[Επίσημο] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Mε γειαα! Φοβερο το Green
Nα δουμε ποτε θα παραλαβουμε εδω αφου αυτο το χρωμα ειναι το πρωτο σε ζητηση και με πολυ αυξημενα ποσοστα.

Με γεια Ιάσωνα! Μη σε προβληματίζει το μέγεθος. Κι εγώ έφυγα από 6" στο 16:9 (νεξους 6) για 5.8" s10e . Στην αρχή μου φάνηκες καπως, αλλά η ευχρηστία του μικρότερου νίκησε.

Εσύ είσαι κ νέος βρε μπαγάσα κ δεν έχεις θέματα πρεσβυωπιας, οπότε θα είσαι μια χαρά με το μικρό. Εδώ το κράτησα εγώ ΜΕ την πρεσβυωπια μου μαζί 😀

Ευχαριστώ παιδάκια! Είναι γελοίο το ότι έχουμε καταντήσει το κινητό των $1150 να είναι ετήσιο αναλώσιμο, αλλά απ'την άλλη, μιλάμε για το πλέον χρηστικό τεχνολογικό κομμάτι στη ζωή μας, είμαστε και φύσει γκατζετάκηδες, οπότε... όχι, και πάλι δε δικαιολογείται! :D :D :D. Η μόνη δικαιολογία μου παραμένουν τα 50κάτι$ το μήνα που δεν τα νιώθεις καν, και κάθε χρόνο σου έρχεται το καινούριο iPhone.

Η απογοήτευση για το μέγεθος της οθόνης διορθώθηκε αισθητά από τη στιγμή που μίκρυνα ένα κλικ το text size στις ρυθμίσεις, οπότε τελικά το resolution, από χωροταξικής άποψης, ήρθε στα ίσα με αυτό που είχα συνηθίσει ένα χρόνο τώρα στο Max (βλέπεις δηλαδή την ίδια πληροφορία σε Safari κλπ), ενώ το μέγεθος στα γράμματα δεν είναι πρόβλημα (για την ώρα, γιατί γερνάμε κιόλας σιγά σιγά!)

Κατά τα άλλα έχω να πω ότι στο χέρι, το βάρος φαντάζει... ίδιο σχεδόν με του xsmax, που σημαίνει ότι ίσως το καινούριο max να παραείναι βαρύ. Επίσης, θα έλεγα ότι είναι αισθητή η αύξηση του πάχους (αν και όχι ενοχλητική για μένα).

Η μπαταρία από την πρώτη κιόλας φόρτιση μου φάνηκε εξαιρετικά αναβαθμισμένη.

Για τις κάμερες, είδατε παραπάνω, νομίζω οι αναβαθμίσεις είναι παντού ξεκάθαρες. Βέβαια τα ηλεκτρονικά δεν είναι πανάκεια, μια φωτό (πραγματικά δύσκολη βέβαια), με magic light, φωτάκια πολύχρωμα ηλεκτρονικά, και τεράστιο δυναμικό εύρος, μου την έκαψε στο αυτόματο, και έπρεπε να το ψάξω manual για να τη φέρω εκεί που έπρεπε.

Γενικά νομίζω τα λεφτά του τα αξίζει, ως με διαφορά το καλύτερο κινητό που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον πλανήτη (*), φυσικά το αν θα τα δώσει κανείς είναι τελείως υποκειμενικό, και θέμα αφενός συνθηκών, αφετέρου προτεραιοτήτων. Όπως έχω ξαναγράψει πχ, αν είχα παιδιά, αυτά τα $1150 θα μπορούσα να τα χρησιμοποιήσω σε 10 σημαντικότερα πράγματα για την οικογένειά μου, ως τότε, απλά το απολαμβάνω όσο κρατήσει! :D

Μεyes Ιάσωνα.

Βλέπω τις φωτό και σκέφτομαι (για πολλοστή φορά) πως χρυσοπληρωνουμε για πανέμορφα κινητά και μετα ξαναπληρώνουμε για να καταστρέφουμε το design τους βάζοντας θήκες (ειδικά αυτές τις απαίσιες χοντρες της Apple).

Btw Στο Αμερικα αυτό το προγραμμα με την αυτόματη ετήσια αναβάθμιση σε νέο μοντέλο, κοιτάει την κατάσταση του παλιού; (δεν εννοώ φυσικά σπασμένη οθόνη κλπ αλλά απλές γρατζουνιές στην πλάτη πχ)

Αν όχι, δεν θα έβαζα ποτέ θήκη παρά μόνο τζαμάκι μπροστά και θα απολάμβανα για ένα χρόνο το κινητό όπως πρέπει με το οποιο ρίσκο φθοράς / μικροχτυπημάτων.

Εγώ εδώ και καιρό βάζω καποιο skin στο πισω μέρος, γι αυτό το λόγο.
Προσέχω μόνο , μη μου πέσει...το κινητό.

