[Επίσημο] iPhone 4S

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4S

To πέρασα μόλις και φαίνεται να δουλεύει ρολοι...
Είδες τι πέρασε όμως η πλειοψηφία για να καταφέρει να το περάσει...

Μόνο peace of mind δεν το λες αυτό, σωστα;

Καλα... αυτα τα εχουμε ξανακουσει, επειδη ο καθενας κανει οτι του καπνισει !
Πως γινεται και σε μας εγινε ευκολα ?

Και δεν ειναι πλειοψηφια 1 στους 10 ρε Συριε... μη λεμε οτι θεμε !

Γιατι δε δοκιμαζεις κι εσυ να μας πεις και πιστευεις οτι σου λεει ο καθενας ?

Πω ρε φουστη μου, βρωμαει fanboyιλα απο χιλιόμετρο (και από τις 2 πλευρές).

ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ!

Οι μεν ''παντα θα αγοραζουμε Apple'', ''Ειμαστε οι πρώτοι''.....

Οι δε ''θελουμε φρεσκο, 125'' οθόνη, 16πυρηνη CPU'', ''η Apple εμεινε πισώ''....

Ελεος ρε σεις, ανοιξτε τα ματια σας....Ουτε στην κερκίδα της Τούμπας να σα σταν...

Τους πληρώνουμε ρε σεις όλους αυτους, με τα λεφτάκια μας, πως καντάτε ''οπαδοί'' τους;

ΥΓ Φρα. Το να μου λες ότι η εμπειρία χρήσης ειναι καραμέλλα αλλά τα Win Mob 7.5 προσφέρουν καλυτερη απο το iOS μου κανει ανέκδοτο...

Last edited:
Καλα... αυτα τα εχουμε ξανακουσει, επειδη ο καθενας κανει οτι του καπνισει !
Πως γινεται και σε μας εγινε ευκολα ?

Και δεν ειναι πλειοψηφια 1 στους 10 ρε Συριε... μη λεμε οτι θεμε !

Γιατι δε δοκιμαζεις κι εσυ να μας πεις και πιστευεις οτι σου λεει ο καθενας ?
Καταλαβαινω τι λες Γιαννη.

ΑΛΛΑ

Το ''διπλανο'' θεμα ειναι τιγκα στα προβληματα.

Και μην μου πεις ότι ΟΛΟΙ αυτοι εκαναν ότι τους κάπνισε...

Ενα απλο straight forward update ηταν και να θελες δεν μπορούσες να κανεις ότι σου καπνίσει.

Μην εθελοτυφλείς....

Τάκη σπίτι παίζω με πέντε λειτουργικά όποτε αυτά τα piece of mind και εμπειρία χρήσης εμένα δεν μου λένε πραγματικά τίποτα. Ωραία η ταμπακέρα αλλά στο ζουμί η υπόθεση χωλαίνει...

Το iPhone που θα βγει του χρόνου θα είναι σοβαρή υποψηφιότητα και αν θα το πάρω θα είναι από περιέργεια και μόνο. Με την προϋπόθεση βέβαια ότι αν βγουν τα τετραπυρινα θα ακολουθήσει και η Apple και όχι πάλι με χρονοκαθυστερηση. Και να μεγαλώσει και την οθόνη....

Δεν το εχεις πιασει καθολου.....
Τι να τα κανεις τα τετρα/οχταπυρηνα οταν ο κωδικας δεν ειναι optimized για συγκεκριμενα πραγματα αλλα για πληθος hardware.
Απο το software βγαινει και η διαρκεια μπαταριας και η ταχυτητα.
Σε αυτο τουλαχιστον εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

Το δικο μου nexus s εχει 1ghz και παει χειροτερα απο το παλιο iphone 3G.....
Χαρηκαμε.......

Δεν εθελοτυφλω, γιατι απλα ΠΡΙΝ κανω οτιδηποτε , διαβαζω και λιγο.
Δεν ειχα JB το iphone μου επισης, αν αυτο σου λεει κατι.

