Μπράβο Αντώνη!
Εμείς κρυωνουμε να πάμε στο εργαστήριο....
Όχι είναι ακόμα πάνω στον πάγκο και η αλήθεια είναι ότι έχω προβληματιστει με το που θα το βαλωΜια χαρα βγηκε!
Το pts10 το βολεψες σε καποια βαση τελικα;
Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δυστυχώς έχεις δίκιο. Η οξια δεν φαίνεταιΠολυ ωραίο έγινε Αντώνη. Νομίζω όμως ότι θέλει ένα πιο σκούρο χέρι λάδι, για να αναδείξει την αντίθεση στα δυο ξύλα. Ίσως το αδικεί και η φωτό.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Είχε 12 βαθμούς αλλά άναψα 2 αεροθερμα ντύθηκα σαν εσκιμωος και πήγα. ΧεχεΜπράβο Αντώνη!
Εμείς κρυωνουμε να πάμε στο εργαστήριο....
Μια χαρά είναι, έριξα και ταινία διπλής από κάτω για να μην κουνιέται και βουαλαΜπραβο ρε συ! Και ηθελα να ρωτησω οταν εφτιαχνα το δικο μου, αν το ρουτερ χειρος ειναι το εργαλειο που χρειαζεται αλλα σκιχτηκα. Τωρα βλεπω πως ειναι μανουλα για τετοια πραγματακια!
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Ετσι, η θερμοκρασια ειναι 2-3 βαθμους ανω του μηδενος
το ηχειο πανω στο ραφι ποιο ειναι;
Ποια ταινια χρησιμοποιησες για να το κολλησεις για το ρουταρισμα; Δεν αφηνει υπολειμματα στο ξυλο;
Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραία η κατασκευή σου Αντώνη.
Προσωπικά νομίζω πως ήθελε άλλον συνδυασμό ξύλων, τα πολλά και ποικιλόχρωμα νερά του pitch pine σβήνουν την αντίθεση με τη οξιά.
Κάτι με πιο άτονα σε αντίθεση νερά.
Αν είναι να δίνεις τόσα λεφτά σε μηχανήματα Κωστάκη για να φτιάχνεις ρεσώ ....την κάτσαμε την βάρκα !!!!

Ωραιος ο Νικολαος!!!
Τωρα με τα χρηματα που εξοικονομησες οταν ερθουμε θα κερασεις κοκακολες!!!!!!!!!!!!
Η (πολύ ωραία) παρουσίαση όμως μου μοιάζει σαν clopy πάστε απο κάποιον άλλον εδώ μέσα.
Θυμήθηκα την ταινία "Χορεύοντας με τους... Νίκους"![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.