Το έχω (όχι το station) από τον Οκτώβριο του 2014. Το είχα αγοράσει καινούργιο, έχω κάνει 130.000 χλμ. Τις καθημερινές 110 χλμ (σπιτι-δουλεια-σπιτι) και τα ΣΚ για ποδηλατο (50-150-800 χλμ) :helmet: Δηλαδή, δεν έχει σχεδόν πότε ρεπό
Η διαδρομη της καθημερινοτητας μου (των 110χλμ) περιλαμβανει 85χλμ σε ανοιχτο δρομο χωρις κινηση και πολυ σταμάτα/ξεκίνα (Παραλιακη, χονδρικα μετα την Αναβυσσο μεχρι μετα την Γλυφαδα) και περιπου 25 με αρκετη εως παρα πολυ κινηση (Γλυφαδα - Πειραιας - Γλυφαδα). Στον ανοιχτο δρομο οδηγω σβελτα μεν, αλλα όχι νευρικα. Max speed ~ 95km/h
Τα ΣΚ στην Αττικη οδο / Εθνικες θα παω μεχρι 130.
Πραγματικη καταναλωση με αυτον τον τροπο οδηγησης / διαδρομων 4,3-4,5 λιτρα. Το 6ταχυτο αυτοματο ειναι καταπληκτικο
Στα 130.000 εχω αλλαξει 2 φορες τακακια και μια φορα δισκοπλακες (μονο εμπρος, πισω εχει ταμπουρα - LOL - Αλλα ειναι επαρκη. Βεβαια επειδη ποτε δεν το εχω φορτωσει ουτε με επιβατες, ουτε με βαρος γενικως) δεν ξερω κατα ποσο ειναι επαρκη σε αυτες τις συνθηκες, αλλα εκτιμω πως ειναι)
Δεν μου εχει βγαλει ουτε μισο προβλημα. Τιποτα, nada, zero. Το προσεχω βεβαια αλλα χωρις υπερβολες (σερβις στην ωρα του, πετρελαιο πριν αναψει ρεζερβα, και μαλακη οδηγηση οταν ειναι για πολλες ωρες σταματημενο)
Το πηγαινω μια φορα τον χρονο για σερβις, τελευταιο προ μηνος, ηταν το πιο ακριβο απο τα 3 προηγουμενα και πληρωσα 300 ευρω. Μου ειπαν οτι στο σερβις του χρονου, θα πρεπει να υπολογισω οτι αλλαγη ιμαντα = 500 ευρω. (τιμη στην αντιπροσωπεια που το παω). Μηπως θες να σου πουλησω το δικο μου :idea::idea::idea:
Εχω ολες τις αποδειξεις απο τα σερβις, θα τα δω και θα σου πω ακριβως τι εχω πληρωσει στα 4 χρονια
Η ποιοτητα του εσωτερικου (πλαστικα, υφασματα) ειναι πολυ καλα, δε τριζει δεν κοπαναει ακομα τιποτε, ενω η ταπετσαρια ειναι αθικτη. Πχ, οπως ειναι το υφασμα που καθομαι στο καθισμα, ειναι στο πισω καθισμα που δεν εχει κατσει ποτε κανεις. Επισης, δεν εχει "χασει" την φορμα του το καθισμα. Και στο ματι, και στην αίσθηση (δεν ξερω αν γινομαι κατανοητος)
Δες τα παραπανω και ρωτησε με οτι θες, γραψω καπως βιαστικα δεν ξερω αν υπαρχει ειρμος
Υγ. Ειχα και εξακολουθουν να υπαρχουν στην οικογενεια "premium" γερμανικα, οποτε τα "καλο", "πολυ καλα" που γραφω παραπανω δεν τα γραφω συγκρινοντας με μπακαουκες ή αλλης χαμηποτερης απο το clio κατηγοριας, ετσι ωστε να μου φαινεται το clio διαστημοπλοιο ...