Έχω καιρό που παλεύω ...γενική ανακαίνιση τα πάντα στο ισόγειο που ήταν αχρησιμοποίητο για χρόνια. Τώρα έχω περάσει την μέση και είμαι προς το τέλος... γι αυτό δεν βλέπετε κατασκευές αρκετό καιρό τώρα.
Είχα ανοιχτή πρόκληση με τον εαυτό μου να τα κάνω όλα μόνος μου![]()
Μια από όλες που άλλες έγιναν και άλλες που πρέπει να γίνουν.... μιλάμε για πολύ τρίψιμο... στοκάρισμα ... βελατούρα... βάψιμο πιστόλι ...
Να δούμε και πως θα γίνει στο τέλος.
Μια από όλες που άλλες έγιναν και άλλες που πρέπει να γίνουν.... μιλάμε για πολύ τρίψιμο... στοκάρισμα ... βελατούρα... βάψιμο πιστόλι ...
Να δούμε και πως θα γίνει στο τέλος.![]()
Για το χαλαρό μοτίβο Δημήτρη με καταλαβαίνεις απόλυτα !!!!
Σήμερα το πρωί είχε Νοτιά του κερατά ...παρ´όλα αυτά έστησα την πόρτα στα καβαλέτα και με το τανκ parkside (φοβερό εργαλείο) και 40 αρι γυαλόχαρτο και μετά 60 αρι έγινε καθρέφτης !!! Τώρα έχει στοκάρισμα και μετά ψιλά γυαλόχαρτα....βλακεία βέβαια αφού θα γίνει λαδομπογιά αλλά είπαμε ... λεπτολόγος.
Τα χόρτα είναι άλλη αμαρτία ...έτσι όπως γίνανε θέλουν κατέβασμα με την πετονιά και μετά την μηχανή του γκαζόν...βράσε ρύζι !!!![]()

Πρώτη επαφή και προσπάθεια σήμερα για half-lap joints με στόχο την κατασκευή τροχήλατων πάγκων για πριονοκορδέλα και φαλτσοπρίονο.
Στην πρώτη προσπάθεια υπερέβαλα εαυτόν λιγάκι και για να κάνω μια διόρθωση "κατάφερα" να μου φύγει 1,5χιλ περίπου (φαίνεται το κενό). Ευτυχώς έχω 2 πόδια επιπλέον και θα το ξανακάνω.
View attachment 150044
Στη δεύτερη προσπάθεια όλα πήγαν πολύ καλύτερα (δεν έχουν τριφτεί ακόμα οι κοπές από τη μέσα πλευρά, αλλά φαίνεται να έρχονται ακριβώς
View attachment 150045
Κι εδώ το Metabo, όπου φαίνεται και η ρύθμιση βάθους
View attachment 150046
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.