Για πείτε μια γνώμη...
κοντεύω χρόνο με το Α3 Quattro 2.0Τ. Έκανα μόλις το πρώτο σέρβις (10Κ miles ή 1 year), και μου είπαν ότι δεν προβλέπεται rotation ελαστικών γιατί το αμάξι είναι quattro άρα καταπονούνται το ίδιο οι τροχοί.
Όπως είχαμε συζητήσει και εδώ όμως, το διαφορικό είναι haldex, που σημαίνει ότι το αμάξι είναι "δυνάμει" quattro, όταν αποφασίσει ότι χρειάζεται, και γενικότερα οι πίσω τροχοί by default έχουν απλά μια ελάχιστη κίνηση της τάξεως του 10%.
Πιστεύετε ότι είναι η σωστή κίνηση να μη γίνει rotation?
(Το αμάξι πάντως το έχω λατρέψει. Με ελάχιστες ενστάσεις κυρίως στο φινίρισμα του πλαστικού.)
Αν δεν έχω κάνει χοντραδα το QQ acenta 1.3 βενζίνη 1,5 πετρέλαιο.Το πετρέλαιο είναι λίγο φθηνότερο.Το diesel δεν θα αποσυρθεί τουλάχιστον σε ότι αφορά τα euro 6 ( στην χώρα μας ούτε τα μεταχειρισμένα euro5).
Ποιο diesel μοντέλο είναι φθηνότερο από την αντίστοιχη του εκδοση σε βενζίνη; ( όσο αντίστοιχη μπορεί να είναι)
Λίγο κινέζικα μου ακούγονται αυτά.Δεν το χω..Εγώ είδα ότι η έκδοση ασεντα ξεκινάει με αυτά.Και τα δύο έχουν την ίδια τιμή με λίγο πιο κάτω το πετρέλαιο.Ροπή και ιπποδύναμη δεν είδα και δεν ξέρω αν χρειάζεται σε αυτή την κατηγορία.Ένα μεγάλο ταξίδι τον χρόνο και τα υπόλοιπα χιλιόμετρα στην Αθήνα.Σύνολο γύρω στα 10.000.Με οικογένεια και τσιμπραγκαλα...Θα με βοηθούσε μια ανάλυση(χοντρικά) για τις διαφορές που έχουν τα δύο τους.
Same Sh1t...Different Day
Δλδ δεν θα κάνω "οικονομία" με το πετρέλαιο εφόσον θα καίει λιγότερο? Σόρρυ παιδιά κάτι δεν καταλαβαίνω Ίσως γιατί δεν ασχολούμαι με το θέμα καθόλου.Δεν μου αρέσει το αυτοκίνητο αλλά είναι ανάγκη.
Πχ στο 4 Που έβαλες δεν χρειάζεται καν η απόσβεση γιατί είναι φθηνότερο.Πώς γίνεται να μην συμφέρει? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και την υπομονή σας..
Same Sh1t...Different Day
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.