Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Μόλις σταμάτησα.
Για δώσε οδηγίες, αν και νομίζω θα τα καταφέρω. Δεν το είχα σκεφτεί, αλλά είναι διαθέσιμα σε όποιον ενδιαφέρεται. Βέβαια σχεδιάστηκαν για το συγκεκριμένο χώρο και χρήση.

Πας στο 3dwarehouse.sketchup.com, φτιάχνεις κωδικό και μετά μπορείς να επιλέξεις "Upload Model" για να ανεβάσεις κάποιο skp αρχείο που έχεις φτιάξει.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παιδια το skechup τι λεει ? το εχω αλλα δεν μου φανηκε εύκολο και το παράτησα στην μοίρα του ...

Κάποια ελληνικά tutorial μπορείς να βρεις εδώ:
http://learn-sketchup.blogspot.gr/p/blog-page_1.html
http://sketchupingr.blogspot.gr/p/blog-page_2503.html

Πας στο 3dwarehouse.sketchup.com, φτιάχνεις κωδικό και μετά μπορείς να επιλέξεις "Upload Model" για να ανεβάσεις κάποιο skp αρχείο που έχεις φτιάξει.

Κάποια ελληνικά tutorial μπορείς να βρεις εδώ:
http://learn-sketchup.blogspot.gr/p/blog-page_1.html
http://sketchupingr.blogspot.gr/p/blog-page_2503.html
Ok θα το φτιαξω. Ωραία που ανέβασε και ελληνικά tutorial. Θα τα δω μόλις έχω λίγο χρονο.

Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Μιας και βρέθηκε ένα απόγευμα ελεύθερο είπα να φτιάξω μια ιδέα της συζύγου.
Η ιδέα είναι μια κορνίζα με μεταλλική πλάτη για να βάζουμε πάνω τα μαγνητάκια που μαζεύουμε απο τα μέρη που επισκεπτόμαστε,και πλέον έχουν γεμίσει το ψυγείο και είναι μια αηδία.
Πήρα ένα πηχάκι κόπηκε με το radial και μετά το κατέβασα εσωτερικά με το ρούτερ για να πατήσει εκεί η μεταλλική πλάκα που την έκοψα απο ενα πεταμένο πλυντήριο.
Μετά τρίφτηκε με το έκκεντρο και μπήκε ταπετσαρία,η πλάκα ντύθηκε με ύφασμα και κόλα ταπετσαρίας.
Λόγω βιασύνης δεν τράβηξα τα ενδιάμεσα στάδια.Την επόμενη μιας και θα φτιαχτεί και δεύτερο θα τραβήξω όλα τα στάδια ένα ένα.

20160304_192940_zpsumglanbf.jpg
[/URL][/IMG]

Αυτό είναι ελπίζω να σας αρέσει -bye-

Πολύ ωραίος Μάκη. Την επόμενη φορά μην ξεχάσεις: οπωσδήποτε φωτογραφίες από τα ενδιάμεσα στάδια!!!

Ψιλοδουλίτσες οργάνωσης στο εργαστήριο σήμερα. Από τις σίτες που είχε βγάλει το Lidl μου είχαν περισσέψει κάτι προφίλ αλουμινίου. Έτσι με ένα κομμάτι έφτιαξα μια βάση για τα καρυδάκια του 1/4 και με ένα άλλο μια βάση για πένσες, κόφτες κτλ.
WP_20160306_09_56_13_Pro.jpgWP_20160306_09_59_11_Pro.jpg
WP_20160306_12_49_31_Pro.jpgWP_20160306_12_51_07_Pro.jpg

Ψιλοδουλίτσες οργάνωσης στο εργαστήριο σήμερα. Από τις σίτες που είχε βγάλει το Lidl μου είχαν περισσέψει κάτι προφίλ αλουμινίου. Έτσι με ένα κομμάτι έφτιαξα μια βάση για τα καρυδάκια του 1/4 και με ένα άλλο μια βάση για πένσες, κόφτες κτλ.

