Σ´ ευχαριστώ Μιχάλη.
Το μπιτάκι είναι φορεμένο στο κόλετ του Dewalt γί αυτό σου φαίνεται διαφορετικό.
Οι φωτογραφίες εκτυπώθηκαν σε ρυζόχαρτο, που είναι διαφανές, και μετά κολλήθηκαν στο ξύλο.
Πολυ ωραια τα παιδικα ρολογια, θα τους αρεσουν και θα μαθουν να "διαβαζουν" και την ωρα.

Μπάμπη γίνανε πολυ ωραία. Το ρυζοχαρτο το κόλλησες με καμία ειδική κόλλα ή την κλασική ξυλόκολλα ;
k. Babis ομορφιές.
Σε τι (επαγγελαμτικό) εκτυπωτή δημιούργησες ?
Μέγεθος & πάχος ρυζόχαρτων ?

![]()
Κατασκευη επιτοιχιου μπαρ με κρυφο φωτισμο led απο παλετα
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
![]()
Κατασκευη νουμερο 2...Τροχηλατο μπαρ με κρυφο φωτισμο απο παλετα επισης
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστω νεκταριε...ενα ενα βημα...χαχαχαΤωρα εσυ το πηγες ενα βημα παραπερα. Diy, με παλετα και φωτισμο.
Μπράβο Νεκ. πολύ δουλειά και καλή !!!
Πήρες τον αέρα στο κόλλημα των ταινιών.
Να σου πω και μια ιδέα που την έχω κάνει αρκετές φορές και δείχνει ωραία. Μπορείς τις ταινίες στην άκρη να τις κόψεις και διαγώνια ώστε να δείχνει ότι και το ξύλο είναι ενωμένο έτσι.
Ή κολλάς την πρώτη ...την κόβεις και ταιριάζεις την δεύτερη προσέχοντας την ένωση ή τις επικαλύπτεις στην γωνία και κόβεις διαγώνια αφαιρώντας το περίσσευμα.
Νεκταριε αυτο που λέει ο Νικόλας ειναι σωστο , κολλας και τις δυο ταινίες χωρίς να τις κολλησεις εκει που συναντιούνται (η μια καβαλαει την αλλη) και απο την εσωτερικη γωνια τους τραβας μια ευθεία με την φαλτσετα στην εξωτερική γωνια τους . Μετα τις κολλας και έχεις την τέλεια εφαρμογη . Ειναι όμως ξεπερασμένο στιλ και αν χρειαστει να τα λύσεις θα καταστραφούν οι ταινίες και θα πρέπει να τις αντικαταστησεις όλες .Καλη ιδεα αλλα πρεπει να γινει λρωτα η συναρμολογηση και μετα το κολλημα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.