Πριν το γυρισω πισω (το ιδιο θα ξαναπαρω αγαπητε, μην αγχωνεσαι), σκεφτομαι να του κανω ενα reset και να το αφησω χωρις καν wifi πανω να δω τι κανει...
Aν δεν εχει προβλημα η μπαταρία (η κάτι άλλο) , θεωρώ οτι ισως γινεται καποιο συνεχόμενο search για κάρτα sim.
Παίζει δηλαδή σε λειτουργία πτήσης και με ανοιχτο (μετα) το wifi να εισαι πολυ καλύτερα.
Απο την αλλη, οφειλεις να κανεις ενα κανονικο τεστ με νορμαλ χρήση.
Εχω το DOA deadline αυριο, αυτο ειναι το προβλημα.Απο την αλλη, οφειλεις να κανεις ενα κανονικο τεστ με νορμαλ χρήση.
Ναι, ε;Βασικά το προβλημα είναι οτι το είχες τοσες μέρες και δεν το χρησιμοποίησες σωστά.
Τουλάχιστον άλλαξε το , και αν εχεις τα ιδια , θα ξέρεις οτι θα πρεπει να το δουλεύεις κανονικά.
να δω πως θα τις βαλεις σε mac ….!
Me kies μονο γιατι απο μαμα δε παιζει copy - paste….:ernaehrung004:
Ισως με Android file transfer….
Θα το δοκιμασω το βραδυ και θα σε πωΙσως με Android file transfer….
Ελ
πίζω να μην τα γράφεις αυτά με περηφάνια Γιάννη ...
Το πως χαρακτηρίζεις κάποιον, ψευτη εν προκειμενω, δεν ειμαι θεμα εκφρασης αγαπητε (και δεν το εννοω φυσικά) αλλα ουσίας
Τεσπα, για να ασχοληθούμε και με τπτ σοβαρό: Εχω περιθωριο μεχρι αυριο να το γυρισω και να πάρω τα λεφτα μου πισω.
Απλως φοβαμαι μηπως τσαμπα η ταλαιπωρια (και οι 12 ωρες σε κατασταση αναμονής, χωρις sim καν, αφημενο στο τραπεζι να κατεβαζει email / updates κλπ (οτι κανει μονο του δλδ) από wifi (100% σημα btw) ειναι αναμενομενες).
Φυσικα θεωρω πολυ πιθανό να εχει προβλημα η μπαταρια. Στην περιπτωση αυτή θα προτιμούσα να παρω spare μια 2η και να τελειωνω (από το να μπλεκω με επιστροφες).
Οποτε βασικα θελω να αποκλεισω ότι δεν έχει κατι αλλο (hardware παντα) το τηλ - να μη χασω δλδ το doa χωρις λόγο.
Πολύ ωραία, κρατάω σημειώσεις, 6 φίλοι που δεν έχουν πρόβλημα 24 ώρες άνετα με μεγάλη χρήση 2 μέρες άνετα με μέτρια χρήση...
P.S
Ένα poll "ζήτησα" αλλα προφανώς θα είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί δεν πειράζει...
μάλλον θα πρέπει να είμαι "ενεργό" μέλος όπως άλλωστε μου έχουν πει αλλα "ενεργά" μέλη...!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.