@spcav, κάνεις πολύ καλά που το παίρνεις στην πλάκα, γιατί αλλιώς σοβαρά θα τρελαθείς, δεν υπάρχει αυτό το πράγμα που ζεις. Έχεις νεώτερα από την Apple; Κανονικά θα'πρεπε να σου δώσουν ένα Pro 11 δώρο μετά απ'ολα αυτά.
spcav επίτρεψε μου μερικές ερωτήσεις:
1. Τα ανοίγεις στο κατάστημα και τους τα επιστρέφεις αμέσως ή τα γυρίζεις μετά από άνοιγμα στο σπίτι;
2. Παίρνεις πίσω χρήματα ή πίστωση;
3. Σε ταλαιπωρούν για να το δεχτούν πίσω ή πείθονται εύκολα;
4. Όλες οι περιπτώσεις ελαττωματικών συσκευών είναι από το κατάστημα που ανέφερες;
@spcav, κάνεις πολύ καλά που το παίρνεις στην πλάκα, γιατί αλλιώς σοβαρά θα τρελαθείς, δεν υπάρχει αυτό το πράγμα που ζεις. Έχεις νεώτερα από την Apple; Κανονικά θα'πρεπε να σου δώσουν ένα Pro 11 δώρο μετά απ'ολα αυτά.
Η Apple, όπως είχα πει, εφόσον δεν έχεις πλέον την συσκευή στα χέρια σου δεν επικοινωνεί μαζί σου για πιθανή εξέλιξη στο ticket.
Όποτε, απλά, δεν μαθαίνεις ποτέ αν έχουν πάρει χαμπάρι τα προβλήματα και αν έκαναν κάτι γι αυτά.
Τώρα, ειλικρινά, αν και θέλω να βοηθήσω να πάρει χαμπάρι ο κόσμος τι συμβαίνει (και γιατί όχι, να «αποζημιωθώ» όχι μόνο για την ταλαιπωρία αλλά και για το χρόνο μου να τους κάνω πρακτικά support), δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.
Να ανοίξω και άλλο τικετ; Πάλι στο βρόντο θα πάει (αφού, σύμφωνα με την πολιτική τους, αφού έχω επιστρέψει τις συσκευές, δεν θα μου απαντήσουν ποτέ).
Να απευθυνθείς που άλλου; Στην εδώ αντιπροσωπεία; Αυτό μάλλον είναι ανέκδοτο δεδομένης της «Ελληνικά πρόσαρμοσμενης» πολιτικής τους (που πχ ψάχνει νομικά παραθυράκια για να αποφύγει να καλύπτει εγγύηση στο 2ο έτος, ως οφείλει, σύμφωνα με την ΕΕ).
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δλδ.
Αν τα ticket είναι για συγκεκριμένη συσκευή λογικό είναι να κλείνουν, εσύ όμως έχεις αντιμετωπίσει ένα θέμα που είναι εξωφρενικό. Ίσως να έχει νόημα να γράψεις στα fora της Apple, στο https://discussions.apple.com/welcome
Αντιλαμβάνομαι ότι ούτε χρόνο θα'χεις να το κάνεις, ούτε όρεξη, αλλά συνήθως σ'αυτά το ποστ σου γίνεται upvote από όποιον έχει αντιμετωπίσει παρόμοια εμπειρία, οπότε είναι ένας τρόπος να το κάνεις "θέμα", και να τραβήξεις την προσοχή τους.
Φαντάζομαι ότι αυτό που ρωτάω είναι φουλ τραβηγμένο, αλλά, μήπως κράτησες κάνα S/N ?
Μπορώ να ανοίξω θέμα αλλά, πέραν όσων λες, η κοινή λογική επιβάλλει την απευθείας επικοινωνία.
Αλλά κάτι τέτοιο φαίνεται ιδιαίτερα δύσκολο.
Τα περισσότερα σειριακα νομίζω μπορώ να τα βρω εύκολα από τα παραστατικά.
Εγώ θα άνοιγα θέμα εκεί, και θα εξηγούσα και τον λόγο στην αρχή (ότι λόγω Ελλαδάρας δε μπορείς να μιλήσεις απευθείας στην Apple, και ότι το σύστημα με τα tickets δε βοηθάει). Αν μάλιστα γράψεις και ότι μπορείς να τους δώσεις serial numbers, πιστεύω ότι κάποιος θα επικοινωνήσει μαζί σου.
