λοιπον...
με την Sony Nex5n ανακαλυψα την ευκολια της tilt screen... εχω βγαλει φωτογραφιες που με την D90 δεν φανταζομουν ΠΟΤΕ... MUST χαρακτηριστικο...
οσον αφορα το θεμα με το CAF... εκει η διαφορα ειναι ΧΑΩΔΗΣ... υπερ της D90, βεβαιως...
δυστυχως το χαρακτηριστικο αυτο το απολαμβανω ΜΟΝΟ στο σπιτι γιατι δεν ΜΠΟΡΩ (και βαριεμαι, για να ειμαι και ΑΠΟΛΥΤΑ ειλικρινης) το κουβαλημα και μενω ικανοποιημενος απο το ποσοστο εστιασμενων φωτο που εχω με τον μπεμπη εν κινησει με την Nex... panning, ληψη στα σημεια που ο μπεμπης δεν κινειται γρηγορα ή μενει για μερικα κλασματα ακινητος και ολα ΟΚ... δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα σ´αυτη την ζωη...
εκτος κι αν οι εταιρειες μας εχουν για τον χειμωνα φυλαξει το καλυτερο... mirrorless με αξιοπρεπες CAF...
εχω αγορασει ΗΔΗ τον Sigma 19 για την Nex, με τον οποιον νοιωθω οτι εχω κλεψει την Sigma μερικες φορες...
για το μ4/3 εχω ΗΔΗ αγορσασει τους 14 και 20 Panasonic και θα περιμενω απο Σεπτεμβριο τις κινησεις των Panasonic/Olympus για να αποφασισω...
δεν δινω 800 ευρω για μια μηχανη χωρις καλο CAF επειδη ειναι ωραια...
θα τους περιμενω, λοιπον...
(θα επανελθω με φωτογραφικα ντοκουμεντα για τις δυνατοτητες της Nex σε κινουμενα αντικειμενα...)
(και μια μικρη συγκριση OMD, EPL-3, Nex5n)
(χρονο να αγοραζαμε καπου, μονο...)