Και οι περισσοτεροι που ειχαν προβληματα , απλα δεν προσεχουν....
Σου παραθετω αποσπασμα.... χτεσινο , που καποιος δε μπορουσε να κανει sync μεσω wifi (χωρις παρεξηγηση φυσικα)

"Ok το βρήκα! Δεν είχε γίνει applied το setting "Sync this iPad with wifi"! Thanks Γιάννη! "

Επισης , δεν ηταν καθολου μικρο το upgrade, ηταν το μεγαλυτερο συνολικα upgrade που εχει γινει .
Συνολικα, κατεβασα περιπου 6 gb δεδμενων σε iOS kai Mac συσκευες.

Πανω απο 10 εφαρμογες προστεθηκαν και αλλες τοσες αναβαθμιστηκαν (iphoto, aperture, pages, numbers, keynote , mail, Lion , safari κλπ)

Προβληματα , μπορει να υπαρξουν, δε λεω, αλλα με λιγο προσοχη δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα.

Last edited:
Τάκη έσω δεν μιλάμε για MAC vs win που όντως η επιχειρηματολογία σου μπορεί να σταθεί.

Εδώ μιλάμε για εντελώς διαφορετική βάση σύγκρισης.

Εκτός και αν η εμπειρία ΔΙΚΗΣ σου χρήσης περιορίζεται μόνο σε apple

Εχω παίξει με διαφορα android οποτε μιλάω μετά λογου γνώσης..

Το ios (που αντιγραφει στεγνα το android-ειδικά με το interface της samsung) είναι πιο smooth και πιο απροβλημάτιστο ακόμα και σήμερα, ενώ με το νέο IOS είναι πλέον "αστακος" από όλες τις απόψεις...

ΥΓ. Δεν μου απάντησες τι επεξεργαστή έχει το κινητό σου, που νομίζεις ότι είναι γρηγορότερος από τον Α5 του 4S...

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4S

Πω ρε φουστη μου, βρωμαει fanboyιλα απο χιλιόμετρο (και από τις 2 πλευρές).

ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ!

Οι μεν ''παντα θα αγοραζουμε Apple'', ''Ειμαστε οι πρώτοι''.....

Οι δε ''θελουμε φρεσκο, 125'' οθόνη, 16πυρηνη CPU'', ''η Apple εμεινε πισώ''....

Ελεος ρε σεις, ανοιξτε τα ματια σας....Ουτε στην κερκίδα της Τούμπας να σα σταν...

Τους πληρώνουμε ρε σεις όλους αυτους, με τα λεφτάκια μας, πως καντάτε ''οπαδοί'' τους;

ΥΓ Φρα. Το να μου λες ότι η εμπειρία χρήσης ειναι καραμέλλα αλλά τα Win Mob 7.5 προσφέρουν καλυτερη απο το iOS μου κανει ανέκδοτο...

Αυτό ακριβώς, δεν είμαι οπαδός κανενός, περνάω απο την μια πλατφόρμα στην άλλη ανάλογα τι θα μου κάνει κλικ. Τωρα τα wm7,5 το gui είναι μπροστά, ίσως ποιο σταθερό, πανέμορφο, γρήγορο, με εφφε αλλά ios smooth, integration που δεν εχει αντίπαλο.
Θέλει υποστήριξη μόνο και εκεί χωλαίνει. Ειναι καινοτόμο και εκει με κερδιζει... για φέτος...

Καταλαβαινω τι λες Γιαννη.

ΑΛΛΑ

Το ''διπλανο'' θεμα ειναι τιγκα στα προβληματα.

Και μην μου πεις ότι ΟΛΟΙ αυτοι εκαναν ότι τους κάπνισε...

Ενα απλο straight forward update ηταν και να θελες δεν μπορούσες να κανεις ότι σου καπνίσει.

Μην εθελοτυφλείς....
Συριε, όταν όλος ο πλανήτης θέλει να αναβαθμιστεί τις πρώτες ώρες που έσκασε το IOS 5 με το icloud, λογικό είναι να υπάρξουν προβλήματα...
Εγω που το έκανα προ ολίγου, μια μερα μετά, το έβαλα χωρίς ουδέν πρόβλημα σε χρόνο dt..

