πολυ σωστα ... το ποτενισομετρο σε αυτη την περιπτωση ειναι ηλεκτρομηχανικο motorized και αρα ενας ρελες και μια εσοδος θα εκαναν μεγαλη διαφορα .
Φιλικα
Σακης Πετροπουλος
Φιλικα
Σακης Πετροπουλος
Πολυς κοσμος εχει τετοια μηχανακια , θελω να πιστευω τα περισσοτερα απο αυτα μαλλον παροπλισμενα ....Μ ετα σημερινα κριτηρια ειναι ενα μαλλον κακο εως πολυ κακο μηχανημα . Σαφως θα υπαρχουν καποιοι οι οποιοι λατρευουν τον ηχο του οπως φυσικα συμβαινει και με αλλα κατασκευασματα τα οποια πασχουν απο τα ιδια κατασκευαστικα προβληματα ενω παραληλα αναπαραγουν την δικια τους συγκεκιρμενη ταυτοτητα .
Τα γνωστα προβληματα ειναι :
---Αρχικα το πολυ μεγαλο gain με οτι αυτο φερνει μαζι του ακομα χειροτερα με τις σημερινες πηγες
---Παρα πολυ μεγαλη συνακροαση σε οτι αφορα πηγη με πηγη αλλα και καναλι με καναλι
---Πουθενα χρηση ομοαξωνικων καλωδιων με χειροτερο σημειο το phono stage
--- Παρα πολυ κακο tracking με αποτελεσμα σε καθε αλλαγη εντασης να χρειαζεται προσαρμογη στο balance
---Μαλλον φτωχο τροφοδοτικο
---Φτωχη κατασκευη κοσσας εισοδων εξοδων και σε αυτη την περιπτωση μαλλον οξειδωμενη
Η προσεγγιση
Σαφως αναμενω ο χαρακτηρας του μηχανηματος να αλλαξει μετα τις επεμβασεις κατα την αποψη μου προς το πολυ καλυτερο και την βαθμονομηση αυτης της δουλειας τελικα θα πρεπει να εχει ο ακροατης ο οποιος ειναι προετοιμασμενος για κατι τετοιο .
Θα γινει αλλαγη στην αναδραση ωστε να πεσει το κερδος σε ενα πιο ""σημερινο "" επιπεδο
Θα γινει αντικατασταση των συρματων με ομοαξωνικα με σκοπο να καθαρισει απο βομβους και συνακροασεις
θα γινουν αλλαγες στην δρομολογηση τροφοδοσιας αλλα και στο ιδιο το τροφοδοτικο
Θα γινει αντικατασταση της κοσσας εισοδων εξοδων με κατι λιγο καλυτερο
Τελευταιο μενει το θεμα του ποτενσιομετρου το οποιο θα αντικατασταθει με ενα κερμετ αλλα χωρις μπαλανς απο την στιγμη που διαπιστωθει προβλημα tracking
Τα ενδοτερα ως εχουν και για τις αλλαγες stay tuned

padee;1056802078 1ον το εχω διαβασει όλο!! 2ον συχνα πυκνά ανατρέχω σε κάποια post και τα ξαναδιαβάζω για μάθηση!![/QUOTE said:Έτσι!! Αυτό το κάνω και εγώ μερικές φορές....και ήταν ο λόγος που γράφτηκα στο φόρουμ!
Welcome Back...
Μολις ειδα την αναρτηση οτι κλείδωσε το νήμα κολλησα!
Ευτυχώς είδα οτι επιστρέψατε!! Το ξαναλέω οτι ειναι το νήμα που
1ον το εχω διαβασει όλο!! 2ον συχνα πυκνά ανατρέχω σε κάποια post και τα
ξαναδιαβάζω για μάθηση!!
Έτσι!! Αυτό το κάνω και εγώ μερικές φορές....και ήταν ο λόγος που γράφτηκα στο φόρουμ!
ο λόγος που είχε κλειδώσει ποιος ήταν ;
Να ρωτήσω κάτι χαζό;;;;
Τη μπιχλα απο τα κουμπία πως την καθαρίσατε και έχει αυτο το κορυφαιο
αποτελεσμά;;; Και οχι μονο αυτα και η προσοψη πως εγινε σαν καινουρια;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.