[Επίσημο] Samsung Galaxy S4

gsmarena_003.jpg

htc-one-galaxy-s4-autonomie.jpg

Last edited by a moderator:
Πριν το γυρισω πισω (το ιδιο θα ξαναπαρω αγαπητε, μην αγχωνεσαι :p), σκεφτομαι να του κανω ενα reset και να το αφησω χωρις καν wifi πανω να δω τι κανει...

Δεν ξερω αν παιζει θεμα επειδη δεν εχεις βαλει sim, αλλα δεν νομιζω.
Δες στις ρυθμισεις τι ειναι αυτο που σου καταναλωνει μπαταρια.

Ξεχασα να σου πω οτι την οθονη την εχω οχι στο αυτοματο, αλλα λιγο πιο πανω απο την μεση

Ναι, η οθονη δουλεψε μιση ωρα max

Location services off (+ δεν εχω εγκαταστησει τπτ απο GPS software).

Θα δω το report τι ειναι αυτο που τρωει.

Τωρα επειδη δεν εχει sim να στραβωνει κατι; Μπορει....

Aν δεν εχει προβλημα η μπαταρία (η κάτι άλλο) , θεωρώ οτι ισως γινεται καποιο συνεχόμενο search για κάρτα sim.
Παίζει δηλαδή σε λειτουργία πτήσης και με ανοιχτο (μετα) το wifi να εισαι πολυ καλύτερα.

Απο την αλλη, οφειλεις να κανεις ενα κανονικο τεστ με νορμαλ χρήση.

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 - Life Companion

Πριν το γυρισω πισω (το ιδιο θα ξαναπαρω αγαπητε, μην αγχωνεσαι :p), σκεφτομαι να του κανω ενα reset και να το αφησω χωρις καν wifi πανω να δω τι κανει...

Δεν αμφέβαλα.... :p

Aν δεν εχει προβλημα η μπαταρία (η κάτι άλλο) , θεωρώ οτι ισως γινεται καποιο συνεχόμενο search για κάρτα sim.
Παίζει δηλαδή σε λειτουργία πτήσης και με ανοιχτο (μετα) το wifi να εισαι πολυ καλύτερα.

Απο την αλλη, οφειλεις να κανεις ενα κανονικο τεστ με νορμαλ χρήση.

Με κάλυψες!

Βασικά το προβλημα είναι οτι το είχες τοσες μέρες και δεν το χρησιμοποίησες σωστά.

Τουλάχιστον άλλαξε το , και αν εχεις τα ιδια , θα ξέρεις οτι θα πρεπει να το δουλεύεις κανονικά.

Βασικά το προβλημα είναι οτι το είχες τοσες μέρες και δεν το χρησιμοποίησες σωστά.
Ναι, ε;

Επρεπε δλδ να του βαλω φωτο απο την πισω πορτα και μετα να ουρλιαζω στους φιλους μου, που πανε να με βοηθησουν, οτι τις έχασα; :p

Τουλάχιστον άλλαξε το , και αν εχεις τα ιδια , θα ξέρεις οτι θα πρεπει να το δουλεύεις κανονικά.

Αν το χε αλλο (σοβαρο) κατάστημα, διαθεσιμο σε νορμαλ τιμή θα το χα κανει ηδη...

Βασικά επρεπε να του βάλεις μια sim μέσα ...
Φωτο αν του βάλεις χειροκίνητα δεν θα εχει κανένα πρόβλημα.Μη φοβάσαι βρε ,δεν ειναι itunes :p

Εκτος από τη μπαταρια που δεν με κοφτει, παιρνω αλλη για backup, παιζει να ειναι τπτ αλλο / εχει ακουστει κατι;

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 - Life Companion

Το πως χαρακτηρίζεις κάποιον, ψευτη εν προκειμενω, δεν ειμαι θεμα εκφρασης αγαπητε (και δεν το εννοω φυσικά) αλλα ουσίας

Τεσπα, για να ασχοληθούμε και με τπτ σοβαρό: Εχω περιθωριο μεχρι αυριο να το γυρισω και να πάρω τα λεφτα μου πισω.

