Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Αν έχεις ανθυγρο osb (το 3) τότε πιθανόν να μην υπάρχει προβλημα. Εγώ μιλάω για το απλό (osb2 ). Συγγνώμη αν δεν διάβασα καλά την περιγραφή σου.

Εννοώ ότι αφού το περάσεις με το βερνίκι, πέρασε το με ένα ψιλό γυαλόχαρτο 400 ή 600 ίσα για να "αγριεψει" λίγο και να κολήσει καλύτερα το πλαστικό (ναι αυτό των τοίχων).

Amsen ευχαριστώ για την διευκρίνιση, δεν το έγραφα κάπου πως είναι osb 3.

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μία γρήγορη βάση τρυπανιών για να μην έχει χύμα στο κύμα.

Κατασκευή από OSB και απλή ένωση με βίδες και κόλλα.

P60503_205544.jpg

Λοιπόν το σπιτάκι το εβαψα τελικά με το vivechrom eco aquachrom (που ουσιαστικά είναι ριπολινη νερου) χωρίς να ασταρωμα πρώτα. Το πέρασα δύο χέρια με πινέλο και έγινε καλό για αυτό που ήθελα (δλδ όχι να γίνει έπιπλο απλά να αλλάξει χρώμα) εννοείται πως επειδή είναι ανάγλυφο του osb υπάρχουν μικρές τρύπες που δεν έχει πάει χρώμα και ότι με παιδεψε πάρα πολύ για να ελαχιστοποιησω αυτές τις τρύπες.

Τα σοκορο τώρα για να μην βγάζουν σκληθρες τα ετριψα πολύ με γυαλοχαρτο 120 και έγιναν πολύ καλά ως προς την αφή.... Το θέμα είναι πως πήγα χθες στο μετρό mall και είχε μια κατασκευή από osb τα σοκορα δεν ήταν γυαλοχαρτισμενα φαίνονταν γιατί έκανα γωνίες 90 και τα πιάνω με το χέρι και ήταν βελουδο..... Πως στη καλό του είχε καταφέρει; (καθ όλη η επιφάνεια του osb είχε την ίδια αίσθηση αλλά η επιφάνεια έτσι και αλλιώς δεν είναι τόσο αγρια)

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Ειπα να ασχοληθω λιγο σημερα με αυτοματισμο...:smash:
Εκανα μερικα διαπερασματα για τη Φ16 και λιγο σκαψιμο.
Φαινεται και το εργαλειο που χρησιμοποιησα αντι για σγρομπια...τι φ3 τι φ26 :music-smiley-005:

image upload no size limit

Ωραίος ο κατεδαφιστής Νεκτάριος χαχαχα νά δώ τό αποτέλεσμα τής αυτοκάλυψης θέλω όταν είσαι έτοιμος.
Δώσε μας πληροφορίες γιά το μοντέλο Bosch τού πνευματικού.

Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Ωραίος ο κατεδαφιστής Νεκτάριος χαχαχα νά δώ τό αποτέλεσμα τής αυτοκάλυψης θέλω όταν είσαι έτοιμος.
Δώσε μας πληροφορίες γιά το μοντέλο Bosch τού πνευματικού.
Gbh 5-38 D

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

wow!
To κλαδευτηρακι διπλα στο ηλεκτρικο εργαλειο, τι μαρκα ειναι?

Wolf garten rs4000 αν θυμαμαι καλα.

uploadfromtaptalk1462382116728.jpg
Μία παλιότερη κατασκευή μου. Παιδικό καρεκλακι. Με εξαίρεση τα πόδια όπου το ξύλο το αγόρασα όλα τα άλλα κομμάτια είναι από παλιές σανιδες κρεβατιου τις οποίες ετριψα και έκοψα στα μέτρα που ήθελα. Σε αυτό το καρεκλακι ήταν και η πρώτη απόπειρα να φτιάξω επιφάνεια από κομμάτια ξύλου ενωνοντας τα με κόλλα (το κάθισμα της καρέκλες).

Αχ Νεκτάριε....με ένα τέτοιο πνευματικό, στα νιάτα μου, όταν άνοιγα τρύπες στην πλάκα στο κλιμακοστάσιο για τις παροχές των διαμερισμάτων....είχε βρει σίδερο και μπλόκαρε...και με κοπάναγε σαν χταπόδι στον τοίχο...μέχρι να καταφέρω να αφήσω την σκανδάλη....

Όμορφο το καρεκλάκι. Πρέπει να κάνω και εγώ ένα φέτος γιατί η μικρή του γείτονα μεγάλωσε και δεν χωράει σε αυτό που την έφτιαξα πέρυσι.

Νεκ το τερμάτισες. Σε λίγο θα χρησιμοποιήσεις και θαμνοκοπτικό για να κόψεις μαρούλια!

Ποιο ivi?

Σιγα σκγ ηρθε η ωρα να κλεισει ο παγκος.
Συρταρια εργαλειων στο ενα τμημα και θεση για το σκαμπο και ημιντουλαπι στο αλλο

upload gambar

"Δυστυχος" μπηκε μεταλλο στο παγκο για να γινουν οι συνδεσεις και οι ενωσεις.

Σημερα την τελειωσα μια ξυλινη γλαστρα απο παλετες που μου ζητησε συγγενης να του φτιαξω αφου ειδε της δικες μου και του αρεσαν, πιστευω η 12 τρυπες για τα νερα να ειναι αρκετες.