Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Re: Επισκευές, Μερεμέτια, ανακαινίσεις κλπ.

παιδιά τα φώτα σας, θέλω να κάνω ενα χώρισμα στο γραφείο, ας είναι τζάμι, πλεξιγλας οτιδήποτε, ίσως τζάμι και γυψοσανίδα?
Τι μάστορα θα χρειαστώ και τι κόστος να υπολογίσω?

Απάντηση: Επισκευές, Μερεμέτια, ανακαινίσεις κλπ.

Το σωστο εργαστηριο, χρειαζεται και τη θερμοπροσωψη του

Αφιερωμενο στα...παιδια απο τη Πατρα!

Ομορφιές. Να βάλεις κ Επιγραφή μετά. Καλή συνέχεια......
Παπιγιόν να φτιάξεις ξύλινο.

Re: Απάντηση: Επισκευές, Μερεμέτια, ανακαινίσεις κλπ.

Το σωστο εργαστηριο, χρειαζεται και τη θερμοπροσωψη του

Αφιερωμενο στα...παιδια απο τη Πατρα!
Τι έβαλες Νεκ; Πώς το ζητάς;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Επισκευές, Μερεμέτια, ανακαινίσεις κλπ.

Τι έβαλες Νεκ; Πώς το ζητάς;

Τι εννοεις Παυλο? Τι θες να μαθεις, εχω αρκετη εμπειρια και γνωσεις για βασικες και οχι μονο απαιτησεις.:afro:

Εγω εβαλα γραφιτουχα διογκωμενη 5cm.
Κολλα ειναι ινοπλισμενη της vitex, τοσο για το κολλημα αλλα και για τη τοποθετηση του πλεγματος (αυριο αυτο).
Μετα θα βαλω σοβα σε μορφη παστας μαλλον για ομοιομορφια με το διπλανο τοιχο, που «εφτιαξα» το φθινοπωρο.

Μπράβο ρε Νεκ .... Ωραία δουλειά ...και ωραία παρουσία ... ούτε που λερώθηκες καθόλου !!! -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Επισκευές, Μερεμέτια, ανακαινίσεις κλπ.

Δεν έχω ιδέα από αυτά, επειδή το είδα μαύρο γι'αυτό ρώτησα. Έχει τέτοιο η φιμπραν; ή άλλο είναι;
Τι εννοεις Παυλο? Τι θες να μαθεις, εχω αρκετη εμπειρια και γνωσεις για βασικες και οχι μονο απαιτησεις.:afro:

Εγω εβαλα γραφιτουχα διογκωμενη 5cm.
Κολλα ειναι ινοπλισμενη της vitex, τοσο για το κολλημα αλλα και για τη τοποθετηση του πλεγματος (αυριο αυτο).
Μετα θα βαλω σοβα σε μορφη παστας μαλλον για ομοιομορφια με το διπλανο τοιχο, που «εφτιαξα» το φθινοπωρο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Επισκευές, Μερεμέτια, ανακαινίσεις κλπ.

Δεν έχω ιδέα από αυτά, επειδή το είδα μαύρο γι'αυτό ρώτησα. Έχει τέτοιο η φιμπραν; ή άλλο είναι;

Ειναι πατεντα/υλικο neopor της basf. Το βγαζουν διαφορες εταιριες παιρνοντας την πρωτη υλη απο δαυτη.
Ειναι φελιζολ να καταλαβεις σαν το ασπρο, αλλα με 10-20% περισσοτερη μονωση (απλοικα) σε σχεση με το ασπρο στο ιδιο παχος. Κατασκευαζεται διαφορετικα σε σχεση με το fibran, το οποιο ειναι εξηλασμενο. Εχει διαφορετικα χαρακτηριστικα σε σχεση με αντοχη σε υγρασια και αντοχη. Προτιμαται πλεον το γραφιτουχο/ neopor λογω καλων χαρακτηριστικων μονωσης κ.α. σε σχεση με τη τιμη.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Επισκευές, Μερεμέτια, ανακαινίσεις κλπ.

Οκ θενκς. Όταν αποφασίσω για μόνωση θα σε πάρω τηλ.
Ειναι πατεντα/υλικο neopor της basf. Το βγαζουν διαφορες εταιριες παιρνοντας την πρωτη υλη απο δαυτη.
Ειναι φελιζολ να καταλαβεις σαν το ασπρο, αλλα με 10-20% περισσοτερη μονωση (απλοικα) σε σχεση με το ασπρο στο ιδιο παχος. Κατασκευαζεται διαφορετικα σε σχεση με το fibran, το οποιο ειναι εξηλασμενο. Εχει διαφορετικα χαρακτηριστικα σε σχεση με αντοχη σε υγρασια και αντοχη. Προτιμαται πλεον το γραφιτουχο/ neopor λογω καλων χαρακτηριστικων μονωσης κ.α. σε σχεση με τη τιμη.

Περασρηκε και το πλεγμα με τη χρηση της ιδιας κολλας.
Μενει να τριφτει ελαφρα να φυγουν τα γρεζια, ασταρωμα και μετα σοβας!

Απο βδομαδα και βλεπουμε...

Εβαλα και το σοβατεπι να ειναι ετοιμο.

Απάντηση: Re: Επισκευές, Μερεμέτια, ανακαινίσεις κλπ.

Ωραιος!
Μηπως ομως να μην εβαζες σοβατεπι αφου θα σοβαντισεις?
Εκτος αν εννοεις σπατουλαρισμα!

Στην ουσια σπατουλαρισμα ειναι, η ετοιμη παστα με σπατουλες απλωνεται και πατιεται με ειδικο τριβειο,1,5mm κοκκωση.

Ρε, εσύ είσαι μαστοράτζας....:Banane0:

Γειά στά χέρια σου Νεκτάριε :a0210: ,καί καλή αποπεράτωση.

Νά βάλω καί εγώ μιά μικροεπισκευή πού θά φτιάξω λίαν προσεχώς,τίς προάλλες έκοψα 4 κομμάτια osb γιά να χρησιμοποιηθούν ώς καλούπωμα πού θα ρίξω μέσα μπετόν,μεγάλη υπόθεση τό καρφωτικό αέρος πού έγινε τό τελάρο σέ χρόνο μηδέν,καί θά δεθεί περιμετρικά όταν στηθεί.

karf110.jpg

Ετοιμος ο τοιχος!
Αναδευση με το δραπανο και ετοιμη για παστωμα.
Ακρυλικος σοβας ετοιμος προς χρηση, κοκομετριας 1,5mm.
Οπως καθε σοβας που σεβεται τον εαυτο του, ετσι και αυτος οπου πεσει λερωνει. Λογω και της κολλωδης υφης του, θελει γρηγορα καθαρισμα. Γιαυτο επιβαλλεται καλη καλυψη των γυρω επιφανειων και αντικειμενων.

Γειά στά χέρια σου Νεκτάριε,άψογη δουλειά.:a0210: