[Επίσημο] iPhone 17 Pro | 17 Pro Max

Πορτοκαλί κι εγώ, αλλαγή από 14pro max, αλλά περιμένω υπομονετικά την iStorm παρόλο που έγινε παραγγελία day one στις 15.00 ακριβώς όπως είχαν ανακοινώσει..
Ασημι 17PM και εγω απο Istorm παραγγελία 14:58 12-9 ...
παραλαβή κατάστημα Λάρισας , έχεις καποιο Νέο ποτε θα παραλάβουμε ;
αν και βλέπω δύσκολα τα πράγματα και για αυτήν την εβδομάδα δείτε ποιο κάτω το άρθρο:
Iphone 17PM

Last edited:
Ασημι 17PM και εγω απο Istorm παραγγελία 12:58 12-9 ...
παραλαβή κατάστημα Λάρισας , έχεις καποιο Νέο ποτε θα παραλάβουμε ;
και γιατι δεν ρωτας στην istorm; αυτοι ειναι το πιθανοτερο να εχουν την απαντηση σε αυτο που ρωτας.

και γιατι δεν ρωτας στην istorm; αυτοι ειναι το πιθανοτερο να εχουν την απαντηση σε αυτο που ρωτας.
Ρωτησα , και απάντηση δεν πείρα ποτε ... μάλλον τους εχουνε ζαλίσει αυτες της ημέρες και η απάντηση τους ειναι οτι iphone έρχεται παει με την σειρά παραγγελιών, και τον αριθμό να δώσω παλι τίποτα δεν λενε, αν δεις το βιντεακι με τον Κινέζο ποιο πάνω λέει οτι το 17αρι θεωρείτε το ποιο αναβαθμισμένο λογο οθόνης σε Ηertz και Φωτεινότατα ,απο 220 χιλ προ παραγγελίες που ειχε πέρυσι το 16 το 17 εχει 2.200εκατ. προ παραγγελίες φετος! τι να πω , και το 17PRO σχεδιαστικά εχει αλλάξει , ειχαμε χρονια να δουμε αλλαγή , φυσικά προς το καλύτερο για εμένα .

Ελπιζω οντως οι παραγγελιες να εξυπηρετουνται πιο γρηγορα, γιατι αν στο επισημο καταστημα στη Βιεννη εχει αναμονη το προ μαξ 3-4 βδομαδες φανταζομαι στην Ελλαδα θα ειναι παραπανω μεχρι να γινει ευρεως διαθεσιμο....

Screenshot 2025-09-27 at 17.28.52.png

Επίσκεψη στο Αττικό πάρκο σήμερα για μερικές φωτό με τον τηλεφακό:

4x
041s.jpg
094s.jpg
099.jpg

Και στα 8χ

080.jpg
055s.jpg
122.jpg

Ο τηλεφακός στα 4χ, έχει αρκετά καλή απόδοση. Στα 8χ είναι λίγο hit or miss. Θα τον χρησιμοποιούσα μόνο αν χρειαζόμουν το έξτρα reach, χωρίς να έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Στα κακά νέα, το 17αρι κατά την λήψη φωτογραφιών με αρκετή ηλιοφάνεια, αλλά όχι τόσο πολυ υψηλή θερμοκρασία, ντιμαρε αρκετά την οθόνη, χωρίς να φτάνει να είναι unusable, οπως έκανε το 13αρι, και γενικά επανήρθε πολύ πιο γρήγορα, αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει και στο 17αρι, αν και σε μικρότερο βαθμό.

Δεν έχει έρθει η ώρα ακόμα να εγκαταλείψω την mirrorless...

