Μπραβο παιδια!!
Παυλο το εχεις παρει σοβαρα το αθλημα και προβλεπω μαγικες κατασκευες οσο περναει ο χρονος!!
Σωστά Νικόλα, εάν είχα ένα forstner θα τις έκανα βαθύτερες, αλλά αυτό το φτερού της bosch έχει μία ακίδα ναααα (με το συμπάθιο) και φοβάμαι μην βγει από κάτω...
ναι selfcut είναι.....γιατί ?
Ωραίος. ΜπράβοΠαλια τα μπουκαλια τα φτιαχναν κηροπηγια.
Πλεον τα βαζουνε και λαμπα αμα λαχει:SFGSFGSF:
Εγω εφτιαξα ενα καγκελο για το παιδικο κρεβατι, ωστε να λειτουργει ως αποτρεπτικο μεσο πτωσης. Με υλικα οτι ειχα, αντι να δωσω 20-30 να παρω ενα ετοιμο πλαστικο!
Κανουμε αποσβεση λεμε! :fahne90:
upload pics
Παλια τα μπουκαλια τα φτιαχναν κηροπηγια.
Πλεον τα βαζουνε και λαμπα αμα λαχει:SFGSFGSF:
Εγω εφτιαξα ενα καγκελο για το παιδικο κρεβατι, ωστε να λειτουργει ως αποτρεπτικο μεσο πτωσης. Με υλικα οτι ειχα, αντι να δωσω 20-30 να παρω ενα ετοιμο πλαστικο!
Κανουμε αποσβεση λεμε! :fahne90:
upload pics
κυριακο δωστης να καταλαβει!!!:smash:Για να έχω και τον Μιχάλη από την Κρήτη καλυμενο πήρα και πλανισα ένα από αυτά και με την νέα του JCB μη μπα και την δουλέψεις και παραδώσει πνεύμα αλλά όλα καλά.
Νεκτάριε πάρα πολύ όμορφη δουλειά. Προσωπικά μου αρέσει πολύ το "πάντρεμα" αλουμινίου και ξύλου!
Δε μαστόρεψα τίποτα χθες προσωπικά πέρα απο το να κρεμάσω το κάδρο που έφτιαξα στο τοίχο. Εκανα όμως κάποια σχέδια και κάποιες δοκιμές για μελλοντικές κατασκευές.
Οι δοκιμές κράτησαν κάπου 4 ώρες, βρέθηκαν οι σωστές ρυθμίσεις και επι την ευκαιρία, είπα να φτιάξω και κάποια εξαρτήματα για το τραπέζι του ρουτερ αλλά και ένα μπρελόκ λέγε με βατραχάκι. Ολα αυτά έγιναν με τη βοήθεια ενός 3D printer και ενός CNC
...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.