Περαν της ποιοτητας (που δεν γνωριζω) και της τιμης (που για μικρες δουλιτσες δεν εχει και πολλη σημασια), η ευκολια, για εμενα τουλαχιστον, ειναι σημαντικη.
Χαλικι και αμμο δεν ξερω καν απο που να παρω, ισως και να μην εχει καπου στην περιοχη. Και αν εχει, θα σου δινουν π.χ. 5 κιλα; Που θα το βαλεις; κτλ κτλ
Με το ετοιμο, πας, παιρνεις ενα σακι και οποτε χρειαστεις βαζεις σε εναν κουβα με νερο.
Δεν το εχω κανει ποτε, ενω εχω φτιαξει (=βοηθησει στο φτιαξιμο) και δουλεψει πολλα χαρμανια. Αλλα για μεγαλυτερες δουλειες, στο εξοχικο, οπου εχει μονιμα καπου τριγυρω ενα σωρο αμμοχαλικο.
Πίστεψε άμμο και χαλίκι βρίσκεις παντού αλλά μόνο σε μεγάλες ποσότητες αφού η τιμή τους είναι πολυ χαμηλή...Περαν της ποιοτητας (που δεν γνωριζω) και της τιμης (που για μικρες δουλιτσες δεν εχει και πολλη σημασια), η ευκολια, για εμενα τουλαχιστον, ειναι σημαντικη.
Χαλικι και αμμο δεν ξερω καν απο που να παρω, ισως και να μην εχει καπου στην περιοχη. Και αν εχει, θα σου δινουν π.χ. 5 κιλα; Που θα το βαλεις; κτλ κτλ
Με το ετοιμο, πας, παιρνεις ενα σακι και οποτε χρειαστεις βαζεις σε εναν κουβα με νερο.
Δεν το εχω κανει ποτε, ενω εχω φτιαξει (=βοηθησει στο φτιαξιμο) και δουλεψει πολλα χαρμανια. Αλλα για μεγαλυτερες δουλειες, στο εξοχικο, οπου εχει μονιμα καπου τριγυρω ενα σωρο αμμοχαλικο.
Ωχωχωχ...!!!Ωρέ, σαν Parkshide σκάβει!
Τωρα αν σας πω οτι στο χαρμανι εβγαζα τα χαλικια γιατι ηθελα σκετη αμμο και δεν ειχα....αυτο μου ξεφυγε!Μπραβο Νεκταριε, παρα πολυ καλο και περιποιημενο μερεμετι. Και μενα μου αρεσε η λεπτομερεια με το χαλικακι στο χαρμανι, μπραβο!!!)
Ωραιο το μακιτακι. Δεν εχουν αντιπαλο αυτα τα σκαπτικα και σε αποδοση και σε συνεχη χρηση και σε αντοχη στο χρονο.
Σε παρομοια δουλεια στο υπογειο μου σε μωσαικο, πριν κανα διχρονο, το πιστολετο parkside 3J που δοκιμασα θα με επαιρνε κυριολεκτικα μερες -και αν θα εκανε τελικα δουλεια. Χωρια που καθε 10 λεπτα θα επρεπε να σταματας να κρυωνει το μοτερ.
Δανειστηκα το Μακιτα ενος φιλου υδραυλικου για να κανω τη δουλεια σε λιγη ωρα. Βεβαια ηταν SDS max.
Δεν κανουν τα μικρα...Ενταξυ για ξυλωμα μωσαϊκόυ σε καμία των περιπτώσεων το συγκεκριμένο Parkside δεν κάνει...θα πάει αδιάβαστο...Μην σου πω ότι και το Gsb 2-26 η 28 πάλι οριακό θα είναι....
Για τέτοια όντως θέλει εργαλείο SDS max....Όπως σωστά χρησιμοποίησε ο Νεκτάριος...
...Λιγα για τα parkside, θα αμολησω τον Osatosa
Ή τουλαχιστον παρτε μιαν αποφαση. Στο αλλο νημα εγω λεω "δεν ειναι για πολλα πολλα" και κοιταω αποπανω και εχουν γραψει ολοι οτι κανει για τα παντα, μεχρι καφε βιενουα ψηνει
( Τι διαφορετικο εχει στην πραξη το max, βρε παιδια; )
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.