Aυτο είναι ότι ο καλύτερος επαναπαύτηκε στις δάφνες του (?) και οι 2 επόμενοι έφτασαν ηδη και ...:award:

@fragoulis, O takisot εχεi εμπειρια απο ενα wm5 του 2005 το οποίο έχει παντρευτεί. :P

EIΜΑΣΤΕ OFFtopic!!!!!!!!!!!

Ρε Φραπε, που ξέρεις εσυ τι εμπειρία έχω εγώ και από που...
Παλι τις παπατζες άρχισες;

Δεν εθελοτυφλω, γιατι απλα ΠΡΙΝ κανω οτιδηποτε , διαβαζω και λιγο.
Δεν ειχα JB το iphone μου επισης, αν αυτο σου λεει κατι.

Και οι περισσοτεροι που ειχαν προβληματα , απλα δεν προσεχουν....
Σου παραθετω αποσπασμα.... χτεσινο , που καποιος δε μπορουσε να κανει sync μεσω wifi (χωρις παρεξηγηση φυσικα)

"Ok το βρήκα! Δεν είχε γίνει applied το setting "Sync this iPad with wifi"! Thanks Γιάννη! "

Επισης , δεν ηταν καθολου μικρο το upgrade, ηταν το μεγαλυτερο συνολικα upgrade που εχει γινει .
Συνολικα, κατεβασα περιπου 6 gb δεδμενων σε iOS kai Mac συσκευες.

Πανω απο 10 εφαρμογες προστεθηκαν και αλλες τοσες αναβαθμιστηκαν (iphoto, aperture, pages, numbers, keynote , mail, Lion , safari κλπ)

Προβληματα , μπορει να υπαρξουν, δε λεω, αλλα με λιγο προσοχη δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα.

Τα πα παραπανω, μην επαναλαμβανομαστε...

Last edited:

Αυτό ακριβώς, δεν είμαι οπαδός κανενός, περνάω απο την μια πλατφόρμα στην άλλη ανάλογα τι θα μου κάνει κλικ. Τωρα τα wm7,5 το gui είναι μπροστά, ίσως ποιο σταθερό, πανέμορφο, γρήγορο, με εφφε αλλά ios smooth, integration που δεν εχει αντίπαλο.
Θέλει υποστήριξη μόνο και εκεί χωλαίνει. Ειναι καινοτόμο και εκει με κερδιζει... για φέτος...

Δεν είσαι οπαδός, αλλα είσαι hate-boy και μάλιστα του χειρότερου τυπου... Αυτου που κράζει πράγματα που δεν έχει καν δοκιμάσει... Για να λεμε τα πράγματα με το όνομα τους έτσι;

Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4S

Δεν είσαι οπαδός, αλλα είσαι hate-boy και μάλιστα του χειρότερου τυπου... Αυτου που κράζει πράγματα που δεν έχει καν δοκιμάσει... Για να λεμε τα πράγματα με το όνομα τους έτσι;
Το μόνο που δεν μπορείς να προσαψεις στον Φρα.Πε. είναι ότι δεν τα εχει δοκιμάσει.

Εσύ αλήθεια έχεις δοκιμάσει τα Win Mob 7.5;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4S

Το μόνο που δεν μπορείς να προσαψεις στον Φρα.Πε. είναι ότι δεν τα εχει δοκιμάσει.

Εσύ αλήθεια έχεις δοκιμάσει τα Win Mob 7.5;

Τα έχω δοκιμάσει και τα βρήκα συμπαθέστατα.. Αλλα ακόμα ανώριμα.
Τωρα για το σχόλιο σου περί Φραπε, απλώς γελώ... Ξεχνας τα κραξίματα του για ipad, iphone κλπ όταν πρωτοκυκλοφορησαν πριν τα πιάσει κάποιος στα χερια του. Η πρόσφατα με το iphone 4s...
Τεσπα, δεν θέλω να συνεχίσω την κουβέντα, γιατί θα γινω πολύ δυσάρεστος...

