Αυτό που έχει το Triton, και ο λόγος που το πήρα δηλαδή, είναι η μανιβέλα που βλέπεις.
Ρυθμίζει το ύψος του κοπτικού πανεύκολα και με ακρίβεια απ´ την πάνω μεριά του τραπεζιού χωρίς να σκύβεις κάτω απ´ το τραπέζι.
Πώς τά ανακαλύπτεις όλα θηρίο :worshippy: ,καί πάλι καλοδούλευτο.![]()
Πώς τά ανακαλύπτεις όλα θηρίο :worshippy:
Μπαμπη πολυ καλο το Triton και πολυ καλη η μοντα που εκανες στο τραπεζι. Η μανιβελα μεγαλη ευκολια
Καλες δημιουργιες
Γιατί σε πειράζει το σκύψιμο;Αυτό που έχει το Triton, και ο λόγος που το πήρα δηλαδή, είναι η μανιβέλα που βλέπεις.
Ρυθμίζει το ύψος του κοπτικού πανεύκολα και με ακρίβεια απ´ την πάνω μεριά του τραπεζιού χωρίς να σκύβεις κάτω απ´ το τραπέζι.
Γιατί σε πειράζει το σκύψιμο;
Γιατί σε πειράζει το σκύψιμο;
Μάθε τέχνη & άστηνε (μηχανουργικός τόρνος) & όταν σου χρειαστεί πιάστηνε.
ή
Γίνε μάστορας φτιάξτο μόνος σου.
Μπράβο μάστορα.
Και το δικο σου το παγκορουτερακι της proxxon, με μανιβελα ειναι)
Ψάχνω που και που και εκτός Proxxon...![]()
Πόσο έφτασε το ρουτερ Μπάμπη; σκέφτομαι να πάρω ένα για μόνιμο κάτω από τον πάγκο, ώστε να μην βάζω βγάζω το bosch. Η μανιβέλα είναι απαραίτητη αν μιλάμε για σοβαρό μηχανημα.Αυτό που έχει το Triton, και ο λόγος που το πήρα δηλαδή, είναι η μανιβέλα που βλέπεις.
Μπάμπη βάλε καμιά φωτογραφία πως και που πιάνει η μανιβέλα στο ρούτερ μήπως κάνω καμιά πατέντα
Πόσο έφτασε το ρουτερ Μπάμπη; σκέφτομαι να πάρω ένα για μόνιμο κάτω από τον πάγκο, ώστε να μην βάζω βγάζω το bosch. Η μανιβέλα είναι απαραίτητη αν μιλάμε για σοβαρό μηχανημα.
Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γύρω στα 230 με το κόλετ 1/2" ίντσας που δεν περιλαμβάνεται.
Η πρώτη επαφή μαζί του άριστη. Μου έκανε εντύπωση ο θόρυβος που νομίζω οτι είναι λιγότερος κι απ´το DEWALT - D26204K που έχω πάρει και παραμένει αχρησιμοποίητο γιατί λυπόμουν να το βάλω κάτω απ´το τραπέζι. Τώρα μάλλον θα το πουλήσω βέβαια γιατί μου φαίνεται υπερβολή του κερατά να κρατάω τέτοια μηχανάρα για χρήση κουρευτικού περιθωρίων.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.