H audio technica δεν μπορει να μην συμπεριλαμβανεται στους κολοσσους του ειδους. Μην πω ειναι no.1
Σαφως και η ortofon. Η Nagaoka εξαιρετικη αλλα απο τιμες τελευταια, καβαλλησε το καλαμι :ridinghorse:![]()
Πόσα πράγματα έχω μάθει παιδιά εδώ πέρα... Πραγματικά , μακάρι να ήμουν Αθήνα... Χρωστάω κέρασμα όπως και να χει και το εννοώ μόλις στρώσουν τα πράγματα !
Πάντως όλοι θεωρείτε τα dual από τα κορυφαία πικάπ, εγώ πάλι δεν έχω και την καλύτερη εντύπωση... Σε αντίθεση και με το kenwood και με το pioneer pl 514 που έχω τώρα και το λατρεύω...
Αλήθεια,εδώ και καιρό ψάχνομαι για αντικραδασμικα ποδαράκια για το pl 514 ή ακίδες. Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο. Εκτός των άλλων τα εργοστασιακά του ποδαράκια έχουν σχεδόν διαλυθεί οπότε πρέπει να αλλαχτούν άμεσα , άρα να η ευκαιρία...
Το θέμα είναι τι να πάρω χωρίς να δώσω μια περιουσία ;
Για να είμαι ειλικρινής προσπάθησα να φτιαξω-κολλησω τα δικά του αλλά μάταια...οπότε επιβάλεται η αγορά νέων και με την ευκαιρία θα βάλω κάτι καλύτερο...το θέμα είναι τι;
Εσείς τι μου προτείνετε ;
Προς το παρών (και για καιρό ακομα) το πικάπ είναι στο ξύλινο επιπλο που έχετε δει στο βίντεο...το κλασικό, επάνω πικάπ και από κάτω σε κάθε "ράφι"(βάση για την ακρίβεια) ξεχωριστά ενισχυτής deck κτλ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.