Μπράβο ρε Μήτσο μάστορα !!!
Ωραίες κατασκευές, το τιμάς το Metabo. :ernaehrung004:
Εγώ μόλις τελείωσα απλ τι πρωί και το μόνο που ψάχνω είναι ένα κρεβάτι να ψοφήσω...
Ξεκίνησα το στήσιμο γύρω στις 8.30 και κόνεψε να με πάρει η νύχτα. Μου έφυγε ο τάκος.
Λεπτομέρειες και ρετουσαρίσματα αύριο, δεν άντεχα σήμερα... Γέρος άνθρωπος λέμε...![]()
Έργο τέχνης !
Τα καφασωτα τα έκανες μόνος σου Μπάμπη ;
Όχι, έτοιμο το πήρα σε panels 2,40 X 1,20.
Το καφασωτό στοίχισε σχεδόν 40% περισσότερο απ´ ότι όλα τα υπόλοιπα ξύλα της πέργκολας.
ΠΟλύ όμορφο Μπάμπη! συγχαρητήρια !
το καφασωτό πόσο πάει το κομμάτι ?
και μία ακόμη ερώτηση, την ξύλινη κουπαστή στο κάγκελο πως την έχεις στηρίξει ? Σκεφτόμουνα καιρό τώρα στην βεράντα μου να κάνω κάτι αντίστοιχο αλλά δεν έχω βρει τρόπο στερέωσης του ξύλου. εμένα η κουπαστή είναι στρατζαριστό επίπεδο (παραλληλεπίπεδο) 8χ4 εκατοστά
Παναγιωτη φοβερο το μπαουλο. Και το χρωμα δενει με τα αλλα ε; Νομιζω το ιδιο βερνικι εβαλες απο οτι φαινεται στη φωτο.
Τωρα για τον Κυριο Μπαμπη τι να πω....Μονο και μονο το μεγεθος του εργου, τα λεει ολα. Κουραση πολλη.Ευχαριστώ πολύ...
Μετά τις γιορτές, όταν επιστρέψουμε, θα κανονίσουμε καφεδάκι ταρατσάτο με επι τόπου σχόλια και παρατηρήσεις. :ernaehrung004:
Τώρα που θα ανέβω Σύβοτα το Πάσχα να περάσω απ το Ξηρόμερο για καφέ ??? Είσαι πολύ έξω από τον δρόμο ???
Γιατί εσύ στάση δεν έκανες περνώντας από πάνω !!!
Πολυ ωραιες κατασκευες απο ολα τα παιδια. Εγω να δω ποτε θα τελειωσω ολα τα μισα που εχουν μενει πισω (BRQ, τραπεζι απο παλλετοταβλες, κτλ)
Τωρα για τον Κυριο Μπαμπη τι να πω....Μονο και μονο το μεγεθος του εργου, τα λεει ολα. Κουραση πολλη.
Να δω τωρα ποιος τολμησει θα πεταχτει, και να του ξαναπει οτι ολο εργαλεια παιρνει και δουλεια δεν κανει.
Δεν το χειριστηκες ομως καλα μαστρο-Μπαμπη και σχωρα με.
Αντι να μαζεψεις ολους τους """ρεμπεσκεδες""" μετα, και να τους κερνας καφε τσαμπα, και να ακους και τα σχολια (δεν το εκανες καλα εδω, δεν παει ετσι) απο πανω,
επρεπε να κανονισεις μια μαστοροσυναντηση, οχι στην Μαρμιτα, αλλα στου "Μπαμπη το τσαρδί" να ερθουν να βαλουν ενα χερακι να τσουλησει πιο ευχαριστα και ευκολα η κατασκευη,
και μετα, αφου εχουν δουλεψει, να κερασεις χοληστερινη στα καρβουνα και κρασι.
Υ.Γ. Ελπιζω να μην παρεξηγηθει κανενας απο την παραπανω εντος τριπλων εισαγωγικων λεξη, η οποια δεν χρησιμοποιηθηκε για να προσβαλει καποιον. Αν συμβει κατι τετοιο ζηταω προκαταβολικα συγνωμη
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.