Nektarios2015
AVClub Fanatic
- 4 March 2015
- 10,384
Τον μισό δρόμο έχεις κάνει!
Πρέπει να κάνεις τον άλλο μισό ώστε να ανεβοκατεβαινει από πάνω από τον πάγκο!
Το προβλημα ηταν το εξης. Το ανοξειδωτο δοχειο λαδειου επρεπε να πηγαινει στην θεση που φαινεται στην παρακατω φωτο
View attachment 123556
Το προβλημα ομως ηταν οτι, καθως υπαρχει ραφι ακριβως απο πανω, δεν θα μπορουσε να γεμιστει στην θεση αυτη, οπως και να γεμιστει εκτος και να τοποθετηθει μετα, γιατι και βαρυ θα ηταν, αλλα δεν δινει και "χερι".
Ο σκοπος ηταν να φτιαχθει κατι προχειρο με "τσαμπα" υλικα ωστε και να μπορει το γεματο δοχειο να μετακινηθει ευκολα χωρις σηκωμα, αλλα και στην θεση του να μπαινει σχετικα ευκολα.
View attachment 123557
Φτιαχθηκε λοιπον μια βαση, με τα ασπρα μεγαλα ροδακια του λιντλ, τα οποια βιδωθηκαν πανω σε ενα "ρεταλι" απο παγκο κουζινας (ευγενικη χορηγια φιλου) παχους 40mm, με 4 "ντακακια" παχους επισης 40mm (περισευμα απο παλια ανακαινιση του χωρου εργασιας μου, ευγενικη χορηγια του εργοδοτη μου) τα οποια χρησιμευσαν ως αποστατες ετσι ωστε ολη η κατασκευη να εχει συνολικο υψος 174mm που ειναι και το υψος του ραφιου.
Τωρα μπορω να εχω εξω το δοχειο, μετα το γεμισμα να το κυλαω προσωπο στο ραφι και απλα να το σπρωχνω απο το τρολευ στο ραφι για να μπει στη θεση του.
Τα κοματια ενωθηκαν με 16 αλενοβιδες 8 Χ 90 mm ανοξειδωτες φρεζατες και 16 αυτασφαλιζομενα ανοξειδωτα παξιμαδια καθως εγιναν πατουρες με φρεζακι επανω στο κοματι του παγκου για να ερθουν τα κεφαλια (απο τις βιδες) "προσωπο" και να μην σκαλωνει το δοχειο.
View attachment 123558
Η τελευταια πινελια θα ειναι κανα δυο χερια σκουρο φτηνο βερνικι στα σοκορα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.