ψιλοασχετο με τα παραπανω..εχει παρατηρησει κανεις τις τελευταιες ημερες μια παραμορφωση στον ηχο του ΣΚΑΙ μεσω digea?
Σαν ξεκουρδισμενος ενα πραγμα.
Τελικά δεν το κάνει μόνο σε εκπομπές του BBC. Χθες το μεσημέρι το έκανε παντού. Σε εκπομπή, διαφήμιση, τρέιλερ.Δεν ξέρω αν έχει σχέση ότι και οι δύο εκπομπές που το διαπίστωσα ήταν του BBC.
Κάπου διάβασα ότι στις 27/9 θα αρχίσει η ψηφιακή τηλεόραση στην Μεσσηνία. Ξέρουμε κάτι ή είναι μουφα;
Τελικά δεν το κάνει μόνο σε εκπομπές του BBC. Χθες το μεσημέρι το έκανε παντού. Σε εκπομπή, διαφήμιση, τρέιλερ.
Έχω να το ακούσω από την εποχή που χρησιμοποιούσα κασέτες και κασετόφωνο. Με προβληματική κεφαλή ακουγόταν ο ήχος "κατσαρός", σαν να "έκλαιγε". Δεν φανταζόμουν ότι θα το άκουγα σε ψηφιακό αρχείο. Σε αρχικώς κατασκευασμένο ψηφιακό αρχείο δηλαδή, όχι από μεταφορά παλιότερου αρχείου.
καμιά εξέλιξη με την ψηφιακή από πήλιο;
Ενημερωμένο σε βλέπω! :SFGSFGSF:Κάπου διάβασα ότι στις 27/9 θα αρχίσει η ψηφιακή τηλεόραση στην Μεσσηνία. Ξέρουμε κάτι ή είναι μουφα;
Τίποτα προς το παρόν...καμιά εξέλιξη με την ψηφιακή από πήλιο;
Όπου υπάρχει φωτιά υπάρχει και καπνός. Φαίνεται τελικά ότι θα ανοίξει.Μία απλή πρόταση είναι, χωρίς να ξέρουμε αν θα το δεχτούν τελικά οι εργαζόμενοι. Δεν ξέρουμε καν αν ισχύει ή αν είναι εφεύρεση της εφημερίδας. Ο Κουρής έχει σχέση με το enikos.gr για να θεωρηθεί έγκυρο, αλλά η αρχική πηγή είναι η εφημερίδα Αξία, που δεν ξέρω τι μέρος του λόγου είναι. Πάντως σύμφωνα με το δημοσίευμα, γίνεται προσπάθεια να ξανανοίξει το ALTER:http://www.enikos.gr/media/158250,Epistrefei_sto_proskhnio.html
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.