Τίποτα δε σε εμπνέει όσο ένα οργανωμένο εργαστήριο. Συγχαρητήρια Θανάση!

Συνέχεια εργασιών σήμερα με σταδιακή ολοκλήρωση του γραφείου.
ba9e8c73bc65583bc00f7a7d56497d03.jpg

c4f914dff27597a938f1021024a7d777.jpg

217bf08401249d17b34e4eda02d9e0b1.jpg

a7c3002fed30b8bf7690cc43beecba0b.jpg

b5d46e69dc3d48c8f157116d5d2c1b33.jpg

f7652cae6fe2819dcbeaa92c44b97c25.jpg

Ωραίο το γραφειάκι! :)
Επίσης καλή και η οργάνωση των φουντουκιών σου.

Συνέχεια εργασιών σήμερα με σταδιακή ολοκλήρωση του γραφείου.
ba9e8c73bc65583bc00f7a7d56497d03.jpg

c4f914dff27597a938f1021024a7d777.jpg

217bf08401249d17b34e4eda02d9e0b1.jpg

a7c3002fed30b8bf7690cc43beecba0b.jpg

b5d46e69dc3d48c8f157116d5d2c1b33.jpg

f7652cae6fe2819dcbeaa92c44b97c25.jpg
Πολύ ωραίο το γραφείο. Εγώ θα πρόσθετα περισσότερα ράφια. Το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον για τοποθέτηση στο κέντρο δωματίου.

Μπραβο φιλε μου παρα πολυ ομορφο! Τελικα ο οδηγος της wolfcraft ειναι μεγαλη ευκολια...

Ναι Γιάννη. Ειναι και δεν τον ειχα σε μεγάλη εκτίμηση. Με κρύα καρδιά το αγόρασα (ειχα ήδη την καβιλιερα) σκεφτόμενος ότι μάλλον υπερβάλλω. Έκανα λάθος γιατι κι αυτο εχει την χρησιμότητα του.

Ωραίο το γραφειάκι! :)
Επίσης καλή και η οργάνωση των φουντουκιών σου.

Ευχαριστώ Νίκο αλλά μάλλον δεν το ´πιασα. Φουντουκιων ;

Πολύ ωραίο το γραφείο. Εγώ θα πρόσθετα περισσότερα ράφια. Το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον για τοποθέτηση στο κέντρο δωματίου.
Για δώσε ιδέα γιατί είναι κατασκευή για κομμωτήριο που ανοίγει φίλη. Αυτό σχεδίασα με βάση αυτά που ήθελε
83691231683288d387e5fb2eeca20f18.jpg

Και της αρεσε. Μόνο ένα συρτάρι θα προσθέσω που δεν υπάρχει στο σχέδιο.

Μέρα κλαδεματος σήμερα κ είπα με την ευκαιρία να δείξω κ το καπελάκι με τα εργαλεία για το αμπέλι. Κόντρα πλακέ κ δυο ωρίτσες.
e37745d7f8a4b887fb082c3b5c4dc346.jpg

8907b445e7c07e7319b51416a55c942f.jpg

162a5377fb7c8e389c95b572416a76a5.jpg

Πολύ ωραίο φίλε Tzoutzis μπράβο

Φίλε Νίκο συγχαρητήρια πολύ ωραίο το κουτί μέ τά Felco,μέ ρούτερ η μέ τύπου dremel έφτιαξες τά γράμματα ?

