Ειναι δευτερη φορα που χρησιμοποιω οδηγους για συρταρια οποτε το αποτελεσμα δεν ειναι τελειο αλλα με καλυπτει λειτουργικα.
Σκεφτηκα για πομολακια, αλλα απο την αλλη μου τι δινει οτι προεξεχει. Ειδικα αν ειμαι σε στενο χωρο.i like, μπραβο!!
Ιδιως τα διαφορετικα συρταρια. Πως θα τα ανοιγεις? Απο το πλαι, η θα φτιαξεις πομολακια?
Blum ξεμπλουμ μια χαρα εκανα τη δουλεια μου με τις γωνιες του lidl.
Σκεφτηκα για πομολακια, αλλα απο την αλλη μου τι δινει οτι προεξεχει. Ειδικα αν ειμαι σε στενο χωρο.
Λεω να τρυπησω απλα στο κεντρο να βαζω δαχτυλο...και να το τραβαω εξω.
Καποια αλλη ιδεα δεκτη.
.
Ωραιος χρηστο αναμενουμε την συνεχεια!!
Ευχαριστώ για την κριτική, μου γίνει θάρρος για την επόμενη κατασκευή.
Πήρα την ιδέα από το Internet και έκανα τροποποιήσεις στις διαστάσεις. Οι δικές μου είναι 170Χ32Χ32. Χρησιμοποίησα κόντρα πλακέ 20χιλ. Bitangor για λόγους οικονομίας. Συνολικό κόστος περίπου 35ε. Έκοψα πρώτα τα πίσω κομάτια και μετά τα δύο πλαινά και τα ράφια και με τη σέγκα έκανα τα τόξα (τα είχα σχεδιάσει πριν στο Autocad) στο περίπου. Τα στρογγυλοποίησα μετά με ένα κυλινδρικό sander πάνω στο κολονάτο και έβαλα στις στρογγυλεμένες όψεις των καθέτων, όχι των ραφιών, λεπτό κόντρα πλακέ 6χιλ. ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι ατέλειες του στρογγυλέματος. Χρησιμοποίησα παντού κόλλα και ψιλά καρφάκια 4 και 1,5εκ. Στοκάρισα μία φορά με πινέλο και αραιωμένο στόκο νερού και άλλες δύο δύο φορές με σπάτουλα ξύνοντας ενδιάμεσα και το έβαψα με δύο χέρια βελατούρα και τρία χέρια ριπουλίνη με το πιστόλι.
![]()
Η blum είναι τρομερή εταιρεία αλλά έχει πολύ ακριβά εξαρτήματα για τον ερασιτέχνη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.