Avis?
Όντως..Παιδιά εγώ τέλη κυκλοφορίας 660 δεν προτίθεμαι να ξανασκάσω,και ούτε για καταναλώσεις 12+lt\100km.Θα στεναχωρηθώ ιδιεταίρως που πρέπει να διώξω το αμάξι μου αλλά δεν πάει άλλο.Όποιος 3χει εμπειρία απο leasing ας πει.
Άγγελε αν μπορείς πες μας για την avis κλπ. με ενδιαφέρει.
Δημήτρη εταιρείες υπάρχουν δυο,μια προσωπική (γυναίκα) και μια ΟΕ (δικιά μου με συνεταίρους),απλά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει τον κόπο ως σύστημα το leasing.Άσε,αυτό το αμάξι θα το κλάψω με μαύρο δάκρυ..Που να τους πάρει και να τους σηκώσει..
Δημήτρη εταιρείες υπάρχουν δυο,μια προσωπική (γυναίκα) και μια ΟΕ (δικιά μου με συνεταίρους),απλά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει τον κόπο ως σύστημα το leasing.Άσε,αυτό το αμάξι θα το κλάψω με μαύρο δάκρυ..Που να τους πάρει και να τους σηκώσει..
Μάλλον δεν έχεις ιδέα τι έκαιγαν τα γρήγορα μικρά της προηγούμενης δεκαετίας. Έχω φίλο που πηγαίνει Αθήνα με το ΚΤΕΛ γιατί δε τον συμφέρει το αυτοκίνητο. Και ναι είναι στην κατανάλωση που αναφέρεις. Την ίδια στιγμή Εγώ πάω κι έρχομαι Αθήνα με διόδια και Αττική οδό στα 60 . Ο φίλος έχει ένα opel astra turbo. Με σχετικά ελαφρύ πόδι είναι κοντά στα 10l. Αν το πατήσει και μέσα στην κίνηση πάει 13+Νικο μηπως να ρωτησεις καμια αντιπροσωπεια αυτοκινητων?
Καλα τι αυτοκινητο εχεις που καιει 12λτ/100χλμ? 4λιτρη Porsche?![]()
Μάλλον δεν έχεις ιδέα τι έκαιγαν τα γρήγορα μικρά της προηγούμενης δεκαετίας. Έχω φίλο που πηγαίνει Αθήνα με το ΚΤΕΛ γιατί δε τον συμφέρει το αυτοκίνητο. Και ναι είναι στην κατανάλωση που αναφέρεις. Την ίδια στιγμή Εγώ πάω κι έρχομαι Αθήνα με διόδια και Αττική οδό στα 60 . Ο φίλος έχει ένα opel astra turbo. Με σχετικά ελαφρύ πόδι είναι κοντά στα 10l. Αν το πατήσει και μέσα στην κίνηση πάει 13+
Εγώ έχω ένα accent του 2003 και δεν έχω δει πάνω από 8l. Η μόνη φορά που το ξεπέρασα ήταν μετά τους μεταξαδες προς Σέρβια. Είχα μπροστά μου επικαθημενο με σίδερα και έβρεχε. Συνεχώς Δευτέρα.Αμαξι του 2005 εχω λες να μην εχω ιδεα τι καιει?
Όντως..Παιδιά εγώ τέλη κυκλοφορίας 660 δεν προτίθεμαι να ξανασκάσω,και ούτε για καταναλώσεις 12+lt\100km.Θα στεναχωρηθώ ιδιεταίρως που πρέπει να διώξω το αμάξι μου αλλά δεν πάει άλλο.Όποιος 3χει εμπειρία απο leasing ας πει.
Αυτοκινητάρα! Κρίμα να το δώσεις. Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου εννοείται (και το συμμερίζομαι), αλλά... αυτοκινητάρα.Ευχαριστώ Τάκη.Νικόλα subaru forester του 2005 έχω,δίλιτρο.Με βαρύ πόδι πάει χαλαρά στα 14.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.