Φυσικά όταν βρεις χρόνο και όρεξη όλα αυτά.
Σοβαρά τώρα, είναι δυνατόν στον ίδιο άνθρωπο να έχει τύχει τρεις - τέσσερις φορές πρόβλημα στην ποιότητα κατασκευής του iPhone, με αγορά από δυο διαφορετικά καταστήματα και στους υπόλοιπους που γράφουν εδώ να είναι όλα καλά με τα τηλέφωνα τους;
Αυτό στατιστικά είναι αδύνατον παιδιά.
Μην παρεξηγηθώ, δεν υπονοώ τίποτα για την αξιοπιστία των λεγόμενων κανενός.
Απλά μου κάνει εντύπωση. Αν δούμε άλλες συζητήσεις στο avclub για προβληματικές συσκευές, θα συναντήσουμε παρόμοιες εμπειρίες από πολλούς αγοραστές που ο καθένας έχει αγοράσει μια συσκευή, όχι τρεις.
Το στατιστικό δείγμα ενός forum είναι εξαιρετικά μικρό για να βγει αξιόπιστο συμπέρασμα. Όταν μιλάμε για ταυτόχρονη παραγωγή εκατοντάδων εκατομυρίων κομματιών ενός προϊόντος, όποιο defect θα φανεί σε παγκόσμιο πλέον επίπεδο από εκατοντάδες χρήστες. Προφανώς αστοχίες υλικού υπάρχουν και θα υπάρχουν, ειδικά σε μαζική παραγωγή εκατομυρίων κομματιών, όσο καλό QC και αν έχει μια εταιρία.
Προφανώς δεν είναι στατιστικά ικανό το δείγμα από ένα forum που έχουν αγοράσει το κινητό 5-6 άτομα.
Κατα πάσα πιθανότητα είσαι ιδιαίτερα άτυχος φέτος (η οι υπόλοιποι είμαστε εξαιρετικά τυχεροί).
Πάντως συμπέρασμα ασφαλές για το QC, δεν βγαίνει ανεκδοτολογικά.
Εντάξει Τάκη, το καταλάβαμε, είναι θέμα τύχης / ατυχίας και (κατά τα γνωστά) σε καμία περίπτωση πρόβλημα της Apple.
Το στατιστικό δείγμα ενός forum είναι εξαιρετικά μικρό για να βγει αξιόπιστο συμπέρασμα. Όταν μιλάμε για ταυτόχρονη παραγωγή εκατοντάδων εκατομυρίων κομματιών ενός προϊόντος, όποιο defect θα φανεί σε παγκόσμιο πλέον επίπεδο από εκατοντάδες χρήστες. Προφανώς αστοχίες υλικού υπάρχουν και θα υπάρχουν, ειδικά σε μαζική παραγωγή εκατομυρίων κομματιών, όσο καλό QC και αν έχει μια εταιρία.
https://www.youtube.com/watch?v=Cjdmc3JKgq4
Βάλε και τον Linus (στο 9.11 του video). Βέβαια εκτιμάει πως η φθορά έγινε την μία φορά που το έβαλε στην τσέπη του, αλλά σιγά μην το τσέκαρε σε spcav mode μόλις το άνοιξε. Anyway, ή μιλάμε για qc issue ή για την χειρότερη - ευαίσθητη οθόνη ever made.
Για τις εύκολες γρατζουνιές το είπαν και άλλοι. Εγώ αναφέρομαι στα προβλήματα που ανέφερε ο Συριος (γρατζουνιές σφραγισμένο, γρεζια κλπ)
Είναι πραγματικά ανεξήγητο αλλά φυσικά μπορεί να συμβεί.
3 Pro και 7 Max πήραμε στην εταιρεία. Τα δυο τελευταία[silver] ήρθαν την Παρασκευή, όλα από Cosmote.
Mετά από αυτά που έγραψε ο spcav μπήκα στο τριπάκι και τα έλεγξα όλα ένα προς ένα.
Κανένα δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.