To LG 146.3 x 74.6 x 8.9 mm, το oneplus 152.9 x 75.9 x 8.9 mm.
Το ένα 300 το άλλο 600 .
Μάλλον δεν έχεις μικρό χέρι, αλλά μεγάλο πορτοφόλι!![]()
Γιατί την τελευταία φορά που κοίταξα η έκδοση των 16GB έκανε 450 ευρώ αντί για 270 που κάνει επίσημα.
420 έχει το 16 GB (αν και παίρνει SD) αλλά με 2GB RAM αντί για 3 GB.420 ευρώ έχει το G3 (skroutz) , και αν πάθει και τίποτα σε 2-3 ημέρες στο έχει επισκευάσει η LG , αντίθετα το OPO μέχρι να πάει Κίνα και να γυρίσει...
Το αντίστοιχο από την oneplus κάνει περίπου 290 με τα μεταφορικά. Δηλαδή μιλάμε για 60 ευρώ πάνω. Για κανένα λόγο δεν έδινα προσωπικά τέτοιο καπέλο ακόμα και αν είχα γεμάτη τσέπη.
Νομίζω πως το δικό μου έκανε 2 εργάσιμες να παραδοθεί Γερμανία, και άλλες 4 εργάσιμες να παραδοθεί στην πόλη μου εκτός Αθηνών, σχεδόν 10 μέρες σύνολο.
To LG 146.3 x 74.6 x 8.9 mm, το oneplus 152.9 x 75.9 x 8.9 mm.
Το ένα 300 το άλλο 600 .
Μάλλον δεν έχεις μικρό χέρι, αλλά μεγάλο πορτοφόλι!![]()
Το μέγεθος είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό. Εγώ ο λόγος που αγόρασα το oneplus one είναι ακριβώς αυτό. Έχω μάθει σε μεγάλη οθόνη με το note 2, δουλεύω αρκετά από το κινητό μου και μου είναι χρήσιμη και θεωρώ πλέον τις 5.5 ίντσες προαπαιτούμενο.
Επ
"Κοστίζει τα δίπλα, αλλά για κάποιους αυτό ΔΕΝ μετράει" είναι η σωστή έκφραση στη περίπτωση μας.Και το lg 5.5 έχει αλλα δεν ειναι παντόφλα. Αλλα είπαμε. Ειναι ακριβότερο και για κάποιους αυτό μετράει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.