Εχω καί το παλιό μου μηχάνημα προ καί τελικός SANSUI, εκεί βάζεις πρίμα μπάσα το κάνεις αλλιώς καί με ROISTER DS120 στήλες βελτιομένα τονίζεις τον ηχο όπως θέλεις.
b-1000 @ c-1000
Τελικά ο CAV A10 ΑΞΊΖΕΙ ή οχι¨?
Τόν δουλεύω με τα ARTEMIS.
Εχω αλλάξει τίς λάμπες nos ματσαρισμένες, δουλεύω το dacmagic, σαν πηγές
SONY PS3, media player MVIX 760HD , καλώδια ηχείων Audio quest Gibraltar με σύνδεση διπλοκαλοδίωση, καί εχω φέρει καλώδια καί φίλτρα τροφοδοσίας από Hong Kong, οι συσκευές μεταξύ τους είναι συνδεμένες με οπική ίνα.
Τί θα μπορούσα να προσέξω γιά καλυτέρευση τού ήχου?
Οχι οτι δεν εχω καλό ήχο!!!αλλά !!! αυτό το αλλά μας τα αλλάζε.
Εχω καί το παλιό μου μηχάνημα προ καί τελικός SANSUI, εκεί βάζεις πρίμα μπάσα το κάνεις αλλιώς καί με ROISTER DS120 στήλες βελτιομένα τονίζεις τον ηχο όπως θέλεις.
Ελα καλημέρα είμαι λίγο δίστροπος στίς ώρες γιατί δουλεύω νύκτα περισσότερο καί απόγευμα. Μπαίνω μέσα το πρωί πού σχολάω πιό πολύ.
Ετσι γίνεται οταν δουλεύεις στό αεροδρόμειο.
Λοιπόν με τί ενισχυτικά καί τι πηγες δουλεύεις τα ARTEMIS?
Τον SANSUI τόν δούλεψα στην αρχή με τα ARTEMIS,ωραίος ήχος αλλά!!!!!!!!!
οταν τον ανοίγεις παραπάνω αρχίζουν τα μπουκόματα, δηλαδεί καθαρός ήχος διαύγεια γιατί εχει τα ρυθμιστικά να τον τονίσεις όπως θέλεις, αλλά ανοίγωντας τον στή μέση αρχίζει καί τα μπερδεύει.
Ενώ με τον CAV 'η χαμηλά τον έχεις 'η στην μέση ακούς την ίδια ποιότητα χωρίς μπουκώματα καί μπερδέματα. Πιό πολύ δεν τον εχω ανοίξει γιατί φοβάμαι μην πέσει κανένα κάδρο από τον τοίχο, εντομεταξύ τα ARTEMIS είναι 150άρια καί 6 ωμ καί ο Cav στά 6 ΩΜ γύρω στά 220- 240 watt κατάλαβες?
Τον SANSUI τόν δούλεψα στην αρχή με τα ARTEMIS,ωραίος ήχος αλλά!!!!!!!!!
οταν τον ανοίγεις παραπάνω αρχίζουν τα μπουκόματα, δηλαδεί καθαρός ήχος διαύγεια γιατί εχει τα ρυθμιστικά να τον τονίσεις όπως θέλεις, αλλά ανοίγωντας τον στή μέση αρχίζει καί τα μπερδεύει.
Λοιπόν αυτό πού θέλω να ρωτήσω είναι οτι από το DacMagic συνδέω τον CAV μέ RCA καλής ποιότητας τα εχω φέρει από USA. Ενώ καί ο CAV A10 καί το DACMAGIC εχουν είσοδο καί έξοδο XLR αντίστοιχα, εάν την σύνδεση την κάνω με XLR θα έχω διαφορά στον ήχο?
H Arcam θα σού απαντήσει εδώ:
Αντί για καλώδια βάλτε καλύτερα καμιά λάμπα της προκοπής.Θα ακούσετε σοβαρές διαφορές.Πετάξτε τις κινέζικες και προτιμήστε ΝΟS λογικής τιμής.
Σοβαρές διαφορές θα ακούσουμε αλλά θα είναι προς το καλύτερο; Είσαι σίγουρος;
Γιατί εγώ με το Advance MCD-203 έχοντας διαβάσει πολλά που έλεγαν πετάξτε τις κινέζικες λυχνίες και βάλτε Electroharmonix, Siemens, Telefunken και δεν ξέρω και τι άλλο προτείνανε, είπα να πειραματιστώ...
Μετά από αρκετούς πειραματισμούς με διάφορες λυχνίες τελικά ξαναγύρισα στις μαμίσιες δικές του Κινέζικες που παίζουν πολύ καλύτερα από όσες δοκίμασα!!!
Ευτυχώς που δεν τις είχα πετάξει!!!
Μα και τον Πετρόπουλο όταν τον είχα ρωτήσει για τις λυχνίες μου είχε πει χαρακτηριστικά επί λέξη: "Αυτές τις μαλακίες τις κάνετε εσείς και πάτε και αλλάζετε λάμπες. Εγώ δεν τις αλλάζω γιατί αυτές που έχει μέσα του είναι πάρα πολύ καλές!"
Kαι αναρωτιέμαι: όταν ένα μηχάνημα έχει μετρηθεί και καλιμπραριστή με συγκεκριμένες λάμπες, άσχετα από την εθνικότητά τους, αν αλλάζοντάς τες αλλάξει ο ήχος, αυτό δεν δηλώνει ανεξέλεγκτη λειτουργία; Ας πούμε τι καμπύλη απόκρισης θα έχει πλέον αυτό το μηχάνημα;
:nounder:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.