Sent from my SM-T720 using Tapatalk

Με το skin, OK, γλυτώνεις την αύξηση όγκου στην περιφέρεια (γιατί και οι πολύ λεπτές θήκες στην πλάτη δεν προσθέτουν πολύ / το πρόβλημα είναι στην περιφέρεια) αλλά χάνεις την αίσθηση του υλικού της πλάτης και το χρωμα (βασικό στο ωραιότατο πράσινο του 11).

Επίσης, το να μη σου πέσει είναι μάλλον απίθανο (άσε που δεν λέει να ζεις με το άγχος στα κόκκινα κάθε φορά που θα το πιάνεις).

Μπα, η μόνη λύση είναι να με σε νοιάζουν χτυπήματα και γρατζουνιές (δλδ να το θεωρείς αναλώσιμο έτους και όχι προς μεταπώληση)

Μεyes Ιάσωνα.

Βλέπω τις φωτό και σκέφτομαι (για πολλοστή φορά) πως χρυσοπληρωνουμε για πανέμορφα κινητά και μετα ξαναπληρώνουμε για να καταστρέφουμε το design τους βάζοντας θήκες (ειδικά αυτές τις απαίσιες χοντρες της Apple).

Btw Στο Αμερικα αυτό το προγραμμα με την αυτόματη ετήσια αναβάθμιση σε νέο μοντέλο, κοιτάει την κατάσταση του παλιού; (δεν εννοώ φυσικά σπασμένη οθόνη κλπ αλλά απλές γρατζουνιές στην πλάτη πχ)

Αν όχι, δεν θα έβαζα ποτέ θήκη παρά μόνο τζαμάκι μπροστά και θα απολάμβανα για ένα χρόνο το κινητό όπως πρέπει με το οποιο ρίσκο φθοράς / μικροχτυπημάτων.

Θαενκς!

Δε νομίζω ότι έχεις πρόβλημα αν έχεις γρατζουνιές και όχι σπασίματα. Απ'την άλλη βέβαια, η διαφορά μεταξύ βαθιάς γρατζουνιάς και ραγίσματος υπό περιπτώσεις μπορεί να'ναι... υποκειμενική, οπότε δεν είμαι σίγουρος. Πάντως θυμάμαι πέρσι όταν γύρισα το X, η οθόνη του ήταν εξαιρετικά γρατζουνισμένη μετά από μια τούμπα μπρούμυτα, και δε μου έκαναν θέμα.

Το σκέφτομαι κι εγώ να την παρατήσω τη θήκη, γιατί αφενός είναι πανέμορφο, αφετέρου έχει καλύτερο grip σε σχέση με τον xs max, ενώ βέβαια μετά τη... συρρίκνωση, κάθεται και στο χέρι πολύ καλύτερα και ασφαλέστερα απ'το παλιό. Απ'την άλλη, όταν φάει την τούμπα (που θα τη φάει, δεν υπάρχει περίπτωση), μετά θα πρέπει να το βλέπεις σημαδεμένο για ένα χρόνο.

Πάντως, ως τώρα έχω απογοητευτεί από το τζαμάκι της Spigen, και τελικά και από τη θήκη (που τόσο μου άρεσε όσο την χάζευα πριν βάλω μέσα το τηλέφωνο!!).

Το τζαμάκι είναι οριακά μικρό: ναι μεν υπερκαλύπτει (κατά μισό χιλιοστό σύνολο) το μέγεθος της οθόνης, όμως επειδή είναι αδύνατο να την τοποθετήσεις τελείως κεντραρισμένα, στη μια μεριά είναι πολύ κοντά με το περίγραμμα της οθόνης, και κάνει rainbow effects. Αν βρω χρόνο θα τους στείλω ένα mail, αλλιώς θα κάνω μια δοκιμή και με το δευτερο που είχε μπας και κάτσει καλύτερα.

Η θήκη δε, αφενός στα πλαϊνα σημεία επαφής με το τηλέφωνο αφήνει απειροελάχιστες φυσαλίδες, που φαίνονται λες και το πλαϊνό του τηλεφώνου έχει ξεφτίσει, αφετέρου από grip δε λέει και πολλά, ενώ αφήνει πολύ δαχτυλιές.

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Η θήκη δε, αφενός στα πλαϊνα σημεία επαφής με το τηλέφωνο αφήνει απειροελάχιστες φυσαλίδες, που φαίνονται λες και το πλαϊνό του τηλεφώνου έχει ξεφτίσει, αφετέρου από grip δε λέει και πολλά, ενώ αφήνει πολύ δαχτυλιές.

Παίρνω πίσω το ευχαριστώ :flipout:

Απ'την άλλη, όταν φάει την τούμπα (που θα τη φάει, δεν υπάρχει περίπτωση), μετά θα πρέπει να το βλέπεις σημαδεμένο για ένα χρόνο.

