Εγώ εδώ και καιρό βάζω καποιο skin στο πισω μέρος, γι αυτό το λόγο.
Προσέχω μόνο , μη μου πέσει...το κινητό.
Sent from my SM-T720 using Tapatalk
Μεyes Ιάσωνα.
Βλέπω τις φωτό και σκέφτομαι (για πολλοστή φορά) πως χρυσοπληρωνουμε για πανέμορφα κινητά και μετα ξαναπληρώνουμε για να καταστρέφουμε το design τους βάζοντας θήκες (ειδικά αυτές τις απαίσιες χοντρες της Apple).
Btw Στο Αμερικα αυτό το προγραμμα με την αυτόματη ετήσια αναβάθμιση σε νέο μοντέλο, κοιτάει την κατάσταση του παλιού; (δεν εννοώ φυσικά σπασμένη οθόνη κλπ αλλά απλές γρατζουνιές στην πλάτη πχ)
Αν όχι, δεν θα έβαζα ποτέ θήκη παρά μόνο τζαμάκι μπροστά και θα απολάμβανα για ένα χρόνο το κινητό όπως πρέπει με το οποιο ρίσκο φθοράς / μικροχτυπημάτων.
Η θήκη δε, αφενός στα πλαϊνα σημεία επαφής με το τηλέφωνο αφήνει απειροελάχιστες φυσαλίδες, που φαίνονται λες και το πλαϊνό του τηλεφώνου έχει ξεφτίσει, αφετέρου από grip δε λέει και πολλά, ενώ αφήνει πολύ δαχτυλιές.
Απ'την άλλη, όταν φάει την τούμπα (που θα τη φάει, δεν υπάρχει περίπτωση), μετά θα πρέπει να το βλέπεις σημαδεμένο για ένα χρόνο.
Πάντως, ως τώρα έχω απογοητευτεί από το τζαμάκι της Spigen, και τελικά και από τη θήκη (που τόσο μου άρεσε όσο την χάζευα πριν βάλω μέσα το τηλέφωνο!!).
Το τζαμάκι είναι οριακά μικρό: ναι μεν υπερκαλύπτει (κατά μισό χιλιοστό σύνολο) το μέγεθος της οθόνης, όμως επειδή είναι αδύνατο να την τοποθετήσεις τελείως κεντραρισμένα, στη μια μεριά είναι πολύ κοντά με το περίγραμμα της οθόνης, και κάνει rainbow effects. Αν βρω χρόνο θα τους στείλω ένα mail, αλλιώς θα κάνω μια δοκιμή και με το δευτερο που είχε μπας και κάτσει καλύτερα.
Η θήκη δε, αφενός στα πλαϊνα σημεία επαφής με το τηλέφωνο αφήνει απειροελάχιστες φυσαλίδες, που φαίνονται λες και το πλαϊνό του τηλεφώνου έχει ξεφτίσει, αφετέρου από grip δε λέει και πολλά, ενώ αφήνει πολύ δαχτυλιές.
Παίρνω πίσω το ευχαριστώ![]()
Καλύτερα να το βλέπεις σημαδεμένο (πλάτη και πλαγια) παρά να μη το βλέπεις (και να μην το αισθάνεσαι) καθόλου (λόγω θήκης).
Αυτό με τζαμάκι που λες είναι περίεργο.
Το έχω χρησιμοποιήσει και δεν είχα κανένα θέμα ούτε στην τοποθέτηση (άριστη λόγω του εξαρτήματος οδηγού) ούτε στην ποιότητα.
Μπας και έπεσες σε καμία μαϊμού; (μου είχε τύχει παλιότερα με Spigen).
Βέβαια, αν το πήρες από Amazon δύσκολο να είναι μαϊμού...
Για τη θήκη, όπως το περίμενα....
Προσωπικά τσίμπησα μια totallee https://www.totalleecase.com/products/thin-iphone-11-pro-case?variant=20784880681022 και βλέπουμε (ίσως έπρεπε να πάρω και μια frosted clear)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.