Αυτό το σαράβαλο βρέθηκε στην αποθήκη του σπιτιού προχθές. Μαζί μ' ένα deck κασσετόφωνο της Sony, ένα πικ-άπ πάλι της Sony κι' ένα ζευγάρι ηχεία της ίδιας εταιρείας. Με δυό λόγια στην αποθήκη μου βρέθηκε ένα πλήρες στερεοφωνικό της Sony, δεκαετίας 80' και κάτι νομίζω...................... Ενας λοιπον μπορει να αναρωτηθει αξιζε τοσον κοπο αυτο το σαραβαλακι??????...... μα ναι !!! φυσικα !!! ανήκει στον .....sonus naturalis !!!!!!!!!!!!!![]()
Ά, τι βλέπω! :music-smiley-005:Μερικες ακομα απο το ....μετα
![]()
![]()
![]()
Θεωρω τα μηχανηματα αυτης της εταιριας σε γενικες γραμμες πολυ σοβαρα απο παρα πολλες σκοπιες . Αν και το μηχανημα δεν ειναι ιδιαιτερα παλιο εχει να κανει σε καποιο βαθμο με το ποσο εχει καταπονηθει στην χρηση του , εαν εχει εκτεθει σε θερμοκρασιες στο παρελθον κλπ .
Τα μονα προβληματα που μπορει να εχει ενα τετοιο μηχανημα ειναι
----πιθανοτητα να εχουν "πεσει " οι ηλεκτρολυτικοι του τροφοδοτικου ( οχι απαραιτητα σοβαρο προβλημα και πιθανον ακομα και πεσμενοι να εχουν πολυ ζωη ακομα μπροστα τους )
----Σιγουρα καποιοι αλλοι μικροτεροι και ειδικοτερα οσοι ειναι τοποθετημενοι στις ορθιες πλακετες θα εχουν καποιες φθορες
----Υπαρχει μονο ενα σημειο οπου ο κατασκευαστης εχει κανει τσιγκουνια σε υλικο ( γενικα τα υλικα που εχει μεσα ειναι πολυ καλης ποιοτητας ) το οποιο χρειαζεται βελτιωση .
----Και τελος υπαρχει πιθανοτητα αναλογα το serial number να χρειαστει αλλαγη στις γεφυρες του τροφοδοτικου για κυριως προληπτικους λογους μια και η εταιρια μαλλον ψωνισε απο λαθος μαγαζι και συχνα οι γεφυρες τους ( σε αυτη την σειρα γενικοτερα ) την κανουν χωρις σοβαρο λογο .
Φιλικα
Σακης Πετροπουλος
Ά, τι βλέπω! :music-smiley-005:
Οι ασθενείς έγιναν καλά. Και μάλιστα πήγαν ινστιτούτο καλλονής, φτιάχτηκαν κι' έγιναν μοντελάκια.
Κι' όσο σκέφτομαι ότι λίγο έλλειψε να τους πετάξω στην ανακύκλωση...
Να'σαι καλά Σάκη! :smile:
Υ.Γ. Αναρωτιέμαι, ποιά να είναι η χρονολογία κατασκευής τους. Μήπως μπορείς να βοηθήσεις; :chinscratch:
thanks!!!! το λοιποοονννν.... βρηκα αλλο καταλογακι που εχει και τον ενισχυτη μεσα,και το πικαπιον αλλα και το ντεκ...(το κακο ειναι οτι δεν γραφει ποτε εχει τυπωθει ,ομως αν δεν μ απατα η μνημη μου ειναι κοντα στα 1975 με 1976 ) ομως ειχα σημειωσει και καποιες λιανικες μεσα (δεεν εχω του ντεκ) τις θελετε???????outside help and support !!!! marvelous .... ( εχεις καταχωρηθει οτι κερδιζεις 2 μπυρομοναδες )
![]()
..... εχουμε και λεμε ...
πικαπ 10940 δρχ
ενισχυτης 9000 δρχ
Χεχε!
Πικαπ:32 ευρώ
Ενισχυτής: 26,50 ευρώ,περίπου!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.