Babis K. Super Moderator Staff member 17 June 2006 31,521 Αθήνα Today at 00:40 #9,601 ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ said: Συγνώμη τα air-condition δεν χρειάζονται κάτι μπουκάλες πίεσης που έχουν κάτι μανόμετρα στα σωληνάκια του κομπρεσέρ; Έχεις τέτοια πράγματα;β Click to expand... Τόσα χρόνια δίπλα μου τίποτε δεν έμαθες; Reactions: newbie and osatosa
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ said: Συγνώμη τα air-condition δεν χρειάζονται κάτι μπουκάλες πίεσης που έχουν κάτι μανόμετρα στα σωληνάκια του κομπρεσέρ; Έχεις τέτοια πράγματα;β Click to expand... Τόσα χρόνια δίπλα μου τίποτε δεν έμαθες;
kosmous Supreme Member 17 June 2006 4,497 Today at 07:27 #9,602 papako said: Μου είχε πει ένας φίλος ότι αν το ποτηροτρυπανο βρει καλώδια τα έχει ξηλώσει από όλο τον τοίχο, πρίζες, φώτα κτλ. Για αυτό δουλεύουν μόνο καλεμι Click to expand... Αν ελέγξει πριν με ανιχνευτή (τόσα σχέδια υπάρχουν πλέον) δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί αυτό. Reactions: KOSSTV
papako said: Μου είχε πει ένας φίλος ότι αν το ποτηροτρυπανο βρει καλώδια τα έχει ξηλώσει από όλο τον τοίχο, πρίζες, φώτα κτλ. Για αυτό δουλεύουν μόνο καλεμι Click to expand... Αν ελέγξει πριν με ανιχνευτή (τόσα σχέδια υπάρχουν πλέον) δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί αυτό.