Τι είναι η υπερκρεμανση ;
Την κεφαλή την έβαλα νομίζω καλά, με προτρακτορα και φαίνεται ίσια, τι να πω... :/
Την είχα στα 2γρ με αντισκειτ 1.6 και για δοκιμή την έβαλα 2.3γρ και αντισκειτ 1.9 χωρίς να παρατηρήσω κάποια διαφορά...απλώς επειδή ακούγοντας διάφορους δίσκους μου άρεσε το μπάσο την άφησα ως έχει, αλλά μπορεί να την βάλω και στα 2γρ πάλι αν θεωρείτε πως είναι σωστότερο.
Και στα δύο κανάλια ακούγεται η παραμόρφωση που λέω, ναι και είναι πιο έντονη όταν έχω δυνατά την ένταση. Όντως οι δίσκοι είναι λιγο σκαρτοι αλλά και σε καλύτερους το παρατηρώ σε μικρότερο βαθμό.
Απλώς έλεγα ότι ένα σέρβις στον ενισχυτή δεν θα ήταν καλό, μόνο προς το καλό θα ήταν ο ήχος και αν μου κάνει και καλύτερο το phono stage δεν θα χρειάζομαι και εξωτερικό... Αλλά αν θεωρείτε ότι δεν αξίζει να μπω στην διαδικασία (60 ευρώ είναι μόνο τα μεταφορικά να πάει και να έρθει) το αφήνω ως έχει και κάνουμε δοκιμές...
Το παρατηρώ κυρίως στους δίσκους ναι , στην κασέτα σε πολύ πολύ μικρό βαθμό , είναι σχεδόν ανύπαρκτο το ίδιο και στο ράδιο, μηδενικό πρόβλημα...