Αφορμή δοθείσης είχα φτιάξει πρίν 2 μήνες σχεδόν κάτι παρόμοιο,λίγο πιό μεγάλο πού χωράει καί σέσουλα,φτυαράκι,γάντια καί κάτω από τήν σέσουλα έχω καί πένσα,καί τά στηρίζω σφιχτά στήν θέση τους μέ χοντρό λάστιχο πού τό στερέωσα μέ διχαλάκια καρφωτικού.

ergale13.jpg

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Πολύ ωραίες κατασκευές από όλους!! Έκανα και εγώ ένα κουτί για τη σπαθοσέγα αλλά στεγνώσει τώρα από το βάψιμο!! Θα το ποστάρω αύριο μάλλον!! Σήμερα κατά βάση ασχολήθηκα με την κατασκευή μιας ραφιέρας για γλάστρες...

uploadfromtaptalk1457291353035.jpguploadfromtaptalk1457291367901.jpg

Δεν τελείωσε ακόμα φυσικά θέλει κάτι λεπτομέρειες και μετά λίγο τρίψινο και βάψιμο! Έχω βερνικι από το libl Καστανιά από πέρυσι που πήρα αλλά δεν θα ταίριαζε καλύτερα αν το έκανα σε κάτι πιο ανοικτο; Σε Πεύκο πχ;

Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Μέρα κλαδεματος σήμερα κ είπα με την ευκαιρία να δείξω κ το καπελάκι με τα εργαλεία για το αμπέλι. Κόντρα πλακέ κ δυο ωρίτσες.

Όταν λές καπελάκι; το φοράς; (Πλάκα κάνω). Ωραίο με οργάνωση.

Πολύ ωραίο φίλε Tzoutzis μπράβο

Φίλε Νίκο συγχαρητήρια πολύ ωραίο το κουτί μέ τά Felco,μέ ρούτερ η μέ τύπου dremel έφτιαξες τά γράμματα ?

Αφορμή δοθείσης είχα φτιάξει πρίν 2 μήνες σχεδόν κάτι παρόμοιο,λίγο πιό μεγάλο πού χωράει καί σέσουλα,φτυαράκι,γάντια καί κάτω από τήν σέσουλα έχω καί πένσα,καί τά στηρίζω σφιχτά στήν θέση τους μέ χοντρό λάστιχο πού τό στερέωσα μέ διχαλάκια καρφωτικού.

Ωραίο βέβαια και το δικό σου Δημήτρη με την στήριξη που έκανες. Τα γράμματα κόβω να έγιναν με πυρογράφο.

Re: Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Όταν λές καπελάκι; το φοράς; (Πλάκα κάνω). Ωραίο με οργάνωση.

Ωραίο βέβαια και το δικό σου Δημήτρη με την στήριξη που έκανες. Τα γράμματα κόβω να έγιναν με πυρογράφο.
Μην πω τίποτα για την αυτόματη διόρθωση! Πυρογραφος για τα γράμματα. Πολύ έξυπνη η συγκράτηση με το συρραπτικό. Με προβλημάτισε κ εμένα. Πολύ felco παίζει στα εργαλεία κήπου! Ασχετο, αλλά ξέρατε ότι η felco εξειδικεύεται σε εργαλεία κοπής μετάλλων, συρματοσχοινων κλπ; έχω πιάσει ένα και έκοβε το Φ 20 συρματοσχοινο, σαν πετονιά! Φυσικά απλησίαστα επαγγελματικά εργαλεία με ποιότητα, εφαρμογή, κ τιμή σε αστρονομικά επίπεδα σε σχέση με της σειράς κόφτες πχ knipex!

Last edited:

ωραια εργα παιδες, και το γραφειακι και η ραφιερα για τις γλαστρες που μου αρεσει ιδιαιτερα και το κουτακι για τα felco, τους αξιζει ενα σπιτακι :))

Για τη ραφιερα το σκουρο μου ταιριαζει καλυτερα. Το πευκο πολυ ανοιχτο θα ειναι.

Να και ο δικός μου κουασιμόδος,απο τι άλλο;;? μπαλέτα :laugh::laugh:
Δέν είναι super κατασκεύη,τι δουλειά που το θέλω μου αρκεί!AN βρώ απο κάπου λαμαρίνα(ανοξείδωτο) θα περαστεί απο πάνω απο την σανίδα.
η κατασκεύη είναι πρίν καιρό,μιάς και ανέβασα φωτό σε άλλο "Νήμα",είπα να κάνω και εδώ πόστ :tongue: