Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Παιδια καλησπερα δε ξερω αν κανω καλα που ρωταω εδω κατρχην οποτε με συγχωρειτε..ψαχνω πλαστικες ταπες λοξες για καγκελα με φαλτσο-κοψιμο απο πανω..ειναι το σχεδιο τετοιο, αν γνωριζει καποιος που θα βρω κι αν...Ευχαριστω!

Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλως τον Θεμη!

Εψαχνα το ιδιο πραμα για καποιες σκαλες αλουμινιου που εχω. Νομιζω οτι ειναι αυτο το μαγαζι. Αν δεν ειναι χρησιμοποιησε την ορολογια για να ψαξεις καλυτερα.
https://www.ergaleiadiko.gr/category.php?id_category=23

Καλως τον Θεμη!

Εψαχνα το ιδιο πραμα για καποιες σκαλες αλουμινιου που εχω. Νομιζω οτι ειναι αυτο το μαγαζι. Αν δεν ειναι χρησιμοποιησε την ορολογια για να ψαξεις καλυτερα.
https://www.ergaleiadiko.gr/category.php?id_category=23
Να σαι καλα καλως σας βρηκα!! Θα κανω ενα τηλ.εκει να δω αν ταιριαζει στις διαστασεις..Βλεπεις προκειται για προσθετα νεα καγκελα που θελουμε να τα ταιριαξουμε στα ηδη υπαρχοντα με το σχεδιο..Βεβαια υπαρχει και η λυση να γινει το φαλτσοκομμα στο σιδερο κανονικα κι απο πανω λαμακι κ ηλεκτροκολληση αλλα θα φαμε καμια μερα εχει πολυ λεπτομερεια φανταζομαι...θελω καμια 30-35 καγκελα..Σ ευχαριστω!

Ωραία πατέντα Δημήτρη.

Και με μια σταγόνα logo στο σπειρωμα κάνεις δουλειά...αν και είμαι σίγουρος ότι η σκάλα θα περνάει προγραμματισμένη συντήρηση!!!

Ωραία πατέντα Δημήτρη.

Και με μια σταγόνα logo στο σπειρωμα κάνεις δουλειά...αν και είμαι σίγουρος ότι η σκάλα θα περνάει προγραμματισμένη συντήρηση!!!

Σέ ευχαριστώ Πάνο,αυτό τό απλό σκέφτηκα να κάνω,όσο γιά τήν τελευταία σου παράγραφο ...... προσυπογράφω !

Παιδια καλησπερα δε ξερω αν κανω καλα που ρωταω εδω κατρχην οποτε με συγχωρειτε..ψαχνω πλαστικες ταπες λοξες για καγκελα με φαλτσο-κοψιμο απο πανω..ειναι το σχεδιο τετοιο, αν γνωριζει καποιος που θα βρω κι αν...Ευχαριστω!
6fb939cfbc46b498c8a8683f82012e25.jpg

Σε όποιον έμπορο σιδήρου και να πας έχει , τάπες στρανζαριστού 45 μοιρών είναι . Αν κρίνω από την φωτό πρέπει να είναι 2x6 στρανζαριστο αυτό .

Και ετσι ολοκληρωνεται η βελτιωση του κατα τα αλλα χρησιμου γωνιακου χαρακα. Κολληση ταινιας για μετρηση απο την εσωτερικη γωνια.

Απάντηση: Re: Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Μου αρεσει Νεκταριε που δινεις (προστιθεμενη) αξια στα απλα και ταπεινα εργαλεια χειρος του Λιντλ :grinning-smiley-043

Αφου δεν μπορεσα να βρω αντιστοιχη, ποιοτικη γωνια, σε καλη τιμη ...

Απάντηση: Re: Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Σου είχα γράψει ότι η βίδα στην γωνία είναι άλλεν 3 χιλ. δεν ξέρω αν το είδες -bye-

To ειδα, αλλα ηταν αργα, ειχε γινει η ρυθμιση.
Παντως για βιδα, μονο ενας ψαγμενος σαν και σενα θα το ευρισκε.

για μια ακομα φορα παλεψα χθες με την "ψωρα του χρωματος" στο αυτοκινητο.
Δηλαδη την αποκολληση του μανισιου βερνικιου πανω απο το κατεξοχην χρωμα.

βγαλσιμο της φλουδας με πλαστικη ξυστρα ή καρτα και περασμα βενικιου με μπατονετα.

το αποτελεσμα ειναι ετσι και ετσι αλλα 100 φορες καλυτερο απο την γυμνη μπογια και λειτουργικα και αισθητικα.

525a7bb42458934571c75546d4e0c9dd.jpg

Και ετσι ολοκληρωνεται η βελτιωση του κατα τα αλλα χρησιμου γωνιακου χαρακα. Κολληση ταινιας για μετρηση απο την εσωτερικη γωνια.

πολυ ωραιος :a0210:
ειναι πολυ σπαστικο που δεν εχουν εσωτερικη μετρηση

Accent ειναι???
Κριμα επειδη οπως και καποια Elandra ειχαν ασχημη ποιοτητα βαφης και στο ηλιο σκαει.
Εγω θα σου προτεινα πιο δραστικη λυση οπως να πας σε ενα καταστηματα με χρωματα αυτοκινητου και να σου φτιαξουν βερνικι 2 συστατικων και να ψεκασεις ολη την επιφανεια και επειτα ενα σπασιμο με 3000 και γυαλισμα.
Εκει θα εισαι σουπερ.

δεν ξερω, γιατι οταν φτασει σε μεγαλη επιφανεια θα το κανω σε μαστορα μαζι με το χτυπημα. αλλιως θα το δοκιμαζα αλλα με φοβο γιατι με τα σπευ δεν τα παω καλα.

αλλα λες οπως ειναι, να το περασω ενα στρωμα ακομα και να λειανω με ενα 5000, + κρεμα χρωματος ψιλη που εχω ηδη?

τωρα για τον διαχωρισμο...τον βλεπεις πια σε ολες τις μαρκες.
καλη εξηγηση μου εδωσε φιλος βαφεας που ζει μακρια μου) και το παρατηρησα στην πραξη.
Για οικολογικους λογους το χρωμα ειναι υδατοδιαλυτο (στο ξεφλουδισμενο φευγει ακομα και με υγρο πανι), αλλα το βερνικι που ειναι και οι περισσοτερες στρωσεις ειναι διαλυτου.
δεν κολλαν δηλαδη μεταξυ τους και ταν δημιουργηθουν χαρακιες κτλ μπαινει η υγρασια απο κατω.

VW Golf 2009 μεταλλικό χρώμα μαύρο
με
Suzuki swift 2011 άσπρο (νομίζω απλό)
μιλάμε για χαοτικές διαφορές στο βάψιμο

στο golf το βερνίκι είναι πολύ πηχτό και φαίνεται ειδικά κάτω απο το καπο στις γωνίες που έσταξε
στο swift είναι ίσα ίσα να μή σκουριάσει στην αντιπροσωπεία

ήδη το swift έχει εμφανίσει σκουριές ενώ το golf καμία

Ξεκινησα με ενα φουσκοματακι στον τοιχο περιπου 10 χ 10 εκατοστα ,οταν αρχισα να ξυνω με την σπατουλα βγηκε ενα τεραστιο μερεμετι ,απο κατω ειχε παλια λαδομπογια και πεταξε την παρετινα με το χρωμα μαζι σαν ξεκολλουσε ταπετσαρια.
PB020036.jpg
PB020037.jpg
PB020038.jpg
αφου ξυθηκαν και τριφτηκαν ολα τα σαθρα σημεια ,περαστικαν με παρετινα λεπτοκοκκη της βιβεχρωμ .
Τραβηξε για 24 ωρες ,τριφτηκε,ασταρωθηκε και βαφτηκε.
PB020040.jpg
PB030044.jpg
PB030045.jpg