Τα windows mobile, εδω και καιρο το ειχα πει οταν τα ειχα δοκιμασει , οτι εχουν πολυ smooth αισθηση , ωραια εφφε κλπ, αλλα τι να το κανεις χωρις υποστηριξη ?
Πολυ πιο ωραια απο Android , οταν με το καλο ωριμασουν , θα ηθελα να τα δοκιμασω καλυτερα .

Το εχουμε ξαναπει, οι iOs συσκευες ειναι πολυ μπροστα , οχι κυριως του hardware αλλα του softeware και των εφαρμογων .

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4S

Εχω παίξει με διαφορα android οποτε μιλάω μετά λογου γνώσης..

Το ios (που αντιγραφει στεγνα το android-ειδικά με το interface της samsung) είναι πιο smooth και πιο απροβλημάτιστο ακόμα και σήμερα, ενώ με το νέο IOS είναι πλέον "αστακος" από όλες τις απόψεις...

ΥΓ. Δεν μου απάντησες τι επεξεργαστή έχει το κινητό σου, που νομίζεις ότι είναι γρηγορότερος από τον Α5 του 4S...

Τωρα που θα βγει η νέα έκδοση του software του android η ice cream να δούμε πόσο αστακός θα είναι το <<<<<<<νέο>>>>>>> τηλέφωνό σας.

Οσο για τον επεξεργαστή αν δεν πάς στους xda developers να δεις τα συγκριτικα ο ίδιος, τότε να δεις που θα γράφουμε άλλες τόσες σελίδες!

Τέλος, για την εμπειρία χρήσης που ανέφερες προηγουμένως, εγώ την εμπειρία χρήσης διπύρηνου τηλεφώνου την έχω από τον Αύγουστο. Εσύ από πότε θα την έχεις;;;;

ΥΓ : Ενας φίλος μου με 3GS με JB είχε ένα Nokia N90 με μια φωτογραφία που ήθελε να την περάσει στο iphone του. Ξέρεις πώς την πέρασε?

1) Μου την έστειλε σε μένα μέσω bluetooth
2.) Εγω του την στέλνω μέσω e-mail στον λογαριασμό του
3.) Την κατεβάζει μέσω e-mail στο κινητό του.

Τετοια εμπειρία χρήσης λές;;;;;; Οχι ευχαριστώ δεν θα πάρω....

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4S

Τέλος, για την εμπειρία χρήσης που ανέφερες προηγουμένως, εγώ την εμπειρία χρήσης διπύρηνου τηλεφώνου την έχω από τον Αύγουστο. Εσύ από πότε θα την έχεις;;;;

Τωρα σοβαρά το έγραψες αυτό; Αν η εμπειρία χρήσης εξαρτιόταν μονο από την ταχύτητα του επεξεργαστή, τότε θα ζούσαμε σε έναν αγγελικά πλασμένο κόσμο... :p

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4S

Τεσπα, δεν θέλω να συνεχίσω την κουβέντα, γιατί θα γινω πολύ δυσάρεστος...
Κι άλλο; :p

Τα 7.5 ωραία και smooth;;;

Με εντυπωσιάζετε....

Μαλλον πρεπει να τα δοκιμάσω...

(παντως μου κανετε λιγο σαν win users απο την αναποδη τωρα...I mean τωρα καλομάθαμε στο iOS και δυσκολα αλλαζουμε (ακόμα και για κατι καλύτερο - πχ Win 7.5)...ναι, ξερω δεν ειναι ακόμα καλυτερο λογω υποστηριξης κλπ κλπ....αλλα το iOS είχε υποστηρη οταν εμφανίστηκε;...anyway, keep that in (open?) mind...)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4S

Βρε Χριστιανε μου, ποιο τηλέφωνο έχεις;

HTC Sensation

Τωρα σοβαρά το έγραψες αυτό; Αν η εμπειρία χρήσης εξαρτιόταν μονο από την ταχύτητα του επεξεργαστή, τότε θα ζούσαμε σε έναν αγγελικά πλασμένο κόσμο... :p

Εγώ τότε πρέπει να ζώ που έχω λειτουργικά που υποστηρίζουν συσκευές απροβλημάτιστα έως και 7 χρόνια πίσω...