Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα; Επισκευές, Μερεμέτια κλπ.

Εμ βέβαια ...αντί να πάρεις ένα σύρμα να καθαρίσεις την μπανιέρα από τις τρίχες ....άφησες την γυναίκα να παιδεύεται με tuboflo και έπαιζες 5χ5 μες το κρύο !!! Ηλικιωμένος άνθρωπος :flipout::flipout:

5χ5 με κρυο και εχω καταληξει και ψιλοκαραφλας. Εχω καμμια 100στη περισσοτερες τριχες απο τον Κυριακο. Αρα η μπανιερα βουλωνει απο τη γυναικα μου που εχει ζουγκλα πανω στο κεφαλι. Πλακα πλακα τωρα μου εδωσες ιδεα. Αντι για τουμποφλο που μαλλον δεν διαλυει τις τριχες να ριξω ενα σωληναριο VEET που τις καιει.

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα; Επισκευές, Μερεμέτια κλπ.

Γεια σου Petran μαστορα.
Καλα το σκεφτηκες να τα βαλεις πανω στο χαλι, τι να γδαρθει πουθενα το τελαρο και να εχουμε άλλα μετα :flipout:
Ευτυχως εγω δεν εχω τετοια θεματα με την γυναικα μου, τωρα που το σκεφτομαι το μονο προβλημα θα ηταν να επισκευαζω κατι πανω στα CD της, του Παύλου Παυλιδη.:smash:

Ιδεα, να φτιαξουμε ένα θεμα με επισκευες – εργασιες που peakαρουν τις γυναικες μας!

Να βάλω και εγώ μια ανακαίνηση που ξεκίνησα πριν μερικές εβδομάδες. Τελείωσα τον χώρο που βλέπετε, μετά από ολική ανακαίνηση, στοκαρίσματα, βαψιματα και όλα τα επιπλα, κουρτινες κλπ καινούρια. Στον χώρο υπάρχει επίσης τζάκι, τηλεόραση και μπάνιο.

Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα; Επισκευές, Μερεμέτια κλπ.

Να βάλω και εγώ μια ανακαίνηση που ξεκίνησα πριν μερικές εβδομάδες. Τελείωσα τον χώρο που βλέπετε, μετά από ολική ανακαίνηση, στοκαρίσματα, βαψιματα και όλα τα επιπλα, κουρτινες κλπ καινούρια. Στον χώρο υπάρχει επίσης τζάκι, τηλεόραση και μπάνιο.

Πάρα πολύ όμορφος χώρος. Να τον χαρείτε με υγεία.

*** Τεράστια σε πλάτος εξώπορτα !!!

Γειά στα χέρια σου!

Να είστε καλά να το χαρείτε!

Καλημέρα μαστόρια, για έναν περίεργο λόγο έκανα ποστ το πρωί και εξαφανίστηκε Πάμε λοιπόν πάλι από την αρχή, θέλω να κολλήσω την επένδυση από τις ντουλάπες που ξεκόλλησε
1563a1e70eac4f62107010fbbeaf8f07.jpg
όπως βλέπετε, τι κόλα να πάρω; Έχει σημασία; Επίσης έχουν χαλάσει όλα τα αμορτισέρ από τα ντουλάπια τις κουζίνας (και τα τρώω όλα στο κεφάλι) που μπορώ ν βρω και πως τα ζητάνε, πρέπει να προσέξω κάτι;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλημέρα μαστόρια, για έναν περίεργο λόγο έκανα ποστ το πρωί και εξαφανίστηκε ....

Δεν εξαφανίστηκε φίλε μου, απλά το πόσταρες σε άλλο νήμα.

http://avclub.gr/forum/showthread.p...-μονος-σου!-Ιδεες-projects-και-λυσεις/page565

Χαζομάρα μου πως το διαγράφουν τώρα από το άλλο θρεντ;

Πενα πολυ ωραιο. Μακαρι να καταφερνα να φτασω τετοιο επιπεδο.
Τι μαρκα χρωματα χρησιμοποιησες;

https://youtu.be/KQlThjhdGVw

Αυτο ολο γινεται για καλύτερη εργονομια στο σπιτι;

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ε ναι, βασικα αυξηση χωρου εργαστηριου.

Πολυ ομορφο. Μου αρεσε η συμμετρια καθως και η χρηση φωτιστικων δαπεδου και επιπλου για τη δημιουργια εμμεσου φωτισμου.

..
Τι μαρκα χρωματα χρησιμοποιησες;

Ευχαριστώ. Τα χρώματα είναι Neopal (Vivechrom) και παρα το ότι στην φωτογραφία αδικούνται διότι πρασινίσουν λίγο, είναι μόνο αποχρώσεις του γκρί.

Για την επιλογή των χρωμάτων, τον φωτισμό και τα διακοσμητικά, πρώτο λόγο είχε η σήζυγος & η κόρη φυσικά που έδωσε και την εντολή για να γίνουν όλα αυτά. Σήμερα θα το γεμίσουμε κόσμο μιά και το βράδυ έχουμε τραπέζι

Καλημέρα μαστόρια, για έναν περίεργο λόγο έκανα ποστ το πρωί και εξαφανίστηκε Πάμε λοιπόν πάλι από την αρχή, θέλω να κολλήσω την επένδυση από τις ντουλάπες που ξεκόλλησε
1563a1e70eac4f62107010fbbeaf8f07.jpg
όπως βλέπετε, τι κόλα να πάρω; Έχει σημασία; Επίσης έχουν χαλάσει όλα τα αμορτισέρ από τα ντουλάπια τις κουζίνας (και τα τρώω όλα στο κεφάλι) που μπορώ ν βρω και πως τα ζητάνε, πρέπει να προσέξω κάτι;

Τα αμορτισέρ τα λενε κουμπασα ντουλαπιων , οταν τα ζητήσεις να ξέρεις το μέγεθος απο τα πορτακια των ντουλαπιων για να σου δώσουν τα ανάλογα . Απο εταιρία σε εταιρία διαφέρουν αλλα έχουν οδηγίες με ακριβη διαστάσεις για σωστή τοποθέτηση .
Οι μεντεσεδες διαφέρουν και αυτοί απο εταιρία σε εταιρία αλλα και μεγέθη τόσο στο πάχος της φωλιας όσο και στο μήκος-πάχος του άξονα καθώς και στις μοίρες ανοίγματος . Θα σου πρότεινα να λύσεις έναν σαν δειγμα και να πάρεις κάποιον αντίστοιχο . Επίσης θα σου πρότεινα να αλλάξεις και τους δυο στο ντουλάπι που εχει χαλάσει ο ενας για την σωστή λειτουργία του ντουλαπιού . Το κόστος του καθε μεντεσε ειναι γελοίο , 50 λεπτα εώς 1,5 ευρώ .

Τι ώρα να είμαστε εκεί Κώστα?
Απο τον χώρο αυτό είμαι και εγώ ο ίδιος αποκλεισμένος. Μέχρι πρόσφατα ήταν βοηθητικός χώρος και είχε καταντήσει αποθήκη επίπλων, χαλιών, ρούχων κλπ. Πλέον αναμορφώθηκε ώστε να φέρνει η κορη μου την παρέα της. Ας πούμε οτι ειναι το φοιτητικό της δωμάτιο στο οποίο απο σήμερα θα μαζεύεται η νεολαία !