να δω να μιλάνε όλοι στ' αγγλικά στο τηλέφωνό τους και τι στον κόσμο....
παιδιά μην γελιόμαστε τώρα. αυτά δεν παίζουν στην Ελλάδα. Απλά.
Στις "μεγάλες" γλώσσες μπορεί οι χρήστες να το βολευτούν. Εδώ δεν έχει καμία τύχη.
Και μέχρι τώρα έχει φωνητική αναγνώριση, έστω αυτές τις εντολές που έχει. Τα θυμάστε φαντάζομαι τα θέματα που έψαχναν απεγνωσμένα να το απενεργοποιήσουν γιατί έπαιρνε τηλέφωνα μόνο του....
και πολλά είναι....
το έχω ξαναπεί: αν ξέραμε πόσο είναι το πραγματικό κόστος όλων των ακριβοπληρωμένων προϊόντων που πληρώνουμε θα γινόταν ο 3ος παγκόσμιος...
όσοι έχουν δοσοληψίες/εμπόριο με κίνα ξέρουν από πρώτο χέρι για τι κόστη μιλάμε.
are you talking SIRIously? :smash:
O Θηλυκός HAL7000 εισβάλλει στην ζωή μας. Σε λίγα χρονάκια θα μιλάει όλες τις γλώσσες, θα μας λέει και τι να κάνουμε ενώ σιγά σιγά αν περάσει η τεχνολογία και στους σταθερούς υπολογιστές θα καταργήσουμε και τις γραμματείς.
Σίγουρα μας ξενίζει να μιλάμε στον αέρα, αλλά όταν τα βλέπουμε στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας το δεχόμαστε χωρίς άρνηση. Ίσως να μην είμαστε έτοιμοι ακόμα αλλά και πάλι όσο βλέπω τον τύπο να τρέχει και να μιλά στο τηλέφωνο δίχως να λαχανιάζει και η SIRI να πιάνει τα πάντα θέλοντας να μας γλιτώσει από 1 λεπτό ενασχόλησης πληκτρολογώντας στο κινητό αυτό που θέλουμε με πιάνει γέλιο από την τραγική ειρωνεία.
Σίγουρα ειναι ένα βήμα μπροστά αυτη η τεχνολογία και έχει πολύ ψωμί ακόμα... άπλα είμαστε έτοιμοι να την δεχθούμε?
!!!!!!!Προσωπικά πάντως δεν με βρίσκει σύμφωνο η ιδέα του να μιλάω στο κινητό μου κ εκείνο να εκτελεί τις εντολές, όσο σωστά υλοποιημένο κ αν είναι από την Apple....!
Φρα, συμφωνούμε πολύ τελευταία και αρχίζω να ανησυχω....(μα που έχω βάλει τις πετονιές μου ρε γμτ...; )![]()
χαχαχαχα, καλό!Σχεδόν πάντα συμφωνούσαμε, απλά -εγώ τουλάχιστον-, δεν ενδίδω αμαχητί!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.