[Επίσημο] OnePlus One

Δεν είναι τα updates του Oneplus One, αλλά το update του Antutu στην V5. Ξαφνικά και το note 2 βγάζει 5000 παραπάνω!

Re: Απάντηση: [Επίσημο] OnePlus One

To LG 146.3 x 74.6 x 8.9 mm, το oneplus 152.9 x 75.9 x 8.9 mm.
Το ένα 300 το άλλο 600 .
Μάλλον δεν έχεις μικρό χέρι, αλλά μεγάλο πορτοφόλι! :-)

420 ευρώ έχει το G3 (skroutz) , και αν πάθει και τίποτα σε 2-3 ημέρες στο έχει επισκευάσει η LG , αντίθετα το OPO μέχρι να πάει Κίνα και να γυρίσει...

Το αντίστοιχο από την oneplus κάνει περίπου 290 με τα μεταφορικά. Δηλαδή μιλάμε για 60 ευρώ πάνω. Για κανένα λόγο δεν έδινα προσωπικά τέτοιο καπέλο ακόμα και αν είχα γεμάτη τσέπη .

Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] OnePlus One

420 ευρώ έχει το G3 (skroutz) , και αν πάθει και τίποτα σε 2-3 ημέρες στο έχει επισκευάσει η LG , αντίθετα το OPO μέχρι να πάει Κίνα και να γυρίσει...
420 έχει το 16 GB (αν και παίρνει SD) αλλά με 2GB RAM αντί για 3 GB.
Επίσης, όχι πως δεν είναι άριστο τηλέφωνο, αλλά με παρόμοιο hardware πρέπει να οδηγήσει μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης.
Το φθηνό ΟΡΟ με 3GB RAM, 16 GB (αλλά χωρίς SD) κοστίζει 270 + μεταφορικά.

εγω παλι αν αγοραζα το συγκεκριμενο κινητο, θα το επαιρνα απο Ελλαδα, ειμαι βιαστικος γενικα, θελω να βλεπω τι παιρνω... και να ζησει και κανας Ελληνας μαγαζατορας!

Το αντίστοιχο από την oneplus κάνει περίπου 290 με τα μεταφορικά. Δηλαδή μιλάμε για 60 ευρώ πάνω. Για κανένα λόγο δεν έδινα προσωπικά τέτοιο καπέλο ακόμα και αν είχα γεμάτη τσέπη .

Αυτό με τους έλληνες μαγαζατορες είναι πικραμένη ιστορία, ειδικα όταν ζητάνε χρήματα απλά γιατί θα μεσολαβήσουν στην παραγγελία καθώς ούτε στοκ κρατάει κανείς για ετοιμοπαραδοτο, απλά πληρώνονται ένα μεροκάματο για να κάνουν ένα τηλεφώνημα ή να στείλουν ένα email.

από την ώρα που γίνεται η παραγγελία, πόσες μέρες περίπου κάνει να φτάσει το κινητό στον αυθεντικό προορισμό? μιλάω για τον επίσημο τρόπο (invite, για Γερμανία αν έχει σημασία η χώρα, και express από ότι είδα η αποστολή)

Νομίζω πως το δικό μου έκανε 2 εργάσιμες να παραδοθεί Γερμανία, και άλλες 4 εργάσιμες να παραδοθεί στην πόλη μου εκτός Αθηνών, σχεδόν 10 μέρες σύνολο.

Νομίζω πως το δικό μου έκανε 2 εργάσιμες να παραδοθεί Γερμανία, και άλλες 4 εργάσιμες να παραδοθεί στην πόλη μου εκτός Αθηνών, σχεδόν 10 μέρες σύνολο.

θενκς, γιατί 2 εργάσιμες μετά δεν έχει έρθει καν tracking number...

Δε θυμάμαι να είχε tracking, απλά τη 2η ή τρίτη εργάσιμη ειδοποιήθηκα απο το mailboxde

To LG 146.3 x 74.6 x 8.9 mm, το oneplus 152.9 x 75.9 x 8.9 mm.
Το ένα 300 το άλλο 600 .
Μάλλον δεν έχεις μικρό χέρι, αλλά μεγάλο πορτοφόλι! :-)

Μεγάλο πορτοφόλι έχω αλλα και και πάλι δεν χωράει την παντόφλα!
Σοβαρά τωρα. Εσύ κανείς κάποιους συμβιβασμούς για να πάρεις το oneplus. Εγώ δεν τους κάνω. Προτιμώ να δώσω παραπάνω και να πάρω αυτό που θέλω. Το ότι θα δώσω 100-200 παραπάνω δεν με κάνει πλούσιο.

Anyway. Γούστα ειναι αυτά. Αλλα σε προκαλώ αν δέν το έχεις κάνει ήδη να πας να συγκρίνεις το oneplus απο κοντά με το Lg g3 απο πλευράς μεγέθους, και μετά να μας γράψεις την άποψη σου.

Πάντως επειδή προέρχομαι απο την σχολή της Apple και τα δυο τηλέφωνα που συζητάμε μου φαίνονται πάμφθηνα :)

Το μέγεθος είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό. Εγώ ο λόγος που αγόρασα το oneplus one είναι ακριβώς αυτό. Έχω μάθει σε μεγάλη οθόνη με το note 2, δουλεύω αρκετά από το κινητό μου και μου είναι χρήσιμη και θεωρώ πλέον τις 5.5 ίντσες προαπαιτούμενο.

Επ

Απάντηση: Re: [Επίσημο] OnePlus One

Το μέγεθος είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό. Εγώ ο λόγος που αγόρασα το oneplus one είναι ακριβώς αυτό. Έχω μάθει σε μεγάλη οθόνη με το note 2, δουλεύω αρκετά από το κινητό μου και μου είναι χρήσιμη και θεωρώ πλέον τις 5.5 ίντσες προαπαιτούμενο.

Επ

Και το lg 5.5 έχει αλλα δεν ειναι παντόφλα. Αλλα είπαμε. Ειναι ακριβότερο και για κάποιους αυτό μετράει.

Προσωπικά χωρίς να έχω δει κανένα από κοντά, αν έπρεπε να ψωνίσω ανεξαρτήτως τιμής, πάλι το oneplus one θα έπαιρνα. Έκανα την έρευνά μου για το G3, δεν θεωρείται και η πιο επιτυχημένη κυκλοφορία της LG, ειδικά μετά το G2 που για μένα είναι αυτή τη στιγμή το πιο τίμιο τηλέφωνο που μπορεί να πάρει κάποιος στο όριο των 300 ευρώ.

Και το lg 5.5 έχει αλλα δεν ειναι παντόφλα. Αλλα είπαμε. Ειναι ακριβότερο και για κάποιους αυτό μετράει.
"Κοστίζει τα δίπλα, αλλά για κάποιους αυτό ΔΕΝ μετράει" είναι η σωστή έκφραση στη περίπτωση μας.
Κατά ~1 mm στενότερο και ~7 mm πιο κοντό, μη ξεχάσουμε και 10gr ελαφρύτερο δεν το λέμε παντόφλα το G3 ... ίσως πασουμάκι :-)
Τις τελειότερες διαστάσεις που έχω δει μέχρι τώρα τις έχει το idol X.
Και μάλον το ίδιο ωραίο θα είναι και το Μi4. Και μένα μου τη σπάει το μεγάλο μέγεθος των κινητών ;) κρίνουμε όμως το σύνολο.