο εδω το χωρο.Μπορει αυτο που ακους να ειναι εξαιρετικο για τα λεφτα του,ισως και για πολυ περισσοτερα,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν αλλες το ιδιο καλες και καλλιτερες -τιμιες κατασκευες

Ούτε συζήτηση! Άλλωστε εγώ γιατί να την πληρώσω για κάτι που κάνει κάποιος άλλος; Είδες να αναφερθώ σε κάποιο ενισχυτικό απαξιωτικά; Πως θα μπορούσα άλλωστε την στιγμή που δεν είμαι ειδικός; Είμαι απλά ... ,(καλοπροαίρετος),οπαδός και το βουλώνω όταν δεν έχω επιχειρήματα!

Last edited:
Μια χαρά είναι.

Μήπως αναφέρει στα χαρακτηριστικά μέγιστο ρεύμα εξόδου;

Σε παρουσίαση/test στο περιοδικό HIGH FIDELITY, αναφέρεται ότι το τροφοδοτικό είναι 750 VA. Δεν ξέρω εαν αυτό σε βοηθάει και εαν είναι αυτό που ρωτάς.

Re: Απάντηση: Ενισχυτες CAV, τι λενε οι ειδικοι;

... Μην κολλας πουθενα ουτε σε ονοματα ουτε σε τιποτε,απλα ομως μην φθανεις στην αλλη οχθη και απαξιωνεις τα παντα,οπως κανει συστηματικα καποιος αλλος σε αυτο εδω το χωρο...

Ως νοήμων και ευσυνείδητος καπιταλιστής, δεν απαξιώνω τα πάντα. Απαξιώνω αυτά που κοστίζουν χωρίς να αξίζουν. (Βέβαια, αυτό μπορεί να μην είναι πάντοτε κατανοητό, διότι ως γνωστόν τα γράφω κινέζικα, έχω πεισθεί γι' αυτό...)