30 τα ξυλα για των τοιχο και 32,5 το μικρο ξυλακι για να καλυψω των πατο. Αν και στην προηγουμενη μου βγηκε ακριβος σε αυτη λογο οτι δεν εσφυξα στο φαλτσοπριονο για κεντρο 0 μου βγηκε οτι να ναι, μετα απο πειραματα το διορθωσα.Πολύ όμορφη.
Σε τι γωνία έκοψες τις σανίδες?
Οπως τα ειπες60 λογικα ειναι
ΝαιΆρα 30 στο φαλτσοπρίονο.
Αυτό στο δεντρο.Ποιο ivi?
Ουτε το προσεξαΑυτό στο δεντρο.
![]()
Αντικα?
Η εινα κατι άλλο?
Άντε και μια μαστορια απο εμενα για την κάλυψη αναγκών του πασχα...
Είχαμε ψησταριά είχαμε σούβλες αλλα ήθελαν προξενείο για να ταιριάξουν...
![]()
Send from my Moto Guzzi Breva 1100πηγαίνοντας Tapa Tapa Tapa Talk
Καλημέρα να βάλω και εγώ καποια παλιά projects:
1)Utility Table (Δισκοπρίονο χειρός και Router):
View attachment 127355
View attachment 127359
View attachment 127360
Δυστυχώς το δισκοπρίονο μου το φάγανε και το αντικατέστησα με αυτό:
View attachment 127362
2) Ενα παγκάκι για τον κήπο:
View attachment 127356
3) Καρέκλα κήπου και μια παιδική για να χαιρονται τα μικρά:
View attachment 127358
4) Και μια bench vise για πλανάρισμα ξύλων αλλά θέλει κάποιες μοντες:
View attachment 127357
Οι photos δεν έχουν την καλύτερη ποιότητα και θα τραβήξω νεότερες σε λίγο καιρό.
Είσαι μάστορας,
Για πες εντυπώσεις απο το Einchel .
Λοιπόν το σπιτάκι το εβαψα τελικά με το vivechrom eco aquachrom (που ουσιαστικά είναι ριπολινη νερου) χωρίς να ασταρωμα πρώτα. Το πέρασα δύο χέρια με πινέλο και έγινε καλό για αυτό που ήθελα (δλδ όχι να γίνει έπιπλο απλά να αλλάξει χρώμα) εννοείται πως επειδή είναι ανάγλυφο του osb υπάρχουν μικρές τρύπες που δεν έχει πάει χρώμα και ότι με παιδεψε πάρα πολύ για να ελαχιστοποιησω αυτές τις τρύπες.
Τα σοκορο τώρα για να μην βγάζουν σκληθρες τα ετριψα πολύ με γυαλοχαρτο 120 και έγιναν πολύ καλά ως προς την αφή.... Το θέμα είναι πως πήγα χθες στο μετρό mall και είχε μια κατασκευή από osb τα σοκορα δεν ήταν γυαλοχαρτισμενα φαίνονταν γιατί έκανα γωνίες 90 και τα πιάνω με το χέρι και ήταν βελουδο..... Πως στη καλό του είχε καταφέρει; (καθ όλη η επιφάνεια του osb είχε την ίδια αίσθηση αλλά η επιφάνεια έτσι και αλλιώς δεν είναι τόσο αγρια)
Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι λίγο ψευτικο και δύσχρηστο σε αλλαγή από πάγκο σε φαλτσο πρίονο αλλά για τις δουλειές μου είναι αυτο που ζήταγα.
Μόλις το συνηθήσεις κάνει καλές κοπές αλλά το σημαντικότερο είναι ότι μπορείς να το μεταφέρεις εύκολα κάπου και να κάνεις δουλείες (μικρές κυρίως).
Βρήκα ένα γραφειάκι στα σκουπίδια και λέω να το προσαρμόσω μαζί με το άλλο το τραπέζι για μεγάλες κοπές (φαρδιά κοντρα πλακέ κλπ.).
Λόγω των μειονεκτημάτων που ανέφερα πάνω δεν ξέρω αν θα το συνιστούσα εύκολα. Πάντως αυτά που λέει ότι κάνει τα κάνει.
Δεν θα έλεγες ότι είναι για finish carpentry, Ντουλάπια, τραπέζια, και πράγματα που απαιτούν ακρίβεια.
Ανάλογα για το τι το θες.
Για παράδειγμα εχω φτιάξει τραπέζια και ντουλάπια αλλά για το "εργαστήριο" μου.
Αν θες να παρεις ξυλεία και να φτιάξεις την κουζίνα σου ενδεχομένως να μην κάνει.
Σε αυτή την κατηγορία όμως παίζουν όλα τα παγκοπρίονα και φαλτσοπρίονα των 100 .
Την ακρίβεια συνήθως την φτιάχνω πριν ξεκινησω το project με φραχτες, στοπ, σφικτήρες και διαφόρων ειδών πατέντες.
Αλλά και να πέσω μερικά χιλιοστά έξω έχονται τα εργαλεία χειρός να διορθώσουν τα πράγματα:2thumb22sup:
Είναι ερασιτεχνικό εργαλείο που συνδυάζει 2 άλλα. Είμαι ευχαριστημένος αλλά με έχει χαλάσει λίγο η ποιότητα του και οι μηχανισμοί του.
![]()
Ποιο ivi?
Σιγα σκγ ηρθε η ωρα να κλεισει ο παγκος.
Συρταρια εργαλειων στο ενα τμημα και θεση για το σκαμπο και ημιντουλαπι στο αλλο
upload gambar
"Δυστυχος" μπηκε μεταλλο στο παγκο για να γινουν οι συνδεσεις και οι ενωσεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.