Πληρώνεις για να "ξεκλειδώσεις" κάτι η να κανείς manual ελέγχο των fans; Δεν θα έπρεπε να παρέχεται από το σύστημα;
Δηλαδή κάτι σαν τα θερμαινόμενα καθίσματα της bmw που είναι με..συνδρομή;
Αυτό ακριβώς. Επειδή παίρνεις BMW και όχι KIA.

Πληρώνεις για να "ξεκλειδώσεις" κάτι η να κανείς manual ελέγχο των fans; Δεν θα έπρεπε να παρέχεται από το σύστημα;
Δηλαδή κάτι σαν τα θερμαινόμενα καθίσματα της bmw που είναι με..συνδρομή;
Καλημέρα, εγώ Macbook δεν έτυχε να είχα και πολλά στο παρελθόν, ωστόσο επειδή είδα φαινόμενα με φουσκωμένες μπαταρίες και μάλιστα τα είδα σε διάφορα σημεία του διαδικτύου έψαξα και βρήκα την εφαρμογή Aldente που σου προφέρει όριο φόρτισης και αποφόρτισης και επίσης παρά πολλές άλλες λειτουργίες ανάμεσα σε αυτές μια από τις πιο χρήσιμες που είναι το καλιμπράρισμα. Έφτασα και εγώ σε σημείο να το δουλεύω σαν desktop και θεώρησα ότι όταν έχεις μια μπαταρία στο ρεύμα συνέχεια με 100% φόρτιση μόνο καλό δεν της κάνεις.Έκτοτε μπορώ να πω ότι δουλεύει πολύ καλύτερα και αυξήθηκε και η υγεία της.Αισθητικά γενικότερα είναι τελείως άκυρο για τα δεδομένα της Apple. Άγαρμπο, μπρουτάλ τούβλο, και με το άχρηστο notch (να'χε κάνα FaceID να το καταλάβαινα...) Αλλά εντάξει, άλλα είναι αυτά που με ενδιαφέρουν, και φαίνεται να τα κάνει καλά.
Και ναι, τα 330 είναι σοβαρό νούμερο. Βέβαια προσωπικά δε με απασχολεί, αν ήταν να κουβαλάω λαπτοπ από δω κι από κει κάθε μέρα θα έπαιρνα 14άρι ή Air. Αυτό σε καθημερινή χρήση δουλεύει σαν desktop σπιτιού και για να έχω μάχιμο υπολογιστή στα ταξίδια.
Δεν έχω κάνει αγορά από amazon ποτέ...με έχετε ψήσει άσχημα πάντως με τόση διαφήμιση του amazon να το πράξω στην επόμενη αγορά μουΑπο αγγλικο Amazon σε προφορά και το macbook pro (~1300€) και το mac mini (658€) στις base εκδοσεις τους.
Χωρις αλλα εξοδα τελωνειου κλπ
Δεν έχω κάνει αγορά από amazon ποτέ...με έχετε ψήσει άσχημα πάντως με τόση διαφήμιση του amazon να το πράξω στην επόμενη αγορά μου![]()
Προσωπικά χρησιμοποιώ εντελώς ερασιτεχνικά και μόλις για 1-2 βίντεο ετησίως το FCP και να σου πώ την αλήθεια δεν θα ήθελα να ασχοληθώ με κάτι άλλο μιας και με windows δεν θέλω επαφές τα έχουμε τα τσανάκια μας χωρισμένα
Δεν θα δουλεύει σωστά. Θα έχεις θολό κείμενο.
Καμία οθόνη 4Κ δεν υποστηρίζεται σωστά από το MacOS. Δεν έχει να κάνει με μοντέλο / κατασκευαστή οθόνης.
Έχω την εντύπωση πως ναι. Τα πάντα πρέπει να επηρεάζονται.Δεν αφορά μονο τον σχεδιασμό του user interface του MacOS?
Εισαι σιγουρος οτι ισχύει και για το κείμενο, καθώς και για οτι εμφανίζεται στην οθόνη?
Δηλαδη και η LG 4K Ultra Fine 21,5" που πουλουσαν αποκλειστικα τα apple store δεν δουλευει σωστα με τα ΜΒΠ 14 Μ1 και θα δειχνει θολα ?
Το πρόβλημα είναι στο 4Κ δλδ?
Αν κατεβάσω την ανάλυση στο 2Κ θα είναι όλα οκ?
Σαν να βλέπω κάτι τέτοιο στον πίνακα που έκανε ο φίλος πιο πάνω.
Same Sh1t...Different Day..
Παντως, απο περιεργεια συνδεσα το macbook pro με την 65αρα 4Κ oled και μια χαρα φαινεται το scaling σε εικονιδια και γραμματα σε ολα πλην ενος απο τα προτεινομενα presets.
Για 65άρα δεν ξέρω, αλλά η κατάσταση στην 38άρα Dell είναι απογοητευτική (σε σχέση πάντα με windows πηγή, αλλιώς σε απόλυτο επίπεδο δε βάζεις και τα κλάμματα).
Εντάξει, δεν το πολυψυρισα απλά δεν είδα κάποια θολούρα που να με ενοχλεί.
Δλδ θα μπορούσα άνετα να δουλέψω έτσι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.