chris73
AVClub Addicted Member
Αυτό στις φώτο δεν το λες και χιόνισε. Αυτό νομίζω λέει ο παραπάνω (supersonic). Αν κάποιος πάει γυρεύοντας όμως σε στενά και ανηφόρες αυτό είναι άλλο.
Χτες Σουρωτη θελαμε αλυσιδες μετα τις 12 το πρωι. Σημερα εχουν λιωσει ολα. Την προηγουμενη Παρακευη που χιονισε πατερας μαθητη μου κυκλοφορουσε ανετα παντου στην Θεσσαλονικη με το 3008 και μου το ειπε γιατι δοκιμαζε το grip control και ξερω απο συγγενη μου που δεν κουνησε το Q2 γιατι φοβηθηκε μολις το "εχασε" λιγο εξω απο το σπιτι του. (2800 πληρωσε για το χρωμα , δεν ηταν για γρατζουνιες... ) Εγω Τριτη που κατεβηκα Τουμπα , ειχα θεμα γιατι πατησα δυο φορες παγο στην ακρη απο τα πεζοδρομια. Συγκεκριμενα κατεβαινοντας την περραιβου στην κυκλικη πλατεια για Δημου Τσελιου το "εχασα" προς τα αριστερα και η αλλη μετα το τουνελ για την εισοδο για κωσταντινοπολιτικα. Ολα επειδη ειχε παγο μαζεμενο στην ακρη, οχι χιονι.εννοω αυτο που λεει το επόμενο ποστ απο το δικό σου.
δεν ξερω για Σουρωτη.
Στη Θεσσαλονικη κυκλοφορησα χωρις προβλημα ολες τις μερες.
Οταν σε μας είχε σχεδόν μισο μετρο χιονι
Δλδ πόσο πρέπει να χιονίσει μέσα στην πόλη για να πούμε ότι χιόνισε;
+1
Καλύτερα δικίνητος με χιονολάστικα παρά τετρακίνητος χωρίς.
Οι Οδηγάρες που κυκλοφορούν χωρίς αλυσίδες δεν θα έπρεπε να τους πάρουν τα διπλώματα ?
Οι Τετρακίνητοι πόσο σίγουροι είναι ότι το κατέχουν το άθλημα χωρίς χειμερινά λάστιχα αλλά και χωρίς αλυσίδες στους σωστούς τροχούς ? ή καλύτερα πόσο σίγουροι είναι ότι πάει στα χιόνια το αυτοκίνητο που αγόρασαν
Προσωπικά θεωρώ δεδομένο ότι φορουμε χειμερινά λάστιχα.
Βλάση ,νομίζω το αντίθετο συμβαίνει ,δηλ ότι πρέπει να θεωρούμε δεδομένο ότι η συντριπτική πλειοψηφία φοράει κανονικά λάστιχα .
Και για να έχουμε καλύτερη εικόνα θα ζητήσω από ένα μέλος μας ,τον Παντελή , που εργάζεται στο χώρο να μας διαφωτίσει .
Καλησπέρα σε όλους,
Συνολικά στην Ελληνική αγορά οι πωλήσεις κανονικών ελαστικών είναι αρκετά περισσότερες σε σχέση με αυτά που έχουν χειμερινές δυνατότητες, είτε αυτά είναι χειμερινά, είτε 4 εποχών.
Υπάρχουν περιοχές που οι πωλήσεις ελαστικών με χειμερινές δυνατότητες είναι πολύ χαμηλές και φυσικά υπάρχουν και περιοχές στην Ελλάδα που τα δουλεύουν κανονικά τον χειμώνα.
Ευχαριστούμε Παντελή ,κάποια ποσοστά [χοντρικά] υπάρχουν ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.