Καλύτερα να το βλέπεις σημαδεμένο (πλάτη και πλαγια) παρά να μη το βλέπεις (και να μην το αισθάνεσαι) καθόλου (λόγω θήκης).

Πάντως, ως τώρα έχω απογοητευτεί από το τζαμάκι της Spigen, και τελικά και από τη θήκη (που τόσο μου άρεσε όσο την χάζευα πριν βάλω μέσα το τηλέφωνο!!).

Το τζαμάκι είναι οριακά μικρό: ναι μεν υπερκαλύπτει (κατά μισό χιλιοστό σύνολο) το μέγεθος της οθόνης, όμως επειδή είναι αδύνατο να την τοποθετήσεις τελείως κεντραρισμένα, στη μια μεριά είναι πολύ κοντά με το περίγραμμα της οθόνης, και κάνει rainbow effects. Αν βρω χρόνο θα τους στείλω ένα mail, αλλιώς θα κάνω μια δοκιμή και με το δευτερο που είχε μπας και κάτσει καλύτερα.

Αυτό με τζαμάκι που λες είναι περίεργο.

Το έχω χρησιμοποιήσει και δεν είχα κανένα θέμα ούτε στην τοποθέτηση (άριστη λόγω του εξαρτήματος οδηγού) ούτε στην ποιότητα.

Μπας και έπεσες σε καμία μαϊμού; (μου είχε τύχει παλιότερα με Spigen).

Βέβαια, αν το πήρες από Amazon δύσκολο να είναι μαϊμού...

Για τη θήκη, όπως το περίμενα....

Προσωπικά τσίμπησα μια totallee https://www.totalleecase.com/products/thin-iphone-11-pro-case?variant=20784880681022 και βλέπουμε (ίσως έπρεπε να πάρω και μια frosted clear)

Καλύτερα να το βλέπεις σημαδεμένο (πλάτη και πλαγια) παρά να μη το βλέπεις (και να μην το αισθάνεσαι) καθόλου (λόγω θήκης).

Αυτό με τζαμάκι που λες είναι περίεργο.

Το έχω χρησιμοποιήσει και δεν είχα κανένα θέμα ούτε στην τοποθέτηση (άριστη λόγω του εξαρτήματος οδηγού) ούτε στην ποιότητα.

Μπας και έπεσες σε καμία μαϊμού; (μου είχε τύχει παλιότερα με Spigen).

Βέβαια, αν το πήρες από Amazon δύσκολο να είναι μαϊμού...

Για τη θήκη, όπως το περίμενα....

Προσωπικά τσίμπησα μια totallee https://www.totalleecase.com/products/thin-iphone-11-pro-case?variant=20784880681022 και βλέπουμε (ίσως έπρεπε να πάρω και μια frosted clear)

Έχεις ξαναπάρει απ'αυτούς; Λες να'ναι πιο λεπτή απ'τη μαμά; Πρόσεξε, τα 0.02 που λέει είναι ίντσες!

Για το τζαμάκι θα προσπαθήσω να βγάλω φωτό.

@spcav , ελπίζω να φαίνεται. Δες το ιρίδισμα πάνω δεξιά. Δε νομίζω να'ναι μαϊμού, είναι πολύ προσεγμένο το πακέτο κλπ. Βέβαια, το ότι στο site τους κοστίζει $30 και στο Amazon $10, σου βάζει υποψίες.

542ef22d0b3fea63c78ab4fc8bcf649b.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Η διαφορά στην τιμή είναι λίγο ύποπτη αλλά από την άλλη η Spigen τα κάνει αυτά που και που (ακόμα και στα επίσημα κανάλια).

Πιο πολύ τον πωλητή θα τσέκαρα.

Από τη φωτό καταλαβαίνω ότι το πρόβλημα είναι αναμενόμενο μιας και έχει στραβομπει (όποτε είναι λογικό στην ακμή και εφόσον έχει οθόνη από κάτω να το κάνει αυτο).

Το θέμα είναι πως μπήκε στραβά (αν θυμάμαι είχες την έκδοση με τον οδηγό την οποία έχω δοκιμάσει (μια φορά μόνο βεβαία, σε ένα XR) και δεν είχα θέμα)

Υπόψιν πάντως ότι η Spigen βγάζει 2 τζαμάκια, το ένα καλύπτει και τις μπροστινές κάμερες.

Και αν θυμάμαι καλά, το ένα από τα 2 (δεν θυμάμαι ποιο) είμαι και λίγο φαρδύτερο, με αποτέλεσμα να καλύπτει και λίγο από το περιθώριο της οθόνης (όποτε και να μπει λίγο στραβά δεν θα δημιουργεί το πρόβλημα που έχεις).

Απλά, στην περίπτωση αυτή πρέπει να τσεκάρεις συμβατότητα με θήκη (μη βρίσκει το τζαμάκι στα άκρα της).