Sorath
Senior Member
Κι εγώ 2 χρόνα τώρα που άλλαξα αυτοκίνητο και πήγα σε Leon με DSG7, πραγματικά το έχω λατρέψει. Μεγάλη ευκολία και ξεκούραση. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για μένα πλέον να έχεις συμπλέκτη.
Αντικατάσταση λαδιού και ενός φίλτρου του. Ελάχιστο κόστος. Αν και νομίζω ότι στα ξηρού τύπου δεν έχει ούτε αυτό το κόστος
Γιατί και οι άλλες εταιρείες δεν έχουν βγάλει κιβώτια dsg τύπου και έχουν τα παλιου τύπου
send from my nexus 5 using Tapatalk
Και η Toyota έχει cvtΔεν νομιζω. Το DCT της Hyundai ειναι διπλου συμπλεκτη. Οπως και το steptronic της bmw, το geartronic της volvo κλπ. Ολα καπως διαφερουν στην υλοποιηση αλλα σε γενικες γραμμες δεν ειναι σιγουρα "παλαιου τυπου".
Η μονη "παραδοσιακη" παραμενει η Honda με το cvt και παρα τα αρνητικα σχολια σε σχεση με του διπλου συμπλεκτη , συνεχιζει να ριχνει εκατομμυρια στην αναπτυξη του....
Πάνο, γιατί πήγες στην lease και όχι στην Hertz? Σου έκαναν καλύτερη προσφορά? Μιας που τα έψαχνα αυτό τον καιρό, είδα σημαντική διαφορά στο μίσθωμα (για το ίδιο αυτοκίνητο εξυπακούεται).
Κι εγώ 2 χρόνα τώρα που άλλαξα αυτοκίνητο και πήγα σε Leon με DSG7, πραγματικά το έχω λατρέψει. Μεγάλη ευκολία και ξεκούραση. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για μένα πλέον να έχεις συμπλέκτη.
όλα τα κιβώτια είναι πολύ ακριβά ως ανταλλακτικά κι όχι μόνο τα DSG. Τα χειροκίνητα volvo ξέρετε ότι στοιχίζουν ως ανταλλακτικά περισσότερο από την αξία του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου δεκαετίας;Παρακάλα μόνο μην σου χαλάσει γιατί έχει γύρω στα 3500-4000 ευρώ , τουλάχιστον έτσι μου είχε πει κάποιος με Audi A3 , ευτυχώς αυτός είχε επέκταση εγγύησης στην 4ετία και την γλίτωσε φτηνά.
Νομιζω οτι ισχυει για ολα τα αυτοκινητα αυτο. Απο την αρχη να φτιαξεις ενα αυτοκινητο με ανταλλακτικα θα σου κοστισει 50% περισσοτερο.όλα τα κιβώτια είναι πολύ ακριβά ως ανταλλακτικά κι όχι μόνο τα DSG. Τα χειροκίνητα volvo ξέρετε ότι στοιχίζουν ως ανταλλακτικά περισσότερο από την αξία του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου δεκαετίας;
Νομιζω οτι ισχυει για ολα τα αυτοκινητα αυτο. Απο την αρχη να φτιαξεις ενα αυτοκινητο με ανταλλακτικα θα σου κοστισει 50% περισσοτερο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.