Αν ελέγξει πριν με ανιχνευτή (τόσα σχέδια υπάρχουν πλέον) δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί αυτό.Μου είχε πει ένας φίλος ότι αν το ποτηροτρυπανο βρει καλώδια τα έχει ξηλώσει από όλο τον τοίχο, πρίζες, φώτα κτλ.
Για αυτό δουλεύουν μόνο καλεμι
Ακριβως...Αν ελέγξει πριν με ανιχνευτή (τόσα σχέδια υπάρχουν πλέον) δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί αυτό.
ΜΗΝ το εμπιστευεσαι αυτο.Ασε δλδ που οι ηλεκτρολογικες γραμμες στους τοιχους φαινονται ανετα απο τα μπουατ.
ΜΗΝ το εμπιστευεσαι αυτο.
Δεν ξερεις τι παπατζα μπορει να εχει γινει.
Εχω δει διαγωνιες οδευσεις!!!!!!!
ΜΗΝ το εμπιστευεσαι αυτο.
Δεν ξερεις τι παπατζα μπορει να εχει γινει.
Εχω δει διαγωνιες οδευσεις!!!!!!!
Κωστα ουτε αυτο ειναι λυση. μπορει να φευγει ευθεια αλλα δεν ξερεις που μπορει να καταληγει μετα.Όταν τρυπάμε κοντά σε μπουάτ, κανόνας είναι να βγάζουμε το καπάκι και να ελέγχουμε αν τα καλώδια είναι οριζόντια και κάθετα. Προσωπικά και πρίζα έχω βγάλει για να ελέγξω.
Εγώ τα έχω πετύχει και διαγώνια και "εφαγα" με το τρυπάνι τον ουδέτερο.Όταν τρυπάμε κοντά σε μπουάτ, κανόνας είναι να βγάζουμε το καπάκι και να ελέγχουμε αν τα καλώδια είναι οριζόντια και κάθετα. Προσωπικά και πρίζα έχω βγάλει για να ελέγξω.
Με πολυρεθανικη μαστιχα...αφου πρωτα καθαριστει και ασταρωθει...Καλημέρα παιδιά
Με τι μπορώ να σφραγίσω τα κενά στις μαρμάρινες πλάκες της εξωτερικής σκάλας του σπιτιού; Το πρόβλημα είναι οτι αφήνουν κενό μερικών χιλιοστών και από εκεί περνάει το νερό με αποτέλεσμα να μου πετάει τους σοβάδες δεξιά-αριστερά της σκάλας. Βέβαια πρώτα έπλυνα τα κενά πολύ καλά με το πιεστικό και έβαλα και σπάτουλα όπου χρειάστηκε. Τώρα πως προχωράω, με σφραγιστική σιλικόνη, με αρμόστοκο;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.