Ο τηλεφακός στα 4χ, έχει αρκετά καλή απόδοση. Στα 8χ είναι λίγο hit or miss. Θα τον χρησιμοποιούσα μόνο αν χρειαζόμουν το έξτρα reach, χωρίς να έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις.
Αυτή ήταν και η δική μου αίσθηση. Ο 4x είναι σαφώς ανώτερος από πέρσι, ουσιαστικά αντάξιος των άλλων και απολύτως χρηστικός. Σε 8x είναι λίγο meh αλλά αυτό το μήκος είναι τελείως άχρηστο σε καθημερινή χρήση, οπότε καλώς υπάρχει ως επιλογή για τη μία φορά που μπορεί να σου χρειαστεί (για λειτουργικούς κυρίως λόγους). Εξάλλου, και σε κανονικές φωτογραφικές (της σειράς, όχι επαγγελματικές), όσο αυξάνεις το μήκος σιγά σιγά το αποτέλεσμα καταρρέει.

Last edited:
αυτο που επιβεβαιωνεται ειναι οτι εχει καλυτερη (για μενα) επεξεργασια, λιγοτερο sharp , λιγοτερη απο θορυβοποιηση... πολυ θετικο , πιο φυσικες φωτο.

Eχεις το 17 PRO ή PRO MAX ?
Αυτό το διαπίστωσα αμέσως με του που άρχισα να βλέπω τις πρώτες φωτο από το 17αρι στον υπολογιστή μου. Πολύ καλύτερα αρχεία σε σχέση με ότι είχα συνηθίσει από iphone.

Το απλό pro έχω.

Ενδιαφέρον για χάζι... Απίστευτο αν σκεφτείς ότι έχουν περάσει 18 χρόνια μόλις.

View attachment 258336

$500 in 2007 is equivalent in purchasing power to about $779.02 today, an increase of $279.02 over 18 years. The dollar had an average inflation rate of 2.49% per year between 2007 and today, producing a cumulative price increase of 55.80%.

Και μια 8x από κανονικές συνθήκες συναυλίας (από το θεωρείο, με σκοτάδι γύρω γύρω και φώτα επι σκηνής). Για αυτό που είναι, είναι εξαιρετικό το αποτέλεσμα. Φυσικά καμία σχέση με τηλεφακό από αυτούς που μόνοι τους κοστίζουν όσο δύο 17PM, αλλά τι σημασία έχει, ρεαλιστικά μιλώντας με μια τυπική κόμπακτ που φτάνει τα 100mm δεν ξέρω τι καλύτερο θα έπαιρνε κανείς. IMG_0060.jpeg

Last edited:
Αυτο ακριβως. Με καλο φως παιρνεις πολυ ικανοποιητικο αποτελεσμα, ειδικα αν αναλογιστεις οτι μιλαμε για smartphone.
Στο γηπεδο χθες ειδα τεραστια βελτίωση σε σχεση με τον τηλεφακό του προηγουμενου μοντέλου

tempImageAd67U0.jpg

IMG_0069.jpegΚαι νυχτερινές τούμπανο (με τον 24αρη αυτή). Αν δεν έχεις μπροστά σου έντονη πηγή να σε σκίσει στο flare, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Με HDR δε απογειώνεται τελείως.

[Troll mode on/]
Εντάξει, αργήσατε 2-3 χρόνια αλλά το αποτέλεσμα είναι όντως πολύ καλό. Αν βρω, θα ξανά ανεβάσω 2-3 από το West Ham - Ολυμπιακός
[Troll mode off/]

• Love
Reactions: Maestro
Παααρα πολύ καλή αυτονομία πάντως το 17pro
d1dd10ba0272f0f345efb1223be2c131.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Εγώ να πω την αλήθεια δεν έχω ενθουσιαστεί με τη μπαταρία, από την άλλη βέβαια είμαι λίγο μυστήριος (φορτίζω μέχρι 90% και ποτέ κάτω από 20%). Σε αυτά τα πλαίσια, μου κρατάει μια άνετη μέρα, όσο περίπου και το 16PM. Δεν ξέρω τι θα συνέβαινε αν ακολουθούσα το νορμάλ (100% σε 5-10%).