Καλημερες, εχουν μεινει κατι λιγα στο χωριο αλλα το 90% τελειωσε. Πολυ δουλεια και κουραση απο ολα τα μαστορια.
Αρχη με τη μαντρα που βγηκε εκτακτως. 100 ετων και βαλε, ειχε πεσει η μιση καιτο μαστορι τα κατεβασε ολα και τα εχτισε κανονικα !.
Τοιχοποιία υγρασιες μαζι με ταβανι στο ενα δωματιο. Αυτα εγιναν ολα με υλικο της mapei οπως και ολα τα χρωματα. ( εχουμε μέσον...)
Μετατροπη μικρου δωματιου σε wc, βαλαμε και γυψοσανιδα ! Παγκος απο πευκο και ποδια φτιαγμενα απο φουρουσια ( φθηνα παραγματα) ο οποιος κοπηκε για να κατσει πανω ο νιπτήρας ο οποιος ειναι για τοιχο κανονικα.
Και με περισευματα απο παγκο πευκου σκαλισαμαν και μια βαση χαρτιου υγειας με προβλεψη βασης κινητου
Κυρίως μπανιο ξηλωθηκε η μπανιερα, περαστηκαν καινουργια υδραυλικα αλλαξε θεση η λεκανη, φτιαξαμε ντουζιερα, επιπλο νιπτήρα, το πλακακι που εμεινε βαφτηκε με ειδικο χρωμα ( θα σας αναφερω υλικα σε αλλο ποστ)
Μενει η αλλαγη του παραθυρου απο τον αλουμινα και η τοποθετηση της καμπινας ντουζιερας που δεν προλαβα εχθες. Οπως και το βαψιμο ξυλου καθρεπτη και ντουλαπιου ( το οποιο εγινε απο μασιφ πορτακια κουζινας που ξηλωσε φιλος).
Ο στοχος ηταν να βγει οσο πιο οικομικα γινοταν...
Αυτα τα λιγα...
Με ενδιαφέρει μηχανική αντοχή, αν έχουν πρόβλημα από υγρασιες , πως καθαρίζονται στάμπες , λερωματα κλπ.
Δεν έχω εμπειρία αλλά όσο απομακρυνόμαστε απο μία λεία επιφάνεια τόσο δυσκολότερα καθαρίζει.
Αυτό έτσι όπως το βλέπω, αν δεν κάνει κρούστα κάποιο βερνίκι, δεν θα καθαρίζει καθόλου εύκολα.
Τα σαγρέ πλακάκια καθαρίζουν δύσκολα, φαντάσου αυτό!
Δεν έχω εμπειρία αλλά όσο απομακρυνόμαστε απο μία λεία επιφάνεια τόσο δυσκολότερα καθαρίζει.
Αυτό έτσι όπως το βλέπω, αν δεν κάνει κρούστα κάποιο βερνίκι, δεν θα καθαρίζει καθόλου εύκολα.
Τα σαγρέ πλακάκια καθαρίζουν δύσκολα, φαντάσου αυτό!
Έχεις δοκιμάσει να το σφουγγαρισεις;Εννοειται οτι περνάς το βερνίκι της εταιρίας από πάνω για προστασία. Σε ταράτσα που είχε αποτύχει παταγωδώς η πατητή εταιρίας εφαρμόστηκε από πάνω καπάκι χαλαζιακο δάπεδο και 2 χρόνια έχει παει πολύ καλά. Το θέμα είναι όμως οτι το συγκεκριμένο δεν έχει καταπονηθεί γιατί το σπίτι είναι ακόμη ακατοίκητο.
Και θα ήθελα να έχω άποψη και από άλλους που τυχόν το έχουν εφαρμόσει και έχουν δει αποτελέσματα.
Το είχε κάνει ο μάστορας εγώ επέβλεπα. Φαίνεται και στο βίντεο που έβαλα νομίζω το βερνικι στο τέλος αν και στην ταρατσα που εγώ το πέρασα είναι άλλης εταιρίας η εφαρμογή.
Ναι σφουγγαρίζεται κανονικά , αλλά όπως είπα το σπίτι δεν κατοικείται ακόμη μόνιμα μόνο λίγες ημέρες τον χρόνο οπότε δεν έχει φάει ζόρια μεγάλα, η ταρατσα δεν έχει σκέπαστρο και βρωμιζεται. Με τα χρόνια είναι σίγουρο ότι θα θέλει πάλι κάποιο πέρασμα.
Το είχε κάνει ο μάστορας εγώ επέβλεπα. Φαίνεται και στο βίντεο που έβαλα νομίζω το βερνικι στο τέλος αν και στην ταρατσα που εγώ το πέρασα είναι άλλης εταιρίας η εφαρμογή.
Ναι σφουγγαρίζεται κανονικά , αλλά όπως είπα το σπίτι δεν κατοικείται ακόμη μόνιμα μόνο λίγες ημέρες τον χρόνο οπότε δεν έχει φάει ζόρια μεγάλα, η ταρατσα δεν έχει σκέπαστρο και βρωμιζεται. Με τα χρόνια είναι σίγουρο ότι θα θέλει πάλι κάποιο πέρασμα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.