Απλως φοβαμαι μηπως τσαμπα η ταλαιπωρια (και οι 12 ωρες σε κατασταση αναμονής, χωρις sim καν, αφημενο στο τραπεζι να κατεβαζει email / updates κλπ (οτι κανει μονο του δλδ) από wifi (100% σημα btw) ειναι αναμενομενες).

Φυσικα θεωρω πολυ πιθανό να εχει προβλημα η μπαταρια. Στην περιπτωση αυτή θα προτιμούσα να παρω spare μια 2η και να τελειωνω (από το να μπλεκω με επιστροφες).

Οποτε βασικα θελω να αποκλεισω ότι δεν έχει κατι αλλο (hardware παντα) το τηλ - να μη χασω δλδ το doa χωρις λόγο.

Πριν 1 μηνα αγόρασα το Galaxy S3 mini για τη σύζυγο και τις πρώτες μέρες αντιμετώπισα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Αυτονομία που με το ζόρι έφτανε τις 15-17 (!) ώρες και μάλιστα με ελάχιστη χρήση. Ήμουν έτοιμος να το πάω πίσω όταν σκέφτηκα να δοκιμάσω να κανω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και επαναρύθμιση του κινητού.

Έκτοτε τα πάντα δουλεύουν ρολόι και η αυτονομία της συσκευής έχει ανέβει στις 2 μέρες περίπου ανά φόρτιση (με αρκετή χρήση τηλέφωνο και Internet).

Επίσης όσοι έχετε παλαιές κάρτες SIM και χρησιμοποιείτε κινητά νέας εσοδείας καλό είναι να τις αναβαθμίσετε .

Last edited by a moderator:

Απο μπαταρια περιπου 2 μερες με μετρια χρηση.Ικανοποιητικα σε σχεση με το LUMIA 800 που κραταγε με το ζορι ενα 24ωρο......
Αυτο που με ζοριζει ομως ειναι τα Dead calls που μου κανει αρκετα συχνα καθως και καποιο "μουλαρωμα"οταν για καποιο
ανεξηγητο λογο μου βγαινει μυνημα οτι "Η συσκευη δεν ειναι εγγεγραμενη στο δικτυο"
Σε εκεινο το σημειο δεν μπορω να καλεσω η να με καλεσει κανεις.Πρεπει να κανω reboot για να στρωσει (οχι παντα....)
Κανεις αλλος εχει αντιμετωπισει κατι παρομοιο?

Πολύ ωραία, κρατάω σημειώσεις, 6 φίλοι που δεν έχουν πρόβλημα 24 ώρες άνετα με μεγάλη χρήση 2 μέρες άνετα με μέτρια χρήση...

P.S
Ένα poll "ζήτησα" αλλα προφανώς θα είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί δεν πειράζει...
μάλλον θα πρέπει να είμαι "ενεργό" μέλος όπως άλλωστε μου έχουν πει αλλα "ενεργά" μέλη...!
:p

Πολύ ωραία, κρατάω σημειώσεις, 6 φίλοι που δεν έχουν πρόβλημα 24 ώρες άνετα με μεγάλη χρήση 2 μέρες άνετα με μέτρια χρήση...

P.S
Ένα poll "ζήτησα" αλλα προφανώς θα είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί δεν πειράζει...
μάλλον θα πρέπει να είμαι "ενεργό" μέλος όπως άλλωστε μου έχουν πει αλλα "ενεργά" μέλη...!
:p

Τώρα που έγινες ενεργό μέλος (σε πειράζω λίγο για την πλάκα και μονό) :p
Θα παρατηρήσεις ότι δεν ανεβάζουμε poll κατά παραγγελία :D

Πάμε κεφάτα, δεν είναι θέμα παρεξήγησης :ernaehrung004: